משחק ההימורים חוזר

RED OR DEAD BS

New member
משחק ההימורים חוזר ../images/Emo124.gif../images/Emo130.gif

אוקי, כל שבוע אני אפרסם את משחקי הטוטו, אתם תצטרכו לנחש נכונה את התוצאה, כל תוצאה תזכה אתכם בנק'. התוצאות יצטברו לאורך כל הסיבוב, ובסופו נראה למי היו הכי הרבה ניחושים. כמו כן אתם תצטרכו לנחש גם את תוצאת המשחק של הפועל (במידה והיא לא בטופס אני אבחר משחק אחר ), ניחוש תוצאה נכונה יזכה אתכם ב 3 נק' ! המשחקים --------------------------- 1)הפועל תל אביב-בני סכנין 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה 12)בלקבורן-ארסנל 13)צ'רלטון-אסטון וילה 14)ניוקאסל-אברטון 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן ---------------------------- חשוב מאד להתמיד על מנת שתנחשו בכל שבוע, כך תוכלו להגיע לתוצאות גבוהות יותר, זכרו התוצאות מצטברות ! המשחק בו תצטרכו לנחש גם את התוצאה הוא בדרבי המגזר :) 1)הפועל תל אביב-בני סכנין. יאללה הפועל !

RED OR DEAD BS

New member
ההימור שלי .

1)הפועל תל אביב-בני סכנין = 2 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה = X 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית = 1 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד = 1 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון = 1 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים = X 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון = 1 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן = X 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה = 1 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א = 2 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה = X 12)בלקבורן-ארסנל = 2 13)צ'רלטון-אסטון וילה = 2 14)ניוקאסל-אברטון = X 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד = 2 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן = 1

RED OR DEAD BS

New member
ושכחתי תוצאה בת"א - סכנין (2-1)

ונא לשרשר לשירשור שלי, איציק תסדר את זה.

eranpes4

New member
שלי

1)הפועל תל אביב-בני סכנין-1 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה-1 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית-1 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד-1 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון-X 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים-X 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון-1 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן-X 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה-2 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א-X 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה-2 12)בלקבורן-ארסנל-2 13)צ'רלטון-אסטון וילה-X 14)ניוקאסל-אברטון-1 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד-2 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן-X

ההימור שלי

הפועל תל אביב-בני סכנין =1 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה=x 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית=1 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד=2 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון=x 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים=x 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון=2 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן=1 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה =1 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א=1 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה=x 12)בלקבורן-ארסנל=2 13)צ'רלטון-אסטון וילה=x 14)ניוקאסל-אברטון=2 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד=x 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן=1

מוצארט

New member
ההימור שלי

1)הפועל תל אביב-בני סכנין 1 3:0 לת"א 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה 1 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית X 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד X 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון 2 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים 1 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון X 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן 2 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה 1 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א 1 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה 1 12)בלקבורן-ארסנל 2 13)צ'רלטון-אסטון וילה X 14)ניוקאסל-אברטון 1 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד 2 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן 2

שלי

1)הפועל תל אביב-בני סכנין-1 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה-1 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית-1 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד-2 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון-1 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים-X 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון-2 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן-2 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה-1 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א-2 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה-2 12)בלקבורן-ארסנל-2 13)צ'רלטון-אסטון וילה-2 14)ניוקאסל-אברטון-1 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד-2 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן-1 והפועל ת"א נגד סכנין: 2-1 לת"א

HBSFC1

New member
הניחושים שלי ../images/Emo13.gif

1)הפועל תל אביב-בני סכנין-1 3-1 להפועל ת"א 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה-1 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית-1 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד-X 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון-1 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים-1 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון-X 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן-2 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה-1 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א-1 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה-2 12)בלקבורן-ארסנל-X 13)צ'רלטון-אסטון וילה-1 14)ניוקאסל-אברטון-1 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד-X 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן-1 בהצלחה לכולם!

henry987

New member
תורי

הפועל ת"א-בני סכנין 1 2-0 לת"א בני יהודה- הפועל פ"ת 1 מכבי ת"א- נצרת עילית X נתניה- אשדוד 2 קרית שמונה- אשקלון 1 הפ' חיפה- הפ' ירושלים X עכו- ראשל"צ 1 בני לוד- הפ' ר"ג 1 טירת הכרמל-הרצליה 2 כפר קנא-שמשון ת"א 1 מבשרת ציון- נס ציונה 2 בלקבורן-ארסנל 1 צ'רלטון-אסטון וילה X ניקאסל-אברטון 1 בילפלד-דורטמונד 1 מיינץ-קייזסלאוטרן 1

HBSFC1

New member
../images/Emo50.gif לכולם ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

HBSFC1

New member
../images/Emo41.gifתוצאות מחזור 1 במשחק ההמורים../images/Emo41.gif

1)הפועל תל אביב-בני סכנין 1 תוצאת משחק- 1-0 להפועל תל אביב 2)בני יהודה ת"א-הפועל פתח תקוה X 3)מכבי תל אביב-הפועל נצרת עילית X 4)מכבי נתניה-מ.ס. אשדוד 1 5)הפועל קרית שמונה-הפועל אשקלון 1 6)הפועל חיפה-הפועל ירושלים 2 7)הפועל עכו-עירוני ראשון לציון X 8)הפועל בני לוד-הפועל רמת גן X 9)מכבי עירוני טירת הכרמל-הפועל הרצליה 1 10)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א 1 11)הפועל מבשרת ציון-עירוני נס ציונה 1 12)בלקבורן-ארסנל 1 13)צ'רלטון-אסטון וילה X 14)ניוקאסל-אברטון 1 15)ארמיניה בילפלד-בורוסיה דורטמונד 1 16)מיינץ-קייזרסלאוטרן 2 בהצלחה למנחשים

RED OR DEAD BS

New member
אני אעשה סיכום מחר, כמה נק' יש לכל

אחד. אח"כ תכניס את הנתונים לטבלה.. עד המוות הפועל

למעלה