משחק הכיסאות בשולחן השופטים

Bar Ben David

New member
משחק הכיסאות בשולחן השופטים

בריטני חתמה לעונה אחת ועתידה של דמי לא מובטח.
טכמובן כמעט שכחתי אל איי עזב.
מי יהיו השופטים בעונה הבאה?
דיי נמאס שכל עונה מחדש יש את הספקולציות האלו.

אני רוצה מאוד שדמי תישאר .
בקשר לריאנה נראה לי עדיף שהיא תהיה בגרסה הבריטית.
כריס יכול להית מעניין בתור שופט שיהיה נניג של הראפ .
בתוכניות הריאלטי האחרונות יש נציגי קאנטרי וגם טייט הוא זמר קאנטרי כדאי לצרף לפנאל זמר קאנטרי ובגלל שחסרה שופטת,
אני ממליצה על שאנייה טווין שהייתה שופטת אורחת מאוד טובה וגםככה יהיה ייצוכ ליותר סגנות.
דמי - פופ כריס - ראפ ושאנייה - קאנטרי זה גם יהיה מעניין לראות את התוכנית מתמודדים עם יותר זמרי קאנטרי וראפ שישתתפו בתוכנית.
מה דעתכם?

Mrs Brightside

New member
לא מתה על כריס
..אולי שישיגו את קניה ווסט

במקום..זה יכול להיות מעניין :)

ורדונה2

New member
כשאת אומרת "כריס", את מתכוונת לכריס בראון?

כי אני ממש לא בעד לצפות בתוכנית עם בעל מכה/אישה מוכה/שמוק עם שיגעון גדלות כשופטים.

מצידי כבר שיישארו רק דמי וסיימון על פני האלטרנטיבה הזאת.

carly fan

New member
יש דיבור חזק על בון ג'ובי .לטעמי אחלה בחלה

וכן מדברים על כריס בראון ..אני חולה על הדואט שלו עם ג'ורדן ספארקס NO AIR

ורדונה2

New member
אבל הוא גבר מכה.

בואו נעשה קאסטינג בבית כלא רנדומלי ונסגור עניין. יאללה, נבחר את האנס הסדרתי הכי פוטוגני או משהו, אפשר לסדר איזה ליהוק מגניב...

-_-

carly fan

New member
לא סגור לגבי זה .לדעתי סתם משחק סאדו

מאזו שיצא קצת משליטה
ריאנה כמדומני אמרה פעם באיזה ראיון שהיא אוהבת כאב
עובדה שהיא שוב חזרה אליו

ורדונה2

New member
טחחח אתה רציני?

תקרא על זה ותראה תמונות, הבנאדם חירע אותה במכות. ממש לא סאדו מאזו, יש הבדל גדול בין זה לבין להגיע עם חבלות כמו שהיו לה לבי"ח.
אבל היא פוסטמה בעצמה שהיא חוזרת אליו, זה כבר לא מעיד על המעשים שלו ולא נותן להם לגיטימציה אלא יותר על העובדה שהיא מפגרת.

תקרא ראיונות איתה, היא מתארת בדיוק מה הלך שם. הוא פאקינג עוד שנייה רצח אותה הפסיכופט הזה, והנה היא עדיין נפגשת איתו. בחיי שהיא פתטית

carly fan

New member
נו ברור .כי היא הייתה חייבת להסביר את הסימנים

כנראה הם גם רבו בנוסף אז היא החליטה להתנקם .
אני זוכר את הפוסטמה אחרי הבלגן עם כריס נותנת ראיון שבו היא מדגישה שהיא אוהב סקס קשוח מכות וכאב ..סתו מה אמרנו ?
לא שאני חלילה מצדיק את המעשים שלו .בכל מצב אסור היה לו לשתף פעולה עם העניין הזה .בטח לא לתת לזה להגיע לרמות כאלה של אלימות
מין מצה את מינו .אם היא תמשיך ככה הסוף לא יהיה טוב !

ורדונה2

New member
מאמי, תעשה תחקיר לפני שאתה מביע דעה...

