משחק הגמד והענק

משחק הגמד והענק../images/Emo14.gif

אני יודעת שבדר"כ משחקים את זה בפורים אבל זה טוב לגיבוש הפורום אז עדיף גם וגם לדעתי, תלוי בהענות מצדכם... אז ככה, קודם כל כמו בכל משחק של הגמד והענק אסור שידעו מי אתם, אתם צריכים להשתמש בשם משתמש שבו לא יזהו אתכם או לפתוח חדש... עכשיו במשחק שולחים לענק שלכם במסרים כל מיני דברים חמודים שהכנתם בפוטושופ, או בצייר, או שסרקתם, או סתם תמונה חמודה שמצאתם עם כיתוב של השם של הענק או לכתוב "שיהיה לך יום נחמד" או משו בסגנון... עכשיו צריך שיהיה מס' זוגי אז אם לא יהיה אני אצא או לחלופין אצטרף... כל מי שרוצה להשתתף, (שישלחו לו דברים ושהוא ישלח!) שישרשר להודעה הזו
או
אם תרצו, גם אפשר יהיה לפתוח שרשור שבו אתם שמים את כל מה שאתם רוצים, במקום לשלוח במסרים. ושוב אני אומרת, אסור לספר לאף אחד מי הענק שלכם, כל אחד שומר את זה לעצמו בלבד ואם יש בעיה פונים אליי.

פשוט וקל../images/Emo14.gif

שולחים לך במסר את השם של הענק שלך (זה שאת שולחת לו את הכל) עכשיו נגיד אני הענק שלך את צריכה לשלוח לי במסר כל יום משו חדש, נגיד ברכה, או תמונה חמודה עם ברכה או משו כזה בשם משתמש שלך שאני לא מכירה (שאני לא אדע שזו את) ואותו הדבר לך עושים, שולחים לך ברכות במסרים וכל זה בלי שתדעי מי זה... אסור לך לגלות לאף אחד למי את עושה, ואם נגיד יש כאלו שלא מסתדרים עם המסרים אפשר לעשות בפורום שרשור שבו תכתבו הכל לענקים שלכם... עכשיו הבנת?

את גם רוצה להשתתף?../images/Emo14.gif

אוקיי, אז אם עוד 2 רוצים, נעשה את המשחק:)

אוקיי 4 כבר נרשמו../images/Emo14.gif

מי שעדיין רוצה יש לכם עד יום שבת, ביום ראשון בבוקר אני אשלח לכם למי אתם צריכים לעשות וזה יהיה עד יום חמישי, ביום חמישי כל אחד יגלה למי הוא עשה:)

מילללקי

New member
אננננננני../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

יש לי כמה משתמשים , טוב נו 8 ...
ויש לי משתמש אחד בלי השם שלי , אני נלך עליו.

hagarbls

New member
../images/Emo45.gif

אני משתתפת ! אבל איך אני יודעת מי הענק שאני יגמד אותו??

למעלה