משחק אסוציאציות. בגרסה הטופיקית
.

Z A M i

New member
משחק אסוציאציות. בגרסה הטופיקית../images/Emo11.gif.

טוב,אני מביאה לכם את שירים מדיסק כלשהו(כל שבוע דיסק אחר) של היהודים, ועל כל שיר, מחובתכם לכתוב איזו אסוציאציה עולה לכם לראש(זה יכול להיות אדם כלשהו,חפץ כלשהו,סיטואציה מסוימת וכו') בואו ננסה?
enjoy: מחפש תשובה: קח אותי: אלה: שחק אותה: עוד ארון אחד: לא קל: פיוטה: הימים שלנו: ג'קי: הזמן שלך: הבלוז: כל הסיפור: אלוהים: סוף העולם: מלחמה שקטה:

Z A M i

New member
מביאה לכם שירים../images/Emo122.gif

כמה רוסיה אפשר להיות?

אין לי נושאים יותר. זהו! נגמר.

מחפש תשובה: אני ועמית, תחילת י"א. קח אותי: טושה. אלה: נ ע מ ו נ ת. שחק אותה: זה משום מה מזכיר לי ארון. עוד ארון אחד: את התשובה של מישהו מהרשמי לשאלה "איזה שיר תרצה שיושמע בלוויה שלך?"
לא קל: את העשור. פיוטה: איתי. הימים שלנו: אותי יושבת מול המחשב ושומעת 10 פעמים ברצף את השיר. ואת שירה חן. ג'קי:
הזמן שלך: את ליאן. מוזר. הבלוז: את הטיול השנתי של כיתה י"א. כל הסיפור: קורט קוביין. אלוהים: אמבולנס. סוף העולם: שומדבר. מלחמה שקטה: את אורית.

ליאןןן

New member
...

מחפש תשובה: לירז קח אותי: שחרולה אלה: באיזה הופעה, לא זוכרת כבר איזה, עם טליה.. שחק אותה: רחלי, והצלצול שלה עוד ארון אחד: התנועות הדביליות של יוני
לא קל: תום פיוטה: החופש שלפני י' הימים שלנו: אורית ג'קי: מזכיר לי את היומן שלי של כיתה ט'
הזמן שלך:
הבלוז: כל הסיפור: שהיה אותו בתאטרון..ההלם, והצרחות של טול.. אלוהים: לילה סוף העולם: ההופעה האחרונה בהאנגר מלחמה שקטה: נעמה

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מחפש תשובה: אחת ההופעות בתיאטרון. קח אותי: נינט אלה: שאני ושולי שמענו את זה באוזניות בדרך הביתה,ממש כשהתחלתי לשמוע אותם, ואז היא שרה"לאאא,אל תדאגי אנלא נשאר לבד",ורק אז קלטתי מה הוא צווח שם. שחק אותה:"פותח טישלר בורח החוצה..והיא בחדר עוד לא לבושה".פסח שעבר.אחרי הבומבמלה. עוד ארון אחד:דף מהקלסר ביצפר הישן של אחותי, שבו כתובים המילים של השיר. (שיא המוזר.) לא קל: אורית. פיוטה:אני ללב,לפני ניצנים 2004:"מההה?איך עושים פוגו ביהודים!? *מדגימה ושרה בו זמנית*'טו דו דו די די דאווו'". הימים שלנו: בוטן. ג'קי:
הזמן שלך: ספיר הבלוז: "טועמה..אז מה אני יודע?" כל הסיפור: שפיים..שהם שרו אותו ,אחרי שעפנו עליהם בכל הדרן איזה 10 הופעות קודם. אלוהים:אולם גדול עם פסנתר כנף.. סוף העולם:"אז בשביל מה לנו לקום אני שואלתתתת!?!?"אני וענבר,הכפר הירוק שנה שעברה. מלחמה שקטה: עומרי.. שנה שעברה, הופעה בתיאטרון.

