משחק הדמויות

N י ל ק י

New member
משחק הדמויות

יש לכם צ'אנס אחרון להיות אחת מהדמויות הבאות: ענבל אסולין פבל קובלובה עמרם בולדוג ודמות אורח של משה ג'יפה. לשחק איתנו, להנו בפורום, לקחת פעילות איתנו ואני מבקש מי שלא עומד להיות רציני לא יתחיל עם זה מותר להיות עד 3 דמויות עם 2 סצנות לכל דמות אבל עם יהיה לם עומס סצנות זה לא על אחריותי או על אחריותה של ליוש כל מה שקשור לסצנות ולמשחק - לליה (liaush) כל מה קשור להרשמה והדמויות - לבר (N י ל ק י) אני גם אוסיף שהדמות תקבל חלק בקליפ המדהים של המשחק תירשמו מהר לפני שיגמר

N י ל ק י

New member
אני לא אשחק:

אני לא אהיה אורנה ואני מפנה אותה התפקיד שלי הוא שם חסרה דמות ה דמות שם אני אשחק את מי שחסר

N י ל ק י

New member
מי שירשם וירצה אותה כדמות או

בנוסף לדמות אחרת אם יש לו פחות מ3 דמויות

liaush

New member
לא הבנתי למה אתה מפנה אותה..

אתה אוהב ת'דמות הזו לא?.. וחוץ מזה את מי אתה תגלם?

liaush

New member
בקצב כזה לא נוכל להתחיל במשחק

יותר מידי דמויות חסרות. ואף אחד לא מצטרף. נצטרך לבטל הרבה קטעים. ועכשיו גם את הקטע של "שולפים ציפוריים" של אורנה ונדב. וגם משה ג'יפה חסר ופבל ועמרם וענבל.. יותר מידי סצנות יתבטלו.. בסוף נשאר רק עם 3 סצנות מתוך 6 וזה חבל.. הייתי לוקחת על עצמי עוד תפקיד אבל אני לא יכולה לתפקד עם יותר מ2 דמויות ראשיות וגם יש לי תפקיד אורח של עידן.. אז קדימה אנשים למי שיש דמות אחת שיקח על עצמו לפחות תפקיד אורח. אנחנו לא נגיע לשום מקום בקצב כזה וחבל..

liaush

New member
בנוסף לכך..

אנחנו בפיגור היסטרי. עברו כבר 4 פרקים אפשר לומר ולא התחלנו את פרק 1 אפילו, הערך של המשחק פשוט יורד ככל שמעקבים אותו. והעובדות בשטח.. תראו כמה התלהבות הייתה בשלבים הראשונים של המשחק כמה אנשים נלהבים שרצו להשתתף. אני מאוד מעריכה את האנשים שלוקחים על עצמם דמויות נוספות בשביל לזרז את המשחק. אבל כמו שאני רואה את זה... המשחק פשוט לא זז חוץ מכמה הודעות דרושים כלום.. בימינו אנשים נכנסים לפורומים בשביל להתעדכן, לשתף אחרים בדעתם.. לענות על סקר או שניים להשתתפר באיזה משחק קצרצר וקולע. (אני יודעת כי אני רואה מה הולך היום, ולמה אנשים נכנסים לפורומים) בכל מקרה אני לא חושבת שיש טעם להציג 3/2 סצנות.. כי הרבה מאוד סצנות יירדו. 1. הסצנה של השולפים ציפורניים -תירד! (אורנה חסרה) 2. הקרובה הצ'צ'נית תירד! (פבל ומשה חסרים) 3. מסלקים את קוקי- תירד. (ענבל חסרה). 4. שורפים את בית קובלובה -יירד. (עמרם חסר!) עם מה נשארנו? עם הסצנת הפסיכולוגיה של נדב ועם הבוררות? . אפילו את הבוררות לא בטוח שנצליח לקיים כי פבל ועמרם חסרים.. וככה כל הסצנות מצתמצמות ל2 מתוך 6!. זה לא בא בחשבון ניסיתי להישאר אופטימית עד לרגע האחרון אבל אני רואה שזה לא יילך. המשחק דורש השקעה רבה ומעט מאוד אנשים יכולים להשקיע ואף פעם אין לדעת מי ביניהם הרציני ומי לא. (הרושם הראשוני יכול להטעות!) צריך לבחור בקפידה אבל הבעיה שאין מועמדים!. בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה אל תתייאשו גם אם המשחק לא יילך.. הכינויים שפתחנו תמיד יכולים לשמש לאירוחים ולמשחקים אחרים.. וכתבתי את כל זה רק בשביל להקל קצת על הנפילה שתהיה ביום שלישי.. ואין מה לעשות צריך להביט באמת! זה לא יעזור אם נסמוך על כך שברגע האחרון יבואו פתאום 10 אנשים לכל הדמויות הפנויות וירצו להשתתף. הגיע הזמן שנתחיל להשקיע במשחק שבאמת יש להם בסיס משחקים שלא נצטרך למשוך כמו גומי. מקווה שאתם מסכימים איתי..

