מכושפת בטירוףp3
New member
משחק הגמד והענק-יום 1../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo6.gif
המשחק הענק מתחיל היום
במשך שבוע נהנה לקבל ונהנה לתת
אני מקווה שתוכלו להנות מכל המשחק שאורגן במיוחד בשבילכם אנשים מספר דברים לפני שנתחיל כדי שהכול יהיה ברור: 1
-שם המשתמש של כל המשתמשים הוא:פורים בפורום אליסה הסיסמה נשלחה לכל משתתפי המשחק
והיא שונתה-לכן בדקו היטב את הסיסמה הסיסמה היא מספר הפורום פעם אחת..לאלו שמתקשים לפתוח את העמוד כבר עניתי למספר אנשים במסרים אז אני פנויה לעוד שאלות
2
-אנא הקפידו לשלוח מתנות לא בשעות מאוחרות ביום[כמו ב-24:00 בלילה] 3
-כל המשתתפים מחויבים לשלוח כל יום את המתנות 4
-כשאתם שולחים את המתנות לא שולחים אותם במסרים במסן באיסיקיו וכו.. שולחים כל יום מתנה[או יותר]בעמוד של השרשור של המתנות
5
-אנא אל תהרסו את המשחק בניחושים מי עושה לכם את הגמד ומי הוא הענק..פשוט תבלו
6
-אין החלפות של גמדים וענקים
7
-כאשר אתם פותחים הודעה ורוצים לתת את המתנה הקפידו לרשום לענק_________ 8
-לאף אחד ואני חוזרת לאף אחד אסור לספר מיהו הגמד שלו ואסור בתכלית האיסור להתחיל לנחש.חח 9
-ניתן לשלוח מספר מתנות ביום
לא חובה משהו אחד.. 10
-אני חושבת שרצוי שהמתנות שאתם שולחים יתאימו לאדם שאותו אתם שולחים זאת אומרת אם מי שאתם שולחים לו אוהב כדורגל תשלחו לו משהו שקשור לזה.. לא משהו שקשור לבובות ברבי
אוקי..חח מקווה שתהנו מאוד מאוד מהמשחק כי לקח לי המון זמן לעשות את ההגרלות ולגל ולי היה מאוד קשה..ישבנו אתמול לפחות שעתים על הנושא הזה
מקווים שתהנו
הסבר המשחק:
גמד=כינוי למי שנותן ענק= כינוי למי שמקבל במשחק: הגמד(יכול להיות כל אחד מאיתנו) נותן לענק(גם יכול להיות כל אחד) מתנה כלשהיא אבל זה לא מפסיק שם זו כמו שרשרת מזון כי תבינו כל גמד הוא גם ענק של מישהו אחר וכל ענק הוא גם גמד של מישהו אחר. כלומר כל אחד צריך לתת למישהו מסויים משהו, צ'ופר וכך גם מישהו מסויים צריך לתת לו. המתנות יכולות להיות סירטונים, רקעים, באנרים, תמונות יפות -כל מה שעולה לכם בראש ואלה יכולים להיות דברים שאתם יצרתם או מצאתם. משחק מהנה
ותתחילו לשלוח מתנות ולקבלם
שבת שלום
המשחק הענק מתחיל היום