משחק! אמת ,שקר, פנטזיה! D: |אלפקה|

mafakit

New member
משחק! אמת ,שקר, פנטזיה! D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

הסבר: כל אחד כותב 3 משפטים על עצמו-אחד מהם הוא אמת, אחד מהם הוא שקר ואחד מהם הוא פנטזיה. ~דוגמא~ -יש לי 8 אחים ו4 אחיות -אני מנגנת על גיטרה -אני טסה להופעה של סימפל פלאן עכשיו כל אחד מכם צריך לנחש מי מהמשפטים שכתבתי הוא אמת מי מהם הוא שקר ומי מהם פנטזיה! D: אה.. ההסבר ברור מספיק..? ><' אה וכולם יכולים לכתוב כמה פעמים שהם רוצים D:

kabookit

New member
מנסה..

-יש לי 8 אחים ו4 אחיות -- > שקר. -אני מנגנת על גיטרה ---> אמת. -אני טסה להופעה של סימפל פלאן --> פנטזיה.

mafakit

New member
לאא.. XDD זה היה דוגמא../images/Emo122.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

בכוונה עשיתי כזה קל ^^ אתם אמורים לתת משפטים על עצמכם ^^

kabookit

New member
אוקיי ../images/Emo45.gif אמת שקר או פנטזיה?!

* אני הולכת מחר להופעה של עברי לידר. * יש לי כלב קטן בשם דוגלי * עושים לי עכשיו פן. חחחחחחחחחח.. טוב יאללה ביי אנשיייייים

מנסהXD

לא בטוח שיצליח * אני הולכת מחר להופעה של עברי לידר.-->פנטזיה * יש לי כלב קטן בשם דוגלי--> אמת * עושים לי עכשיו פן.-->שקר

שליישליי

* ביום א' שעבר הלכתי למשחק של י"א עם שני בנים יפים ומרוב התרגשות נפלתי ועיקמתי את הרגל פעמיים. * אני נוסעת לבריטניה לשבוע ואז לאר"הב עם חברות [בחופש הגדול!] * סגרו את שערי בית ספר עד סוף שנה ואסור לאף אחד לצאת! ואף אחד לא מנסה גם![כולל י"א!] די!~כפאה לעצמי~ מה יש לי מהם?!

../images/Emo64.gifעונה לך.. :)

* ביום א' שעבר הלכתי למשחק של י"א עם שני בנים יפים ומרוב התרגשות נפלתי ועיקמתי את הרגל פעמיים. זה שקר... :) * אני נוסעת לבריטניה לשבוע ואז לאר"הב עם חברות [בחופש הגדול!] זה שיש לך פנטזיות גדולות לטוס לארצות הברית זה מצויין אבל את בת 15 יש לך עוד 3 שנים.. XD * סגרו את שערי בית ספר עד סוף שנה ואסור לאף אחד לצאת! ואף אחד לא מנסה גם![כולל י"א!] אמת גם לנו עשו את זה אבל אני י"ב אז אני יכולה לצאתת.. XD

אוקיי

שם דבר לא נכון! ביום א' שעבר הלכתי למשחק של י"א עם שני בנים יפים ומרוב התרגשות נפלתי ועיקמתי את הרגל פעמיים זה נכון! אני נוסעת לבריטניה לשבוע ואז לאר"הב עם חברות [בחופש הגדול!] שקר, נסעתי כבר לבריטניהXD סגרו את שערי בית ספר עד סוף שנה ואסור לאף אחד לצאת! ואף אחד לא מנסה גם![כולל י"א!] באמת סגרו את השערים אבל לשבוע שבועיים! אז זה פינטוז

תתעלמו!

אבא שלי קרציה! אוקיי אני עושה עוד אחד: 1. פעם אחת נסעתי לאזריעלי [אם כותבים ככה] ונכנסתי לקניון ובאמצע שומקום התחלתי לצעוק שיר שאני ממש אוהבת [של מקפליי] 2. יש לי פחד מטורף מגמלים. 3. ליום ההולדת שלי שקרב ובא ההורים שלי החליטו לקנות לי מחשב נייד!

mafakit

New member
המ.. מנסה <: |אלפקה|../images/Emo218.gif

1-שקר 2-אמת 3-פנטזיה ?

mafakit

New member
אני גם! D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

-פעם שרפתי את החדר Oם -פעם היה לי שיער ממש ארוך עד התחת Oם -פעם פחדתי מדוד שלי Oם

mafakit

New member
בא לי עוד אחד! D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

-אני יודעת לתופף -אני מפחדת מבלונים -אני רוכבת על סוסים

mafakit

New member
שוב נכון ../images/Emo12.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

את מכירה אותטי מאיפהשהו..?? Oם

למעלה