משחק - בשירשור חוקר- סיבוב שני!

t r e c o o l

New member
משחק - בשירשור חוקר- סיבוב שני!../images/Emo41.gif

בתקווה שיהיה יותר מוצלח מהשני... והנחקרת החדשה היא:coullette אתם מוזמנים להפציץ בשאלות!

t r e c o o l

New member
שלי!

1. מה התחביבים שלך? 2.שיר של גרין דיי שאת הכי אוהבת? 3. שיר לא של גרין דיי שאת הכי אוהבת? 4.סרט שאת הכי אוהבת? 5. ספר שאת הכי אוהבת? 6. סדרה טלויזיה? 7.ג'וני דפ או בראד פיט<??

coullette

New member
ואי איזה מגניב

התשובות: 1. מה התחביבים שלך? הממ..לישון לראות טלוויזיה,לבלות עם החבר,לצאת עם חברים,לשמוע מוזיקה.. 2.שיר של גרין דיי שאת הכי אוהבת? באסקט קייס...NEED I SAY MORE? 3. שיר לא של גרין דיי שאת הכי אוהבת? לפעמים חלומות מתגשמים-צבי קפיק 4.סרט שאת הכי אוהבת? לא יודעת..יש הרבה סרטים שאני אוהבת. 5. ספר שאת הכי אוהבת? עולמה של סופי זה ספר יפה 6. סדרה טלויזיה? חברים 7.ג'וני דפ או בראד פיט<?? בראד פיט

שואלת

השאלות של קרן....חחח 1.
שם: 2.
תאריך לידה: 4.
כינוי: 5.
תכונה טובה: 6.
תכונה רעה: 7.
חולשה: 8.
אובססיות: 9.
פאדיחה: 10.
כאב: 11.
משאלה: 12.
זיכרון רע: 13.
זיכרון טוב: 14.
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15.
געגוע: 16.
פחד: 17.
את לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18.
קמיע [אם יש]: 19.
החג האהוב עליך: 20.
אוכל מועדף: 21.
המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22.
שתיה מועדפת: 23.
קינוח מועדף: 24.
ממתק מועדף: 25.
העוגה מועדפת: 26.
צבע מועדף: 27.
החיה מועדפת: 28.
חיית מחמד [אם יש]: 29.
ספורט מועדף: 30.
מספר מזל: 31.
ספר: 32.
סרט דיסני מועדף: 33.
סרט: 34.
שחקנ\ית: 35.
זמר\ ת: 36.
סדרה מעודפת: 37.
מקצוע אהוב: 38.
מקצוע שנוא: 39.
מקום בעולם: 40.
המעשה הכי נועז שעשית: 41.
המעשה הכי טיפשי שעשית: 42.
פריט לבוש מועדף: 43.
ההמצאה של כל הזמנים: 44.
עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45.
את מאמינה בגורל? 46.
את מאמינה באלוהים? 47.
גלידה- בכוס או בוופל? 48.
שקיעה או זריחה? 49.
בליינד דייט- בעד או נגד? 50.
ג'ינס או סתם מכנס? 51.
בזבזנית או חסכנית? 52.
מלפפון או עגבניה? 53.
קור או חום? 54.
לישון או לקום? 55.
חוף או הרים? 56.
קרמבו- וניל או שוקו? 57.
תות או בננה? 58.
חולצה מכופתרת או רגילה? 59.
שיר שגורם לך לצחוק: 60.
שיר שגורם לך לבכות: 61.
השיר של כל הזמנים: 62.
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: 63.
שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64.
שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65.
שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66.
איך היית מתארת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67.
שמות החברים הכי טובים שלך: 68.
הגלידה הכי טעימה? 69.
מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70.
מתי התחברת לראשונה לרשת? 71.
לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? 72.
באילו פורומימ את קוראת() באופן קבוע? 73.
מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74.
אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75.
באיזה פורומים את כותבת()? 76.
כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת לא אוהבת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77.
מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78.
יש לך חבר? 79.
כמה אחים ואחיות יש לך? 80.
אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81.
מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? 82.
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? 83.
מהם התחביבים שלך? 84.
את מי היית לוקחת לאי בודד (|מגלגלתעיניים|)? 85.
כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? 86.
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחרת להיות? 87.
מה את הכי אוהבת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88.
מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? 89.
מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90.
אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? 91.
מהו החפץ הכי חשוב לך? 92.
מי החברים שלך בפורום? 93.
מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94.
מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95.
מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96.
מה את רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97.
ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? 98.
אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99.
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100.
ואחרון חביב- את והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי מוכנה שהוא\היא ת\ימות למענך?

