משחק אסוציאציות

THE WIZARD 55

New member
משחק אסוציאציות

אז על מה אתם חושבים שאתם שומעים את המילים הבאות: נר- ערבי- יהודי- פלסטיני- שלום- נכבה- מתנחל- אבו מאזן- אולמרט- קומקום- אהבה- פרח- עץ- אדמה- מוות- יופי- ים- הר געש- תינוקות- אישה- גבר- מקרר- רובה- אבן- מיקי מאוס- טוב, זהו לעכשיו, מי שעונה ורוצה להוסיף עוד מילים מוזמן...

fifanowftw

New member
;

נר-צהוב ערבי-כאפיה יהודי-כיפה פלסטיני-נשק שלום-לא יהיה נכבה-בקטנה מתנחל-אני
אבו מאזן-חמור אולמרט-חמור קומקום-מים? אהבה-יהיה פרח-ורד עץ-חום אדמה-עצים מוות-בעתיד יופי-חשוב ביותר ים-שלווה הר געש-אי-שלווה
תינוקות-נחמדים אישה-כוסית גבר-חציל מקרר-קור רובה-הגנה אבן-פלסטיני מיקי מאוס-חמאס

fifanowftw

New member
נר צהוב, להבה צהובה

אחחחחח וויז אני שבוז אוטובוסים מלאים באנשים=זבל. לקום לזקנות כדי שיישבו ולא יתאבדו=מכובד, אך גורר התאבדות. דן=זבל. 286=שיישרף.

גידעון1

New member
תשובה

נר- כדי להדליק את הפתיל של הדינמיט בעת ביצוע פיגוע ערבי- האיש שיעשה את הפיגוע יהודי-האיש שימות מהפיגוע פלסטיני- אלה שישמחו ברחובות לאחר היוודע דבר הפיגוע בחדשות שלום- עוד יותר יתרחק עקב הפיגוע נכבה- פשוט אסון הפיגועים האלה מתנחל- יגידו הנה צדקנו לא צריך לסגת כשיש כל כך הרבה טרור אבו מאזן- יוציא את הדף ובו הטקסט הקבוע ובו הרשות מגנה את הפיגוע(אך לא תעשה שום דבר כי אין לה שיניים) אולמרט- יבצע עוד שורת מחוות שהפלשתינים ינצלו לרעה קומקום- הכלי שבתוכו הפלשתינים שמים מטעני חבלה אהבה- 72 בתולות אחרי השאהדה פרח- מה שהיהודים שמים על קברי הנרצחים עץ- עץ נוי ללא פירות השלום אדמה- חילוקי דעות תמידיים בנוגע לאדמה מוות- מוות ימשיך לעבוד קשה עקב אותן חילוקי דעות יופי- אין בזה יופי הכיעור ימשך ים- המקום שבו הפלשתינים רוצים לזרוק אותנו אליו הר געש- המקום החלופי שבו הפלשתינים רוצים לזרוק אותנו אליו תינוקות-הטרור לא פוסח גם על התינוקות מיקי מאוס- תכנית הילדים של החמאס שמכשירה את הדור הבא להסתה ואלימות וטרור *הרוב נכתב כהומור(שחור) אך יש גם קמצוץ של אמת

THE WIZARD 55

New member
מעניין הכיוון שלך..

יצירתי אתה גדעון, רק שכחת גבר ואישה:) לפי הראש שלך זה היה צריך להיות ככה: גבר-מחבל אישה-מחבלת ועכשיו לך תמציא סלוגן לשלום:)

