משחק אסוטיאציות

משחק אסוטיאציות

אני נותן ביטוי/מילה ואתם מנחשים מה הקשר של יוסי אליה. רוצים דוגמא? "מהפך" איך קשור ליוסי? קשור לאורנה דץ, שהיא אשתו של משה דץ שהוא היה המנהל האישי של יוסי. הבנתם? זה יכול להתקשר גם ביותר מאסוטציאציה אחת. תשתדלו שלא יהיה יותר מדי קל. אני מתחיל, (כל מי שעונה, נותן אסוטציאציה וככה המשחק מתמשך ולא נגמר) הביטוי הראשון" "שרה ברחובות" - . מתקשר ליוסי בשני אופנים. נסו לגלות.

שרה ברחובות?

שרה- אולי בגלל אמא של יוסי.. קוראים לה שרה ברחובות- לא יודעת.. אולי טלי מרחובות במקור?

moranush86

New member
שרה ברחובות

שיר של ריטה שאם אני לא טועה, יוסי עלה לשיר איתה את השיר הזה בגיל 17 ובעצם זאת ההופעה הראשונה שלה. ההיבט השני... וואלה אין לי מושג אולי באמת קשור לאמא שלו אבל מה קשור רחובות?...

חחח הרגתם אותי

לא קשור לשרה היקרה שלנו. קשור ל.....תחשבו לאיזו מטרה נכתב השיר. (טוב שאני לא מגלה את התשובה)

orianush

New member
אולי קשור לאירוויזיון?

ריטה יצגה אותנו באירוויזיון בשנת 1990 [שנולדתי חח] ביוגוסלביה עם השיר "שרה ברחובות" אבל בשנה הזאת לא היה קדם..

יפה אוריאן עכשיו את שואלת

והאירוויזיון מן הסתם קשור לקדם ארוויזיון...שקשור כמובן ליוסי, אתם ידועים איך.

orianush

New member
טובב יש לייי כנסוו

זה די קל.. האסוציאציה היא: "לואי" בהצלחה

יא אתם מזה הולכים לצחוק עלי..../images/Emo6.gif

ממש פדיחה, אבל סתם בשביל הצחוק ושתראו כמה אני גרועה!!! טוב אז הפיתרון שלי הוא: יש את לואי נכון? אז יש את לואי ה-16, וכשהיו אחיו של יוסי בני 16 יוסי אזולאי היתפרסם\הוציא דיסק
יא איזה פדיחות גרמתי לי
אבל בשביל הצחוק...

LUEI

לואי= סינגל חדש של מנור שבת אחות של אביהו הבן של שלומי שבת שאחראי על הלהיט הכי גדול של יוסי - "אמא"....... אוריאן...?

orianush

New member
יפה יפהההה

עכשיו תורך
אהה חח ומה ז'תומרת אחות של אביהו הבן של שלומי? היא גם הבת של שלומי לא? חח

למעלה