משחק ההימורים
מחזור 1-סיבוב 3

מוצארט

New member
../images/Emo86.gifסיכום הסיבוב הראשון../images/Emo86.gif

של משחק ההימורים בטבלה מסודרת - ממש כאן ועכשיו, לקראת הסיבוב השני, יש הזדמנות לכל מי שלא השתתף בסיבוב הראשון להמר במשחק, ואולי אף לזכות בפרס מעניין. אלי כבר ישרשר לכאן את משחקי השבוע הקרוב.

מוצארט

New member
3 נקודות מלאות

אתה יכול להסתכל על הטבלה של הסיבוב הראשון. כל מי שיש לו תוצאה בצבע כחול, ניחש באותו הסיבוב תוצאה מדוייקת.

מוצארט

New member
ללא כל ספק

והוא יהיה הרבה יותר מעניין, אם ב"ש תיזכר איך ניצחון נראה, תצבור נקודות, ופתאום חצי ליגה תהיה בסכנת ירידה.

RED OR DEAD BS

New member
משחק ההימורים../images/Emo70.gifמחזור 1-סיבוב 3 ../images/Emo41.gif

טוב אז את הסיבוב השני גמרנו, וכעת מתחיל סיבוב חדש, כל אלה שרצו להמר, מוזמנים להשתתף במחזור ההימורים, וכמובן להתמיד, מחזור אחר מחזור ! ולהלן משחקי השבוע: ------------------------------------------ 1)מכבי חיפה-הפועל חיפה 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע 4)מכבי תל אביב-בני יהודה 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה 13)אסטון וילה-אברטון 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם 15)ברשיה-סמפדוריה 16)הרטה ברלין-המבורג ------------------------------------------ המשחק המרכזי השבוע הוא של הפועל, ולכן נצטרך לנחש בו את התוצאה הנכונה, כפי שאתם יועים, ניחוש תוצאה נכונה יזכה אתכם ב-3 נק'. למרות שהמצב קשה,
עד
המוות
הפועל

RED OR DEAD BS

New member
הימורי הצנוע../images/Emo129.gif

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה=1 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב=2 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע=2 2-1 לאדומים 4)מכבי תל אביב-בני יהודה=X 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה=1 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה=1 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת=1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון=X 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן=1 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל=1 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה=X 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה=X 13)אסטון וילה-אברטון=2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם=X 15)ברשיה-סמפדוריה=2 16)הרטה ברלין-המבורג=2

מוצארט

New member
ההימור שלי

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה - 1 חזק 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב - X 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע - 2 1:0 לב"ש 4)מכבי תל אביב-בני יהודה - 2 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה - 1 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה - X 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת - 1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון - 2 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן - X 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל - 1 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה - 2 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה - 1 13)אסטון וילה-אברטון - 2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם - X 15)ברשיה-סמפדוריה - 2 16)לא מהמר על גרמנים

עכשיו אני

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה1 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב1 בעזרת השםםםםםםםםםםםםם 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע 2 חייב 2-1 לנו 4)מכבי תל אביב-בני יהודה1 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה1 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננהX 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון2 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גןX 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל1 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלהX 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה2 13)אסטון וילה-אברטון2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם2 15)ברשיה-סמפדוריה1 16)הרטה ברלין-המבורגX

eranpes4

New member
הסיבוב הזה גם אני משתתף

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה-1 (באנקר) 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב-X 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע-1 (0-1 קטן לפ"ת לצערי) 4)מכבי תל אביב-בני יהודה-1 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה-1 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה-2 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת-1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון-1 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן-1 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל-1 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה-1 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה-X 13)אסטון וילה-אברטון-2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם-X 15)ברשיה-סמפדוריה-X 16)הרטה ברלין-המבורג-1

the red king

New member
גם אני רוצה להתחיל אם אפשר...../images/Emo13.gif

1.) מכבי חיפה - הפועל חיפה 1 2.) מ.ס אשדוד - הפועל ת"א 2 3.) מכבי פ"ת - הפועל ב"ש 1 (מצטער, 2:0 לפ"ת) 4.) מכבי ת"א - בני-יהודה 1 5.) הפועל י-ם - מכבי הרצליה 1 6.) הפועל ק"ש - הפועל רעננה x 7.) הפועל כ"ס - מכבי א"נ x (איזה קיצורים יפים יש לי נכון?) 8.) עירוני ראש"לצ - הפועל ער"הש 1 9.) הפועל עכו - מכבי ר"ג 1 10.) מכבי הש"רח - מכבי עירוני ט"הכ 1 11.) מכבי ר"ע - בית"ר שימשון ת"א רמלה 2 12.) הפועל ר"ג - הפועל הרצליה 1 13.) אסטון וילה - אברטון 2 14.) קריסטל פאלאס - בירמינגהאם - 2 15.) ברשיה - סמפדוריה x 16.) הרטה ברלין - המבורג 2 the red king

blueman1

New member
תורי

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה 1 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב 1 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע 2 1-2 לב"ש 4)מכבי תל אביב-בני יהודה x 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה 2 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה 2 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת 1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון 1 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן x 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה 1 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה 2 13)אסטון וילה-אברטון 2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם x 15)ברשיה-סמפדוריה x 16)הרטה ברלין-המבורג 2

the red king

New member
כמה טעויות כבר יש לי...

אני מקווה לא להיות אחרון בדירוג בסוף המחזור...
the red king

iT DiS

New member
הנה שלי...

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה-1 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב-מקווה ש-1 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע-2 רק כי אני חייב לקוות: 2-1 לנו... 4)מכבי תל אביב-בני יהודה-X 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה-1 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה-2 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת-1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון-1 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן-1 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל-1 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה-X 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה-2 13)אסטון וילה-אברטון-2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם-1 15)ברשיה-סמפדוריה-1 16)הרטה ברלין-המבורג-X

שלי:

1)מכבי חיפה-הפועל חיפה 1 2)מ.ס. אשדוד-הפועל תל אביב 1 3)מכבי פתח תקוה-הפועל באר שבע 2 2-1 לנו 4)מכבי תל אביב-בני יהודה 1 5)הפועל ירושלים-מכבי הרצליה X 6)הפועל קרית שמונה-הפועל רעננה X 7)הפועל כפר סבא-מכבי אחי נצרת 1 8)עירוני ראשון לציון-הפועל עירוני רמת השרון 1 9)הפועל עכו-הכח מכבי רמת גן X 10)מכבי השקמה חן-מכבי עירוני טירת הכרמל X 11)מכבי רמת עמידר-בית"ר/שמשון ת"א רמלה 1 12)הפועל רמת גן-הפועל הרצליה 2 13)אסטון וילה-אברטון 2 14)קריסטל פאלאס-בירמינגהאם 1 15)ברשיה-סמפדוריה 2 16)הרטה ברלין-המבורג X

למעלה