טל קטן

New member
../images/Emo10.gifהייתי רוצה לעזור ולהישתתף..

אבל אני לא יכולה .. סורי.. פשוט המחשב שלי לא כל כך טוב בזמן האחרון... והיום הוא עובד לי.. והייתי רוצה להישתתף ולעזור אבל אם אני אגיד לך שאני משתתפת אני לא יודעת מתי האינטרנט שלי יעבוד עוד פעם.. אז כשתיהיה לי סצנה אני לא אהיה.. וזה יהיה חבל.. אם יש משו אחר שאני אוכל לעזור לך בו אני אשמח.. אני יכולה אם את רוצה להגיד לחברות שלי שרואות הבורר ואוהבות את הסידרה אם הן מסכימות לעשות לי טובה ולעזור לך עם המשחק.. הבאתי את "נ ו פ ר י "שהגיבה פה כמה פעמים.. אאני אשאל אותה אם היא רוצה לעזור לך ... אני אשאיר את המחשב פתוח כדי שהאינטרנט לא יסגר.. אני אשאל אותה עוד היום.. אנחנו יוצאים כמה ילדים אז אני אשאל אותה.. מחר אני אחזיר תשובה לפהה לפורום.. אני אשאל עוד חברות שלי שלא הגיבו פהה אבל שאם הן רוצות להיצתרף ולעזור לך.. אם את צריכה עוד משוו רק תגידי.. מחר אני אכנס עוד פעם לפורום ואגיד לך אם החברות שלי רוצות להיצתרף.. ביושש

liaush

New member
איזו חמודה את אלוהים ../images/Emo13.gif

חח. אבל אני רוצה שזה יהיה מתוך רצון ולא מתוך טובה.. כמובן שאני נורא אשמח אם יבואו עוד אנשים. אבל אי אפשר לחייב אף אחד אני רוצה שכל מי שישתתף יהנה ממה שהוא עושה ולא ירגיש את עצמו *מחויב* לזה. כי להנות זו המטרה הכללית של המשחק. ובלי הנאה המשחק לא שווה כלום. =] ותודה על העזרה את ממש חמודה!.

טל קטן

New member
תודה...../images/Emo140.gif

אל דאגה .. הם לא יעשו את זה כי הן מחויבות.. הן אוהבות ליראות "הבורר" ומחכות לכל פרק שיבוא.. אל דאגה אני כבר אשאל אותם.. מחר אני אגיד לך אם הן רוצות.. אני חיבת ללכת.. הן מחכות לי ביושש..

N י ל ק י

New member
ליוש אם יחסרו דמויות

בסצנות מסוימות אני אהיה אותן דמויות התפקיד הקבוע שלי הוא תפקיד הדקה התשעים ואני לא כל כך אוהב את אורנה

liaush

New member
אתה לא יכול להחליף את כל הדמויות במשחק..