מאיפה שלפת את הרשימה ההזויה הזו../images/Emo8.gif

ואני כאילו ישל י זמן לענות חחח בס אענה לפני שאעוף לסידוריי
אני אוהבת אסוציאצות..איזה מילה מסובכת זו אסוציאמבגבמגבמחגות ויי פעם זוכרת במסנגר התווכחנו שעה איך היא נרשמת ונהיינו עילגם מרוב שאמרנו אותה כי היא מסוג המלים שאם תגידי אותה כמה פעמים בהיסוס את תאבדי את האותיות ותתעוות לך המילה במוח ולא תמצאי את המילה הנכונה בקלות חחח תנסו! ה-ס ניית צ ולהפך...פילם
! נר- חנוכה ערבי- שורשים יהודי- כסף פלסטיני- כאב שלום- ישוע נכבה- מלחמה מתנחל- כובש אבו מאזן- עוד מישהו אולמרט- עוד פחות מישהו קומקום- ויתרנו על שירותיו אהבה- יסוע פרח- סהר עץ- הזית אדמה- אמא אדמה מוות- כבר לא מאיים יופי- פנימי ים- חופש מסוכן הר געש- הפנמה תינוקות- מלאכים אישה- יצירת המופת של בורא עולם גבר- יצור גאה מדי מקרר- אחווו רובה- טאךךך אבן- אודרוב מיקי מאוס- חביב אלבי

THE WIZARD 55

New member
חחחח עכשיו ניסיתי, באמת פילם../images/Emo6.gif

נו, והרשימה מתאימה לרוח הפורום...

mike00

New member
../images/Emo119.gif

טוב....פשוט יריתי מה שעלה לי בראש.... נר-סבון ערבי-צבא יהודי-שבת פלסטיני-שטחים שלום-להתראות נכבה-נדליק
מתנחל-כיפה אבו מאזן-אפרוח[בלי נוצות] אולמרט-זונה קומקום-קפה אהבה-סקס פרח-סמים עץ-תותים אדמה-חרוכה מוות-קליני יופי-חן ים-חול הר געש-לבה תינוקות-חרא אישה-שדיים גבר-חליפה מקרר-אוכל רובה-ציד אבן-ערבים מיקי מאוס-דונלד דאק

mike00

New member
כי הם עושים מלא חרא....../images/Emo6.gif

את לא הבנת אותי נכון,כל אחד והסוציאציה שלו

mike00

New member
את יודעת שאני מת על ילדים....כבר דברנו על זה

קבלי תמונה של ילדון חמוד מלואנג פראבנג בלאוס.....כל בוקר,ממש מוקדם יוצאים התושבים ומחכים ברחוב לנזירים שעוברים על ידם ומקבלים תרומה של אוכל,ביגוד וכסף.....המדינה הזאת הזאת כאילו הוקפאה לפני 100 שנה.....

mike00

New member
אחחח....ילדים ישנים הם הכי חמודים../images/Emo6.gif

ולמה מסכנים??הנזירים בחרו בדרך החיים הזאת,וזה מקובל שם לתת תרומות לנזירים,אפילו שאין לך כלום זה נחשב כבוד גדול לתת משהו.... ושאר התושבים לא מסכנים כל כך......שמעי קטע... אחרי יומיים על סירה הגעתי לעיר הזאת,לואנג פראבנג...ידעתי שיש שם בית חב"ד ובדיוק היה יום שישי אז איך שירדתי מהסירה שאלתי איפה זה בית חב"ד......היו שם כל המטרידים האלה שבאו להתעלק על התיירים שרק הגיעו...הציעו לנו אכסניות ומוניות.. אז כל נהגי המוניות בלי יוצא מהכלל אמרו לי שבית חב"ד זה רחוק..... זה היה נראה לי חשוד.....כמו שביהדות קבעו שעם כל חברי הסנהדרין החליטו החלטה פה אחד הנאשם יוצא זכאי... התחלתי ללכת לבד,אחרי 30 מטר היה בית חב"ד....אלה תחמנים בני תחמנים,לא ידעו יש להם עסק עם ישראלי...

THE WIZARD 55

New member
טוב אני הבנתי כנראה לא נכון

יכולה להיות בגלל ששפוכה כבר:) הבנתי שהילדים מקבלים תרומות מהנזירים.. וכן אין על היהודים בתחמנות:) אף אחד לא מסוגל נגדם

mike00

New member
מי אמר יהודים??

אמרתי ישראלים.....אני בטוח שאת גם לא היית נופלת בפח....

THE WIZARD 55

New member
חחחחחח נו אני מסטולה מייק

תבין אני ערה מלפני הרבה זמן, כמה ימים אני חושבת חחח כל לילה שעתיי, בואינה המח לא מתפקד:) וזה ברור, אצלי זה בגלל האופי:)

למעלה