משחק: אני משער/ת

TATUGIRL

New member
משחק: אני משער/ת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יוליה: 1.הצבע האהוב ביותר על יוליה הוא- 2.המאכל האהוב ביותר על יוליה- 3.הזמרת הכי אהובה על יוליה- 4.הלהקה האהובה ביותר על יוליה- 5.הזמר הכי אהוב על יוליה- 6.ההעדפה המינית של יוליה- 7.הדבר המטורף ביותר שיוליה עשתה או רוצה לעשות- 8.הבילויים שיוליה מעדיפה- 9.תוכנית הטלוויזיה שיוליה מעדיפה- 10.הבגדים שיוליה הכי אוהבת ללבוש- 11.השיר שיוליה הכי אוהבת מבין השירים שהן שרות- 12.המדינה שיוליה הכי אהבה לבקר בה בין המדינות בהן הן היו- 13.הקליפ שיוליה הכי אוהבת מבין הקליפים שהן עשו- כנ"ל גם לגבי לינה.. פשוט אין לי כח עוד לכתוב: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 אחחח אני משועממת

TATUGIRL

New member
טוב אני אענה 1 חחחחחחח

1- כחול 2- גלידה (יש הרבה תמונות בהן היא אוכלת גלידה) 3- זמפירה ( שמעתי באיזה רעיון שהן שתיהן אוהבות אותה 4- סמאש כמובן 5- אמינם 6- בנות ובנים.. אבל יותר בנות (היא בוצ'ה קטנה) 7- להופיע ערומה לגמרי בעיתון פלייבוי 8- מסיבות מטורפות 9- אמממ גלגל המזל סתם... חחחח מאיפה לי לדעת 10- תחתונים קצרצרים עם גופיה לבנה ללא חזיה 11- how soon is now 12-"ישראל" חחח סתם אמממ גרמניה 13- prostie dvizhenya לנה: 1-אדום 2- אמממ אולי פילמני... מאכל רוסי 3- זמפירה 4- סמאש 5- אמינם 6- רק בנות (לסבית מצוייה) 7- בעע ילדה שקטה.. אולי עגיל בטבור זה הכי מטורף אצלה 8- לקרוא ספר בבית...חחח (מסיבה מול המחשב- חנאג'ה) 9- אממ אין לי מושג 10- חצאית סקוטית עם חולצה לבנה ועניבה 11- not gonna get us 12- יוגוסלביה 13- 30 minute בטח היא נהנת.. מתחרמנת כל הקליפ... חחח סתם..

TATUGIRL

New member
לא ביקשתי ממך ביקורת על דעתי

מה שכן את יכולה לענות על השאלות. ולאמר מה את משערת...

בוץ' זה יעני לסבית גברית כזו לא?

והתקשורת תפסה אותה עם איזה מליון בנים,אגב...

adber

New member
מה זה התקשורת תפסה אותה?

יש לה גם חיים מעבר לטאטו והיא אף פעם לא אמרה שהיא לסבית, היא אמרה שהיא מעדיפה את המין הנשי יותר מהמין הגברי. זה לא אומר שהיא באה לעבוד עלינו, התקשורת עשתה מהן לסביות, אבל הן לא הן אוהבות אחת את השנייה מאוד.

אני לא אכנס איתך לדיון הזה.

כי הוא אין סופי,אני רק יכול לומר לך שהורדתי איזה 100 ראיונות איתן וכל פעם הן אומרות משהו אחר לגבי הזהות שלהן

adber

New member
איזו התנפלות...

חשבתי שמדובר על מה שיוליה חושבת ולא מה שאת חושבת שיוליה אוהבת. להירגע אה... וזה באמת השיר שהיא הכי אוהבת!!!!!

TATUGIRL

New member
כיין כיין

בוץ' = לסבית גברית.. לא משנה אם התקשורת תפסה.. אני מתכוונת.. שהיא מתנהגת כמו בוצ'ית.. יש בה אפקטים של לסבית גברית... חחח ת'אמת הייתי עושה לה כמה טובות קטנות:) ואגב שזה כיין מה כל אחד משער שהיא אוהבת... יאני זה לא אומר שזה נכון...

למעלה