ריהאנה בהחלט מטומטמת אבל כריס בראון הוא גבר מכה ואין ספק בעניין הזה, היה סיפור שלם בבית משפט ביניהם והוא לא מכחיש שום דבר.
זה לא היה בקטע של סאדו-מאזו אלא בקטע של פסיכופט שעלה לו הדם לראש. יש הבדל גדול בין שימוש בכאב כחלק מסקס לבין גבר שמאיים לרצוח מישהי ודופק בה מכות בלי הכרה, תקרא על זה, תראה תמונות ותשמע עדויות שלה בטלוויזיה על מה שקרה לפני שאתה מביע דעה נחרצת.

שניהם אידיוטים בכל מקרה, ובהחלט "מין מצא את מינו". לא הייתי רוצה לראות אף אחד מהם כשופט בתוכנית.

carly fan

New member
אז מה נסגר בסוף בבית משפט ?

עשו לו משהו ?
הקטע העצוב שהיא חזרה אליו על 4 .כאילו שחסר גברים שמוכנים לעשות הכל בשבילה .
היא בטח עשתה משהו שחירפן אותו לגמרי ...אם הוא הגיע למצב כזה
מעניין מה גרם לזה ..בטח תפס אותה על חם עם מישהו

Moses The Fish

New member
הייתי מרחיקה אותך מהפורומים של תפוז

ובכלל מכל מקום שבו אתה יכול להביע את הדעה הזאת.

תתבייש לך

carly fan

New member
לא מתבייש בכלום .נתתי תיאוריה אפשרית

בעקבות ראיון שריאנה נתנה לגבי אהבתה לכאב .
פשוט מוזר שאחרי כל מה שקרה והיא חוזרת אליו על 4 .נשמע תמוהה משהו
שוב.זו רק תיאוריה .לא מכחיש את זה שהוא הכה אותה .פשוט מעניין מה המניע .מה באמת היה שם .מה גרם לזה ?
לא מבין במה אני צריך להתבייש .זה לא חלילה שאני מעודד אלימות
ובתגובה שלך את מוכיחה שאת יותר גרועה מכריס בראון .תתביישי לך

ורדונה2

New member
שום דבר לא מצדיק תגובה כזאת שלו

הוא פסיכופט

ואין לי שמץ, לא התעניינתי עד כדי כך. עדיף לשאול את עומר, הוא זה שסוגד לפלוצים של ריהאנה

Shiri from the block

Active member
למה זה אשמתה של ריהאנה? גם נגיד וריהאנה עשתה משהו שעיצבן אותו, זה מצדיק לתת לה מכות??

ולא חסר גברים מכים, שמכים בלי שום סיבה סתם כי הם אוהבים לעשות את זה, לא צריך שריהאנה תעשה משהו שיגרום לו להכות אותה, מספיק זה שהוא גבר מכה לא משנה מה.

dilan angel

New member
אני לא מבינה

למה ממשיכים לתת לבהמה הזה עוד במה
מופיע בכל מני טקסים, אפילו הגראמי!

פאק, איזו מן דוגמא זאת לצעירים באמריקה?
ואני לא רוצה לדבר על ריאהנה כמה מטומטמת היא, מודל לחיקוי של מליוני בנות בעולם..פשוט ביזיון
ירד לי ממנה כ"כ מאז המקרה
היא פשוט טיפשה. נקודה.

Shiri from the block

Active member
לגמרי מסכימה עם כל מילה גם לי ממש ירד מריהאנה.
אני עדיין שומעת את השירים שלה אבל אין ספק שהיא יצאה דפוקה, וגם אותי מבחיל שנותנים לכריס בראון כזאת במה למרות אחרי כל מה שהוא עשה

carly fan

New member
להזכיר לך שלא חסר בנות שאוהבות שמרביצים

להן בהסכמה כמובן בקטע של גירוי וסקס אם את מבינה למה אני מתכוון
אז יכול להיות שהם שיחקו את המשחק ובאחת מהפעמים העסק יצא קצת מכלל שליטה(אלכוהול סמים או וואטאבר)
ועדיין לא מצדיק אלימות בשום מצב ...
הכרתי מלא בחורות שמבחינתן אם לא הפגנת קצת קשיחות קצת אגרסיביות .היו כאלה שאפילו דרשו לשלב אלימות וכשלא הסכמתי מייד אמרו לי ביי ביי .
לא חסר שרוטים בעולם הזה ..
שאלה לי אליך .אם נניח ריאנה דרשה מכריס להכות אותה כי זה מה שמסב לה עונג .זה מה שמגרה אותה .עושה לה את זה
וכריס עשה את זה הוא עדיין גבר מכה מבחינתך?

למעלה