משחק ההעפות שלב 7

משחק ההעפות שלב 7

הפעם ברב סוחף של 2 קולות (כשכל השאר מתפזרים בין אחרים) הועף חיים אתגר
וכעת נשארו לההעפה: רועי לוי רשף לוי רודי סעדה יאיר הברבור גרינברג חן מזרחי עוז כהן אסף יצחקי עופר חזון נדב פרישמן רן אפלברג מיכאל הנגבי שחר ושוקי יונתן ברק ארז שלם אורי חזקיה אבי נוסבאום ארז קליימן עמי ואלי מה קשור ישראל קטורזה אדיר מילר פרוזק נאור ציון שחר חסון אדם שרון אמירם טובים יוסי טרבלוס ירון ברלד רוני ששון דדי היושב (הנכה) בן אוסדון רועי צברי עדי אשכנזי מירב הרמל יהודה ארי מני עוזרי (עכשיו כמה מהארכיון) אייל קיציס וילוז'ני נא לסמן ב
או ב
או ב
את ההכי פחות אהוב מהרשימה

הם עושים צחוקות של

טקס סיום בכיתה י"ב... אני איתך
(ביחד ננצח, הפלנו את חיים אתגר, נפיל גם את הממשלה
)

יום רביעי אני אקפוץ לביקור :)

לקחתי לי הפסקה קטנה בתקופה הזאת... עוד מעט נחזור גם להופיע.

לא הבאת לי מתנה, לא תקבלי מתנה ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, את תזכי לראות אותי...שאין מתנה גדולה מזה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחח זה היה ענקקק...

והכי שולט היה הקטע "לא.. יש לי אישה בבית שומרת על שני הילדים שלנו שנקראו על השם של הסבא האפגני שלהם- יתנו, ויקבלו. ואם אשתי לא היתה שם לא היה יתנו ולא יקבלו!"

../images/Emo6.gif

חבל שהם חתכו אבל את 2 הקטעים הכי מצחיקים את הקטע שקושמרו יורד על נטשה ושליין והשני שהוא אומר לרועי לוי "הדבר הכי נוראי קרה: שבי זרעיה הופיע במועדון שלך"

חחחחחח נכון!!!!

אבל גם הקטע עם קושמרו וליאור נגד גיל זה היה מאוד מצחיק. והם שמו רק את גיל ורועי - ובכלל, רועי ענק, אבל רציתי לראות אותו עוד בפרק. ושאלה!!! מישהו ראה את רועי אצל יצפאן לפני איזה יומיים אם אני לא טועה...? אז זה בטח יהיה מוכר לכם - "אנשים אומרים שאני אדיש. לא אכפת לי!" (+מבטא אנגלי) מישהו ראה? זה היה מצחיק... וגם כל הקטעים האחרים עם המטוס וכל השאר שהוא עשה שם (כל זה לקוח מההופעה שלו אבל תמיד כיף לראות אותם שוב
)

הפעם היחידה שראיתי את רועי

אצל יצפאן היה לפני שנה והוא בא בשיא המתנסיות עם תמונות של הקאמל מודפסות במדפסת ביתית ואפילו לא טרח לגזור את הקצוות הלבנים. מסמך אנושי מזעזע.

נשמע לא טוב:|

אבל שהוא היה השבוע אצל יצפאן הוא בא להתארח ולא הביא שום תמונות. בא כזה בשביל הכיף, בלי תמונות, יצפאן שאל כמה שאלות איך היה בניו-יורק, רועי ענה כמובן בבדיחות הכ"כ מצחיקות שלו. אבל היה מצחיק סה"כ. ושום תמונות מודפסות במדפסת ביתית חס וחלילה! חחחחח

EagleGirl

New member
אתה בא למסיבת...

פרידה?Q@?! אני טסה לטורקיה יום חמישי...... זה יוצא בתאריך הזה נו... מה קורה ביםו הזה... אה נכון יומולד לליהי...

בילבלת אותי לגמרי...

מתי המסיבת פרידה? יום רביעי? כי אם כן, אז אמרתי שאני בא
מה את קונה לי?

EagleGirl

New member
הגעת מאוחר מדי...

רשימת המתנות נגמרה.... חסר לי שאני עוברת את ה20 קילו במזוודה יאללה ביי עפתי לעבודה!! יםו אחרוןןןןןןן

למעלה