משחק בגירסת בטא - שווה ביותר

baraba1

New member
משחק בגירסת בטא - שווה ביותר

המשחק נקרא אלפא 4, והוא משחק תלת מימד מגניב למדי, ראיתי שיש שם גירסת רשת, אבל משום מה אינני מצליח להפעיל אותה. מה שעשיתי עד כה: SETTINGS ואז לשונית NETWORK שיניתי את עצמי מNONE ל CLIENT אחר כך לחיצה על הריבוע הקטן ליד CLIENT IP וזה מגדיר לשם את הIP שלי ואז REFRESH (כפתור קטן בגוף המסך). זה לא הצליח למצוא שום שרת. אז אם מישהו יודע איך ניתן לשחק את זה ברשת, אני יודה מאוד להנחיות.

Ambious

New member
סלח לי אם השאלה מעט בנאלית

אבל בדקת איזה פורטים צריך לשחרר בפיירוול, והאם עשית זאת? כמו כן, אם אתה משתמש בתוכנות כגון PeerGuardian או HidemyIP, בטל אותן מאחר והן הרבה פעמים חוסמות שרתי משחקים.

baraba1

New member
השאלה איננה בנאלית כלל!

אני לא ממש מבין במושגים עליהם אתה מדבר, בכל אופן אשמח להוראות הפעלה לבורים (DUNNIES). אינני משתמש בתוכנות אבחה כלשהן, ככל שידוע לי. הפיירוול של חלונות עובד, אנסה לבטל אותו ולהתחבר. איזה פוטים אני צריך לשחרר, וכיצד עושים זאת (אגב, אין לי ממש מושג מה זה פורט). תודה

Ambious

New member
אני לא מכיר את המשחק אז אני לא יכול

לתת לך הנחיות 'לבורים', אבל הייתי ממליץ לך לבדוק באתר הבית של המשחק. רוב הסיכויים שיהיו שם קהילות או פורומים כאלה או אחרים, ורוב הסיכויים גם שהפתיל בנושא הפיירוול והפורטים שעליך לשחרר יהיה נעוץ. פורט, ד"א, הוא מונח בתקשורת מחשבים שמאפיין 'יציאה' אל הרשת. כל תוכנה או פרוטוקול משתמש בפורט שונה, וכך המחשבים והרשתות יוצרים ומנהלים התקשרויות (למשל פרוטוקול HTTP - הפרוטוקול של דפדפני רשת הוא מס 80, הפורט של דואר אלקטרוני הוא 110, וכו'). תוכנות חומת אש או נתבים ביתיים מגבירים את האבטחה בכך שהם לא מאפשרים תקשורת בפורטים שלא הוגדרו ידנית על ידי המשתמש, כך שמשחקים או תוכנות שמשתמשים בפורטים שלא הוגדרו בתוכנות האבטחה לא יעבדו טוב (או בכלל) באינטרנט. זה היה רק הסבר על קצה המזלג, כמובן

למעלה