coullette

New member
עונה

וואי כמה! טוב אז הנה- 1.שם: דפנה 2.גיל: 21 3.תאריך לידה: 15.7 4.כינוי: קשקבל 5.תכונה טובה: אני נחמדה (מדי פעם
) 6.תכונה רעה: לפעמים אני יותר מידי נחמדה.ז"א רכרוכית קצת.לא מספיק אסרטיבית. 7.חולשה: ראה שאלה קודמת 8.אובססיות: לשוקולד 9.פאדיחה: אני כל הזמן מתבלבלת בין חבר שלי לאח שלו.זה יכול ליצור מצבים מאוד לא נעימים. 10.כאב: שברון לב 11.משאלה: להיות מאושרת ובריאה 12.זיכרון רע: הממ..בערך כל תקופת התיכון 13.זיכרון טוב: לא זוכרת. 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: משהו מהגן או מכיתה א'. 15.געגוע: לחבר 16.פחד: ג'וקים 17.את לעולם לא רוצה לשמוע שוב: קיטורים כמה שאני...(השלם את החסר) 18.קמיע [אם יש]: אין.למרות שיש טבעת מזל 19.החג האהוב עליך: פורים 20.אוכל מועדף: כל מה שהוא טעים
21.המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים
22.שתיה מועדפת: קולה 23.קינוח מועדף: משהו משוקולד 24.ממתק מועדף: שוקולד 25.העוגה מועדפת: שוקולד 26.צבע מועדף: ירוק 27.החיה מועדפת: כלב 28.חיית מחמד [אם יש]: אין 29.ספורט מועדף: אירובי זה נחשב? למרות שגם כדורסל.. 30.מספר מזל: 8 ו-4 31.ספר: עולמה של סופי,צופן דה וינצ'י 32.סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה 33.סרט: אין ממש 34.שחקנ\ית: אין 35.זמר\ ת: אין 36.סדרה מעודפת: חברים 37.מקצוע אהוב: אין 38.מקצוע שנוא: הכל 39.מקום בעולם: לונדון. למרות שעכשיו עם כל הפיגועים...בוא נגיד אי בודד באוקינוס השקט. 40.המעשה הכי נועז שעשית: סקס על חוף הים
41.המעשה הכי טיפשי שעשית: סקס על חוף הים.היה קר ואנשים ראו אותי ערומה. 42.פריט לבוש מועדף: פיג'מה 43.ההמצאה של כל הזמנים: המחשב.או החזיה.או שבעצם הקונדום. 44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף!! 45.את מאמינה בגורל? מידי פעם 46.את מאמינה באלוהים? אולי 47.גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48.שקיעה או זריחה? שקיעה 49.בליינד דייט- בעד או נגד? למה לא? 50.ג'ינס או סתם מכנס? תלוי 51.בזבזנית או חסכנית? חסכנית בדרך כלל 52.מלפפון או עגבניה? מלפפון 53.קור או חום? קור 54.לישון או לקום? לישון 55.חוף או הרים? חוף 56.קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57.תות או בננה? בננה 58.חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59.שיר שגורם לך לצחוק: תנו לו צ'אנס 60.שיר שגורם לך לבכות: MY ALL-MARIA CAREY 61.השיר של כל הזמנים: בשבילי-NOTHINGS GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU כי אהבתי אותו כשהייתי תינוקת קטנה. 62.שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: LAISS MOI T'AIMER 63.שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: NOTHING GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU 64.שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: HA HA YOU'RE DEAD-GREEN DAY 65.שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: אין כזה 66.איך היית מתארת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חמודה 67.שמות החברים הכי טובים שלך: רועי,יוכי,צבי. 68.הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69.מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנה,בעלת לב טוב,מצחיקה,כיפית. 70.מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71.לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? לכאן 72.באילו פורומימ את קוראת() באופן קבוע? גרין דיי 73.מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור 74.אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75.באיזה פורומים את כותבת()? פה 76.כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת לא אוהבת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מעציב 77.מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? טוסיק
78.יש לך חבר? כן! 79.כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80.אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? סביר להניח שלא 81.מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? מצחצחת שיניים 82.מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מצחצחת שיניים 83.מהם התחביבים שלך? שמיעת מוזיקה,בילוי עם החבר,בילוי עם חברים,טלוויזה. 84.את מי היית לוקחת לאי בודד (|מגלגלתעיניים|)? רועי!! 85.כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? פלאפון,כסף,תעודות,תרופות. 86.אם היית חיה, איזו חיה היית בוחרת להיות? ג'וק.הם משליטים אימה וטרור על כולנו ובסוף ישרדו אחרינו. 87.מה את הכי אוהבת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88.מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? אושר אבל את זה אי אפשר לקנות 89.מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוצוערב. 90.אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? משהו עם שוקולדדד 91.מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה.הדובי הלבן,הטבעת שלי,מחזיק מפתחות. 92.מי החברים שלך בפורום? אין ממש
93.מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני חודשיים-שלושה 94.מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני חודשיים שלושה 95.מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? היום 96.מה את רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "חיה חיים מאושרים" 97.ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? עם רועי..לא חשוב איפה 98.אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה דבר 99.אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אי בודד 100.ואחרון חביב- את והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי מוכנה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא יודעת זאת שאלה קשה מידי.תני לי לחשוב על זה קצת.

am i

New member
שאלה בשבילך

איך תתמודדי עם החברה הכי טובה שלך לשעבר שהפנת את כל החברים שלך נגדך בגלל דברים לא נכונים?

coullette

New member
וואי זה שאלה ממש קשה

המממ..אני מניחה שקודם כל הייתי מתעמתת איתה לבד ב-4 עיניים.הייתי שואלת אותה למה היא עשתה את זה.ואם היא לא תענה או שתתנהג ברשעות אז פשוט להתעלם ממנה ולהפסיק להיות חברה שלה כמובן.וגם להתעלם מכל הילדים שחושבים עלייך דברים רעים.אם לא תתיחסי אליהם בסוף הם ישכחו. ולא! לעשות עליה חרם בגלל שהיא עשתה עלייך חרם! זה רק יחמיר את המצב.הילדים האלה יראו שאת נותנת להם להשפיע עלייך אז הם עוד יותר יציקו לך.הפתרון הטוב ביותר הוא פשוט להתעלם.לא להראות להם שאת מושפעת ממה שהם אומרים.

am i

New member
טודע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ד'א גם אני רוצה להיות נחקרת!!!!!

למעלה