../images/Emo157.gif

מחפש תשובה: שפיים+עמרי+גורל
. ואת הקליפ. קח אותי: הגמר של כוכב נולד בניצנים, הייתי שם
. :p אלה: עיר הנוער חיפה 04, האנרגיות. וגם סולו תופים של יהב ובקבוק מים. שחק אותה: אורית. ואת העלייה לבמה בקונגרסים
עוד ארון אחד: שרצנו במטטרות באמפי.. ואת הקונגרסים האחרון - אני עמרי וזמי. לא קל: עפולה משום מה.. תום שר, אורית יושבת. קצת כואב. פיוטה: השרשור פעם שכל אחד כתב מה הוא חושב שתום אומר שם
הימים שלנו: כפ"ס. ג'קי: טישלר. שנשונה. ורטיגו. הזמן שלך: ספיר. הבלוז: יגאל עמיר, כמה בנאלי :p. כל הסיפור: שפיים. אוניברסיטת ת"א
אלוהים: אני פוחד למות. סוף העולם:| חדר סגור, הכפר הירוק P: ושעור ספורט. מלחמה שקטה: עמרי והתאטרון. ופעם, כשעוד הייתה לזה משמעות אחרת לגמרי.

moshe butt

New member
אני וצחר עונים ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo163.gif

מחפש תשובה: מבחן במתמטיקה, צחר- לא יודע! קח אותי: חגי, צחר- נינט אלה: נהההההההההה פווווווווזה, צחר- נה פוווזה איכסה! שחק אותה: שיר, צחר- דברים שהוא לא יכול לפרט כאן! :p עוד ארון אחד: בית קברות, צחר- חמדנות לא קל: הכל, צחר- לא משנה [*** *] פיוטה: חפירה, צחר- לא קל הימים שלנו:
, צחר- נינט
ג'קי: תפוזינה, צחר- כמו שג'קי לקחה כלב, משה לקח חתולה מכוערת הזמן שלך: חגי, צחר- עיר הנוער בחיפה הבלוז: גיטרה, צחר- אקוסטית כל הסיפור: עשור, צחר- לא יודע אלוהים: כוס אמא שלך, יודע מה! צחר-טעות סוף העולם: אביב גפן, צחר-נינט מלחמה שקטה: אני, צחר-ריטה

מישהו בוכה הלילה על הכרית.

מחפש תשובה: ענבר, ואולי בעצם התשובה להכל. קח אותי: הוא. ואולי בעצם הבקשה הכי גדולה. אלה: אופטימיות מסויימת. שחק אותה: את יעלי. עוד ארון אחד: כנרת עם ענבר. לא קל: באוטו עם עופרי ואח שלה. שהייתי בהלם מהשיר. פיוטה: נסיונות פענוח
. הימים שלנו: וואו, כל ההתחלה. כל ההבנה. ג'קי: אופוריה מטורפת. הזמן שלך: ספיר. כל כך. ואת ארבעתנו (ספיר, עומרי, זמי וענבר) במקום אחר. הבלוז: את ההופעה האקוסטית משום מה. כל הסיפור: לראות את החיים מהצד. התאטרון האחרון ואת חני. אלוהים: את הסיפור של זה. סוף העולם: את הייאוש, את הסוף. מלחמה שקטה: ההלם של הפעם הראשונה שהקשבתי למילים, השיר שאומר את הכל. התאטרון. התקופה ההיא
.

חמדונה

New member
גמאני!

מחפש תשובה: 42 קח אותי: איטליה אלה: מסטיק (נו, העץ הזה... אלת המסטיק) שחק אותה: ששבש עוד ארון אחד: מצבות לא קל: קשה פיוטה: רינגטון (פשוט יש לי מישהו בכיתה שזה הרינגטון שלו) הימים שלנו: געגוע ג'קי: בדידות הזמן שלך: שעון הבלוז: סיגריה כל הסיפור: והם חיו באושר ועושר... אלוהים: משיח סוף העולם: כלא מלחמה שקטה: "שקט הלילה חודר" (של כנסיית השכל...)

רעותיק6

New member
../images/Emo187.gifאממ..

מחפש תשובה: נוסטלגיות. קח אותי: נינט דפקה אותו. אלה: תום בהופעה (?!?) שחק אותה: אורית עוד ארון אחד: הדרך לאילת (חפרתי אז על השיר..) לא קל: מרגש פיוטה: אני אנגן את זה יום אחד. הימים שלנו: אקוסטי ג'קי: אנרגיות הזמן שלך: רכבת הבלוז: ישן. כל הסיפור: אממ.. אלוהים: שיר יפה. סוף העולם: חופרת בהווה P: מלחמה שקטה: "אבל את לא מבינה"

למעלה