משחק דיבוב תמונות

Adi Levy

New member
משחק דיבוב תמונות ../images/Emo129.gif

בואו נזיז קצת עניינים:) מה שצריך לעשות זה פשוט לדובב את הדמויות. ומי שמדובב צריך להוסיף תמונה חדשה והבא אחריו לדובב אותה ושוב להוסיף הנה התמונה הראשונה

michalushK

New member
אוקי../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

ג'ארד: "אז.. אתה בא לפה הרבה?" ג'נס: "הנה צלם פפראצי , דפוק חיוך
" עזבו אותי
לא היה לי כוח להשקיע
תמונה >>

chris1neama

New member
אוקי

ג'ארד: או איזה קל אתה (לאיש שהוא מחזיק) ג'נסון: כההה.. (חושב: גם אני יכולתי לעשות ככה... גם כן.. משוויץ לו) האיש שג'ארד מחזיק: ויייייייייייייייייייייייי וייייייייייייייייייייי

LiriWay

New member
קיי....

ג'ארד: WOOOHOOO או האל יאה! איי פיל לייק דאנסינג! קאמון...טיינייינייי [מתחיל לנענע ולרקוד מזרחית]. קריטן: שייואוואוא איזה מפגר ג'ראד! [נקרעת] גם כן זה..חושב שהוא יודע לרקוד למוזיקה מזרחית :S . ג'נסן: צלם...שו שו! לך מפה..... מה? אני? לעע זה שרוקד הוא סתם אחד שעובד פה..אתה יודע נו. אני רק אח של הבלונדינית הקטנה פה. שומר עליה מאן.

חחחחח לירצ' ענקק ../images/Emo6.gif

יאללה הנה: ג'נסן (נשען בסקסיות רבה על האימפלה): תגיד, אתה חושב שאם אני אפתה את הבנאדם שעובד פה נקבל דלק חינם לכל המסעות שלנו? ג'ארד: האא!?!? ג'נסן: האא?! סתםםם צחקתי...או שלא *מגלגל עיניים*

darklighter

New member
איזה מצחיקות כולכן../images/Emo6.gifעכשיו אני../images/Emo190.gif

מנסה למרות שאני לא טובה בזה... ג'ארד: "ג'נס תפסיק לעשות מבטים סקסיים למצלמה אנחנו צריכים להתחיל לצלם את הפרק" ג'נסן: "חכה עוד לא סיפרתי להם על הריקודי בטן שדפקת פה קודם" תמונה חדשה

dance13

New member
אני אני!!+../images/Emo58.gif

ג'נסן:"אתה חושב שיהיה לי יפה בורוד?" גארד:ללא יודע....נראה לי אתה יותר מדי שקסי בשביל זה..." כן אני יודעת צולע
תמונה חדשה:

הנה..

אלונה: אוףף בווו תחזירו אותי לסידרה פליז
אני לא רוצה לא לראות את הבחור השקסי הזה יותר (ג'נסן כמובן) *בוהה בו שעה* חחחח זה יותר עצוב ממצחיק אני יודעת..

dance13

New member
נכון זה עצוב...../images/Emo10.gif

ג'נסן:"האי!מי שם פה את האימפליה המדהימה השקסית והיפיופה?" גארד:"האמממ...לא יודע..**שורק** **הולך הצידה במבט אשם** כן צולע..
הנה תמונה אחת:(
)

למעלה