משחק האסוציאציות

טיפקסית

New member
משחק האסוציאציות

חוקים:בכל פעם כתוב שם של חבר/ה בלהקת טיפקס [גם כאלו שהיו בעבר ועזבו] אתם מוזמנים לזרוק כל אסוציאציה שעולה לכם כשאומרים את שמו/שמה הראשון הוא [טמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטמטממטט] רמי יוסיפוב אני מתחילה: האסוציאציות שלי: פסיכי מוזיקלי כשרוני פרפורמר

sunshiner

New member
בשמתי סחתיין על הרעיון ../images/Emo13.gif

ופתיחה עם רמי יוסיפוב זה בהחלט חזק אז האסוציאציות שלי הן: גיטריסט תותח (צריך להסביר?) קוביות (אם תסתכלו טוב על הגיטרה שלו יש צבע כזה כסוף זוהר וקובייתי) מנדולינה (אחלה כלי שהוא מנגן עליו) ואתה, גחליליות, ביום שיפלו הכוכבים (שירים שהלחין) שיער ארוך ויפה יפה (מה שהופך אותו לגיטריסט די אידיאלי) סגנון נגינה שהוא משתמש בו הרבה שאני לא יודע את שמו, שהוא ממשיך את אורך הצליל באמצעות פריטה עליו כמה פעמים מהר כזה מפרט...עזבו

sunshiner

New member
אה וכמובן

משקפי שמש וסמיילי רמי
(בעקבות תמונה מסויימת שלו מתחילת דרכו בטיפקס, בשמת יודעת בדיוק על מה אני מדבר)

הוד11

New member
אסוצייצות רמי

האמת דבר ראשון עולה לי לראש החולצה עם הסמל של החמסה הירוקה אחרי זה אני נזכר בשיער הארוך והמתולתל אחרי זה אני לא יכול שלא להיזכר בפתיחה של התחנה הישנה

טיפקסית

New member
זה לא מתולתל זה שיער גלי

איך הגעת לזה שיש לו שיער מתולתל זה שיער גלי לא מתולתל עוד כמה אסוציאציות שעלו לי היום: משפחה [אלא מה] בנימינה כלי הנגינה סיטרן וכמובן להקת "כחול" המופלאה

טיפקסית

New member
אבל יש עוד אסוציאציה

עוד שתיים בעצם האסוציאציה הראשונה-גל פרמן [טוב נו הוא בססיט,אבל זו עדיין גיטרה] השנייה היא דני אברג'ל [ראש כרפס יא דני חביבי]

האמת שאני שמעתי את הבדיחה הזו

קצת שונה אבל לא משנה, העיקרון תמיד נשאר אותו העיקרון (מספרים גם על מתופפים בדיחות בסיגנון הזה לא???) טוב לא משנה, אבל יש לי הצעה לפינה הזו, ראיתי את זה באיזה פורום של מוזיקה לא מזמן, נתחיל מ-א' עד ת' את כול האתיות בסדר שלהם וכול אות נרשום איזה האסוציאציה עולה לנו באות הזו....(כמובן שקשורה לטיפקס, קובי אוז ולבטיני.) יאללה אז מה דעתכם בעיניין??? ערב קסום

אם יש אנשים בעד אני מתחילה,

וכמובן האות הראשונה ....א'.... ואני אתחיל אולפני עננה כמובן

למעלה