משחק החיים

יניבניב

New member
משחק החיים

מול השמש הבוערת ועולה מן ההרים תחת ענני עופרת ברגעים של יאוש עצובים וקודרים המסך תמיד פתוח וכולם משחקים את אותו משחק פרוע במשחק המזל שנקרא החיים משחק החיים הוא קשה ופרוע וימים ארוכים וגם אין בו תקווה העבר לא ברור העתיד לא ידוע וכולם מחפשים אהבה משחק החיים הוא כולו תעתוע ותמיד נעלם אל הרגע הבא ומותיר כיסופים אל האור הזרוע אל האור הגנוז שקוראים לו תקוה אלה עלילות חיינו הצגה אחת גדולה יום יגיע הוא יופיע אור מתוך האפלה

gabizon79

New member
היפים והאמיצים

ת,תן,תן,תן,תן,תן...תנינני תן,תן,תן,תן,תן,תן...תניננה תן,תן...

r66

New member
את לא הדוגמנית ההיא../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

מוצרלה

New member
כן זו אני, שמתי תמונה אחת מהבוק שלי

בכרטיס. התמונה הכי מוצלחת שלי. בלי עין הרע

r66

New member
ראית את התמונה שלי??? סטריפטיז../images/Emo6.gif

מוצרלה

New member
רנה, כפרה, מי הגבר שאיתך? ולמה הוא

רוצה לחנוק אותך?????????
בואנ'ה, את ממש לבנה מתחת לבגדים.

bali

New member
מנהל
לפני שהכל נגמר

החלום הזה כל כך אמיתי מתעורר ואת עדיין איתי לא פגשתי כמוךְ מעולם בשבילךְ אוותר על חיי. החלום הזה שלי ושלךָ תתעורר, אני עדיין איתךַ זה אתה מרפא לילותיי בשבילךַ אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר, חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק, צועק אהבה שלא תיגמר לעולם. החלום הזה ביננו נמחק (לא אזוז מכאן עד רדת הליל) והשמש כבר עולה במרחק (לשובךַ אהוב שנים אתפלל) לא פגשתי כמוך מעולם בשבילךְ (בשבילךָ) אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר, חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק, צועק אהבה שלא תיגמר לעולם. כמו סיפור של אגדות עם רדת המסך עוד נמשיך, נמשיך ללחוש אני שלךַ אני שלךְ לא נפסיק את החלום עד הסוף המר עוד נשיקה אחת לפני שהכל נגמר… ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר, חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק, צועק אהבה שלא תיגמר לעולם לפני שהכל נגמר… שלא ייגמר לעולם שלא תיגמר לעולםםםםםםםםםםם…

למעלה