משחק האסוציאציות איז באק

משחק האסוציאציות איז באק../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

למי שזוכר את ימי הקומונה, פתחתי את הפנינונת הזו 4 פעמים (כמספר הדיסקים), ועכשיו יצא דיסק חדש
אז הפינונת חזרה לביקור קצר
המטרה היא פשוט לכתוב את המילה הראשונה שעולה לכם לראש (או במילים אחרות-אסוציאציה
) לגבי כל שם של שיר מהדיסק החדש
רשימת השירים:
1. חירותי 2. אחר צהריים אבוד 3. ככה זה 4. מותר 5. הקן והציפור 6. מקום בטוח 7. יום יום 8. אזור הדמדומים 9. לא נוח לי 10. היום זה אנחנו 11. הזבוב על הקיר 12. גורה קטנה אינגו'י

מילי17

New member
עונה ../images/Emo204.gif

1. חירותי - חופש 2. אחר צהריים אבוד - אכזבה. תחושת החמצה. 3. ככה זה - דנה ברגר
4. מותר - מים. לידה. בשלות. התבגרות. 5. הקן והציפור - תמימות. טוהר. 6. מקום בטוח - בית
7. יום יום - משום המ אני חושבת ישר על העטיפה של האלבום. כאילו המונה שלו. 8. אזור הדמדומים - אדום! 9. לא נוח לי- מזכיר יל את היסודי במידה מסוימת. 10. היום זה אנחנו - לא חושבת על כלום. פשוט רוצה לקום לעצום עיניים ולהריגש את השיר הנהדר הזה
11. הזבוב על הקיר - שוב, בית. 12. גורה קטנה - וואי.
שבו טוב
ורותם, איפה התשובות שלך?

אני...../images/Emo205.gif

1. חירותי- חופש 2. אחר צהריים אבוד- שישי 3. ככה זה- חיים 4. מותר- שוקולד
5. הקן והציפור- ספר ילדים 6. מקום בטוח- החדר שלי 7. יום יום- שגרה 8. אזור הדמדומים- סרט אימה 9. לא נוח לי- שגרה
10. היום זה אנחנו- דור 11. הזבוב על הקיר- הזוי. 12. גורה קטנה- צ'נדלר

חחחחח הסבר..../images/Emo205.gif

כשהייתי בכיתה א' היה לי חתול וקראנו לו צ'נדלר *כן כן היינו מושפעים מחברים*

מילי17

New member
לפחות חונכת היטב מגיל צעיר

ג'ואי
אני זוכרת שהייתי קטנה חלמתי שאני אהיה גדולה ואחיה כמוהם עם חברים ונהיה כל היום בבית קפה למטה

חחחחחחחח../images/Emo205.gif

אני זוכרת שעד לפני שנה ומשהו החלום שלי היה לגור בפלורנטין, ולחיות כמו איך שהם חיים בסדרה, ואז ראיתי איך פלורנטין נראת וויתרתי על הרעיון

מילי17

New member
פלורנטין... אח...

הזכרונות. לראות בגניבה את התוכנית לשמוע צעדים ומיד להעביר ערוץ
תותי
היו ימים

מיל, הנה שלי ../images/Emo9.gif

1. חירותי - קיץ 2. אחר צהריים אבוד - סמיכה 3. ככה זה - בית קפה 4. מותר - אמבטיה 5. הקן והציפור - נקנקיה בקן
6. מקום בטוח - הבית 7. יום יום - לוח שנה 8. אזור הדמדומים - ים 9. לא נוח לי - ג'ינס 10. היום זה אנחנו -עצב 11. הזבוב על הקיר - הזבוב שלכדתי בחלון
12. גורה קטנה - כלב

למעלה