משחק אסוציאציות!!!

mor000

New member
משחק אסוציאציות!!!

מממ מי מכיר? אני בטוחה שכולכם... אבל בכדי שיהיה יותר נחמד נוסיף חוק- כל אחד שכותב מילה שיספר סיפור מצחיק\מעניין\נחמד או כל דבר אחר שקרה לו עם המילה הזו או על המילה הזו או בקיצור... אתם יודעים. אני אתחיל ביולוגיה היום התבטלו לי שעתיים ביולוגיה [=[=

mor000

New member
הקטע

הוא גם לכתוב מילה שמזכירה לכם המילה ביולוגיה ולכתוב על זה משהו שהמילה הזאת מזכירה לכם... נגיד עכשיו אני אומרת- בית ספר ממממ הדבר הראשון שבית ספר מזכיר לי הוא שלפני חודש בערך כמה תלמידים שרפו כיתה בבית ספר שלי... זה לא היה מבדר במיוחד אבל היה מבדר לראות את כל המורים אומרים "עוד פעם?!" במקום לבדוק שהכל פסדר.

amit678

New member
מהההההההה?!?

כמה פעמים נשרפו כיתות בבית הספר שלכם שזה כבר הפך לעיניין שבשגרה?

R i s a

New member
אז הסיבה שאת תמיד כותבת ../images/Emo98.gif

על ילדים עם מקרה טראגי קשור גם לבית ספר, אני מבינה. בית ספר מזכיר לי בית כמה אני אוהבת את הבית אחרי הבית ספר ושונאת את מחוץ לחדר שלי. בגלל שאני גרה בישוב אנחנו אף פעם לא נועלים את הדלת והמנעול המרכזי הוא בחדר שלי. כלומר, ככה אני בכל זאת משתמשת במפתח, נמנעת מהורים חטטנים ואם יש פורץ אני לא צריכה לדאוג שייגנבו לי דברים (חוץ מהכביסה - אבוי !)

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifגם אצלנו לא נועליםD:

אבל רק בגלל שאנחנו גרים במושב, ולבית יש שני שערים עם קוד ואינטרקום, כך ש'קצת' קשה לפרוץ לנו לבית^^ אז, בית מזכיר לי אהבה בבית אני מקבלת המון אהבה וחום תמיד, יש לי שם תמיד עם מי לדבר על הכל, אם זה אבא, או אימא או האח. אני מקבלת תמיכה ומאוד טוב לי שמה, ובאופן כללי אוהבת את כל הדיירים של הבית, שכוללים את אבאמא, אחי, אחותי, גור חתולים, חתולה וכלבה

amit678

New member
אמרת כלבה אז...

מוקה. לפני שנתיים בערך הייתי בחופש הגדול בקיבוץ אפיקים לאיזה שבוע ויש שם כמו מחנה כזה של אילוף כלבים. לכלבה ש"קיבלתי" לימים שהייתי שם קראו מוקה. מוקה לא הייתה כמו רוב הכלבים, רוב הכלבים היו כלבים של הכלבייה שם שכבר היו ממש מאולפים וזה היה קל לעבוד איתם. את מוקה משפחה שלחה לאפיקים כדי שיאלפו אותה, אילפו אותה קצת אבל לא ממש. אני זוכרת שבימים הראשונים הייתי פשוט מתוסכלת, היה לי כ"כ קשה והכלבה פשוט לא שיתפה פעולה. ביום השלישי בערך הסכימו להחליף לי כלבה אבל סוג של נקשרתי אליה אז לא רציתי. ביום האחרון הייתה תחרות של מאלפים וכלבים ואמנם לא זכינו אבל הגענו למקום ממש גבוה ומבחינתי עצם זה שהצלחתי לאלף כלבה שלפני זה לא הייתה מאולפת ושבזכותי המשפחה שלה לא תשאיר אותה בכלבייה (כי סיפרו לי בכלבייה שהם לא רצו אותה בבית עד שהיא לא תהיה מאולפת ותלמד להסתדר עם ילדים).

mor000

New member
שוקווווווו

מוקה מזכיר לי שוקו... הדבר הראשון ששוקו מזכיר לי די מגעיל אז לא לבעלי לב חלש! יום אחד ישבתי וקראתי עיתון עם כוס שוקו נחמד... שתיתי וקראתי ושתיתי וקראתי ואז נתתי מן הצצה קטנה לתוך הכוס במן איסטניק כזה וראיתי פרפר צף לו עם הכנפיים והכל וכמובן שהוא היה כבר מת. מאז אני מאד מפחדת לשתות שוקו ומנסה לשמור עליו ב7 עיניים בזמן שאני שותה אותו, אם לא, אני בדרך כלל הולכת להקיא או משתעלת שעות עד שאני שוכחת מאותו המראה הזוועתי.

mor000

New member
לא יאמן

שכולם ממש יורדים עלי בגלל הכתבות האלו... באמאשלכם טראגי זה הדבר P= סתם נו, את האמת שזה פשוט הכי דרמתי ונחמד לי לכתוב אבל עשיתי גם כתבות בידור נחמדות [=

R i s a

New member
זה לא היה רמז רע! ../images/Emo98.gif

אני הכי אוהבת אותן, אז צצ. הלוואי שאני הכרתי כל כך הרבה מקרים טראגיים.

mor000

New member
במקומך...

הייתי חושבת פעמיים לפני שהייתי אומרת את זה ... לא קל לשמוע דברים כאלה.

R i s a

New member
נכון, אבל ../images/Emo98.gif

מעצם היותך כתבת זה נוח. מקרים טראגיים אופפים את כולנו. בי נוגעות יותר הטרגדיות הקטנות של החיים הריקים.

למעלה