ובינתיים חסרות לנו: ענבל אסולין. משה ג'יפה -תפקיד אורח נחוץ. עמרם בולדוג (ל2 סצנות!) פבל קובלובה כנ"ל ל2 סצנות.. ואלה הדמויות הנחוצות רק לפרק ה1! אני לא רוצה לחשוב כמה דמויות יהיו חסרות בפרק השני ושלישי.. (אם נגיע אליו בכלל).. אבל אני באמת חושבת שאת כל הזמן והאנרגיה הזו שאנחנו משקיעים במשחק הזה יכולנו להשקיע במשחקים הרבה יותר חיוניים וזורמים. כמו למשל בעיתון של הבורר. רעיון יפה ומושקע באמת! הייתי רוצה להתחיל אותו כבר וכמו המשחק החדש של ההימורים פיתחתי אותו לעומק ובעזרת השם המשחק יהיה מאוד מאתגר ומעניין. אבל עם המשחק דמויות אנחנו מושכים אותו כבר שבועות! מושכים כמו חבל ובסוף החבל הזה יקרע!. ולפעמים עדיף פשוט לעזוב מאשר לתת לחבל להיקרע. אבל כיוון שאתה המנהל הראשי את המשחק אתה מחליט אם להמשיך או לא. אני רק אמרתי את מה שאני חושבת ולמה שאני כבר מוכנה. אני מבינה שקצת קשה לך לקבל את זה כי אתה השקעת כאן הכי הרבה מכולם! אפילו יותר ממני. עם כל הקליפים והפרסומים. אבל אתה צריך להביט באמת המשחק הזה צריך להיות משחק שיתופי שישתתפו בו לפחות חלק מאנשי הפורום ולא משתתף 1 ב100 תפקידים זה לא הולך ככה. כשהעלתי את הרעיון של המשחק חשבתי שזה מה שיגבש את הפורום זה הרבה הרבה יותר כיף כשכולם משתתפים! וכשלכל אחד יש את התפקיד משלו אבל זה לא יצא. גם אם תפתח עשכיו אלפי משתמשים זה לא ישנה את העובדה שאנחנו מעט! והמשחק בסדר גודל כזה לא יכול ליפול על 5 אנשים בלבד! ולא משנה כמה משתתפים הם יפתחו. זה בזבוז זמן ואנרגיה לחינם!. אפילו ההתלהבות מהמשחק בירידה.. כמובן אם החלטת ללכת על זה בכל זאת ולנסות אני לא יהיה זו שאהרוס לך את זה. אני אגיע ואני אגלם את 2 הדמויות שלי. +את דמות האורח שלי אבל כשתראה שהמשחק נכשל אל תגיד שלא אמרתי לך.. גם אם אתה מתקשה להאמין אתה לא יכול לגלם את כל הדמויות.! ולולא יכולת זה מה שיעשה את המשחק יותר כיף? לדעת שאתה "משחק" כל הזמן עם אותו אחד?. זה לא יוסיף לכלום חוץ מלאגו ואני יודעת על מה אני מדברת. אז תחשוב על זה טוב טוב בר. תחשוב על זה!.

N י ל ק י

New member
משחק הדמויות נסגר ../images/Emo31.gif

אני החלטתי וגם ליוש הציעה את זה שאני אשקיע יותר אנרגיה בעיתון משחק הדמויות הוא משחק מסובך ורציני שקשה מאוד לעשות צריך פורום מלא בגולשים אבל יש משחקים אחרים בפורום. אגב ביטלו לי את העונש אני כאן חופשי

N י ל ק י

New member
והוא נסגר גם כי...

המשחק מורכב וצריך מישהו שמוכן להשקיע פה ובגדול המשחק לא יכול ליפול על כמה אנשים רציניים כי גם לבד המשחק וההשקעה המשחק הוא לא מחויבות אלא פעילות עבור הנאה

liaush

New member
אני חושבת שזו החלטה נכונה

ממ למרות שיכולת לחכות ליום שלישי ולראות בעצמך שזה לא יילך. אבל לא משנה. הדמויות יכולות להישמש לאירוחים =].ולעוד משחקים. אז אל תתאכזבו הכל לטובה !
. דרך אגב מי שעוד לא נרשם למשחק ההימורים להתחיל להירשם. זה הולך להיות משחק מאוד מושקע וחביב ואם לא תרשמו עד מוצ"ש סביר להניח שלא תוכלו להשתתף. וכנ"ל לגבי העיתון של בר
בהצלחה לכולם

אושRתי

New member
חבל ../images/Emo4.gif

בכל מקרה , אפשר לשמור את הניקים של הדמויות לאירוח דמות. אז מי שמעוניין לארח דמות מוזמן לשלוח לי במסר מתי הוא רוצה להתארח.

למעלה