מ מיילו יאללה תמשיכו.......הבא זה קל
C CommandeRiker New member 3/7/03 #1 משחק האלפבית.. אוקיי זה הולך לא רע בפורומים אחרים, אז למה לא פה? המטרה היא שכל אחד יגיד משו שקשור לסדרה שמתחיל באות שאחרי המשפט הקודם. עכשיו החוכמה היא להביא דברים מדוייקים ולא ז- זמן או ה - התנקשות וכאלה. אני אתחיל : א - איירה גיינס
משחק האלפבית.. אוקיי זה הולך לא רע בפורומים אחרים, אז למה לא פה? המטרה היא שכל אחד יגיד משו שקשור לסדרה שמתחיל באות שאחרי המשפט הקודם. עכשיו החוכמה היא להביא דברים מדוייקים ולא ז- זמן או ה - התנקשות וכאלה. אני אתחיל : א - איירה גיינס
A adiville New member 4/7/03 #29 נו באמת...... צ ציתות (בטח היה מתישהו, לא....?) אה, וגם - צ'יוואווה = ג'יימי ואולי גם צ'רי פאלמר ?
S Siriusnip New member 6/7/03 #36 עלוב...../images/Emo150.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo15.gif תחנת ההמשטרה שבה שמו את ההוא שהרג את השוטרת. נו, ההוא שג'ק עזר לו לברוח... ויש לי עוד אחד, אבל הוא ספוילר, אז אני לא אגיד אותו...
עלוב...../images/Emo150.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo15.gif תחנת ההמשטרה שבה שמו את ההוא שהרג את השוטרת. נו, ההוא שג'ק עזר לו לברוח... ויש לי עוד אחד, אבל הוא ספוילר, אז אני לא אגיד אותו...