משחק - אמת, שקר או פנטזיה..

נסטי XD

New member
משחק - אמת, שקר או פנטזיה..

כל אחד כותב 3 משפטים: אחד נכון, אחד שקרי ואחד פנטזיה. להלן:
יצאו לי הידיים פעמיים בשמאל ופעם בימין
שקר, אגב זה פעמיים בימין ופעם במאל
אני בבית כבר 4 ימים
אמת
ההורים שלי קונים לי בס ליומולדת
פנטזיה לכן, כולם מגיבים לאותה ההודעה ומי שכתב בודק את תשובות האחרים..תהנו! הנה אחד..
אכלתי עכשיו חצי קופסת גלידה.
אני עוד שנייה מקיאה
אני הולכת לאכול במקדונלס בעוד שעתיים חח, איך אצלי הכל קשור לאוכל..XD

אמממ...^^

אכלתי עכשיו חצי קופסת גלידה. - אמת? אני עוד שנייה מקיאה - שקר אני הולכת לאכול במקדונלס בעוד שעתיים - פנטזיה..?XD אממ שלי בזמן האחרון אין לי תיאבון בכלל. אני הולכת לאכול ארוחת צהריים מלאה. אני נוסעת לאילת עוד פחות מחודש.

xXx Lilo xXx

New member
מגניב ^^../images/Emo29.gif

בזמן האחרון אין לי תיאבון בכלל. שקר? אני הולכת לאכול ארוחת צהריים מלאה. אמת אני נוסעת לאילת עוד פחות מחודש. פנטזיה שלי
אני אטסה בחופש. פגשתי אתמול ידיד שבא לבקר מחו"ל. אכלתי ליפני שעה ארוחת צהריים. (חעחע ניראה אותכם XD)

D:

אני אטסה בחופש. - פנטזיה פגשתי אתמול ידיד שבא לבקר מחו"ל. - שקר אכלתי ליפני שעה ארוחת צהריים. - אמת בזמן האחרון אין לי תיאבון בכלל. שקר? אני הולכת לאכול ארוחת צהריים מלאה. אמת אני נוסעת לאילת עוד פחות מחודש. פנטזיה הכל לא נכון^^" הראשון- שקר, השני- פנטזיה, השלישי- אמת אממ... לפני חודש וחצי קיבלתי מאחי משקפי שמש. אני משתמשת בכולם על בסיס קבוע. אני מקבלת עוד דברים ממנו עוד כמה זמן.

לאXD פשוט מלא זמן לא אכלתי ארוחת צהריים

מעומס של לימודים, יציאות וכל מיני אז סתם פינטזתי על משהו טעים של אמאXD

chen010189

New member
אה נו אז יצאתי מזה נסחפת../images/Emo6.gif חח רואה?

לא רק אצלך הכל אוכל
חחח טוב נו אני אופה ועוברת הכשרה להיות קונדיטורית..איך לא יקפוץ לי לראש משהו שכולל קינוח
muffins anyone?

chen010189

New member
חח שמעי מנה ראשונה,מנה עיקרית וקינוח

אם נאכל משהו כל יום נמצא את עצמנו מהר מאוד זקוקים לדיאטה בדחיפות, אז נראה לי שכל אחד חולם על איזו ארוחת שחיתות כזאת מדי פעם

xXx Lilo xXx

New member
אוי../images/Emo29.gif

כל החגים אצלנו זה ככה. מנה ראשונה (או של סבתא או של סבא)- מנה עיקרית (של אמא)- וקינוחים (שהם שלי. כן אני מכינה אותם
) ככה זה מתחלק. אני אף פעם לא אוכלת תמנות ממש אני לוקחת ניראה לי דוגמית מכול דבר שלא יגידו שלא אכלתי כי אני מחכה לקינוחים XD

chen010189

New member
יוו אני לא מאמינה את מכינה קינוחים?

את לא מבינה כמה אני מתה על זה..אני כבר חודש בבית ספר לבישול אני לומדת קונדיטוריה וביולי אני מקבלת תעודה חח איזה מגניב D: מה את מכינה?

chen010189

New member
מתה על המשחק הזה! הנה שלי../images/Emo26.gif

שיחקתי בתיאטרון חיפה, תפקיד ראשי.
הייתי במבחני קבלה לגלי צה"ל (לפני שהתגייסתי...במיונים) אבל לא עברתי :\
הייתי כבר בארה"ב, סתם טיול. ביקרתי בניו יורק, לאס ווגאס ולוס אנג'לס.

xXx Lilo xXx

New member
מנסה ^^"

שיחקתי בתיאטרון חיפה, תפקיד ראשי. שקר הייתי במבחני קבלה לגלי צה"ל (לפני שהתגייסתי...במיונים) אבל לא עברתי :\ אמת? הייתי כבר בארה"ב, סתם טיול. ביקרתי בניו יורק, לאס ווגאס ולוס אנג'לס. פנטזיה? (למרות שזה נשמע לי ממש אמיתי XD)

chen010189

New member
הראשון-אמת, השני-שקר(רציתי),שלישי צדקת../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

ביום חמישי אני הולכת להופעה של כנסיית השכל
כשהייתי בת 5 שברתי את היד
בחופש אני טסה לאנגליה

אממ^^"

ביום חמישי אני הולכת להופעה של כנסיית השכל - אמת כשהייתי בת 5 שברתי את היד - שקר בחופש אני טסה לאנגליה - פנטזיה

למעלה