משחק הכרות !!! לכל חברי הפורום !!

mominman

New member
משחק הכרות !!! לכל חברי הפורום !!

הנה שאלות הכרות לכל חברי ומבקרי הפורום !! ככה נוכל להכיר טוב יותר !! הנה השאלות... 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? קחו את הזמן....ותענו !!!

חזרתי לפורום!

1-נמרוד. 2- 11 3- 26 בינואר 1993 4- נימי 5-חכם 6- מתעצבן על תפוז בקלות!!!! 7-חום 8-ניו יורק יש בעיות? 9-נפילה בשיעור ספוט זה פדיחה? 10-הברך.אל תשאלו למה. 11-אין לי משאלה.אם כבר-לקבל כוחות תעופה. 12-ה11 ניתוחים שעברתי. 13-הטיסה להולנד. 14-הטיסה להולנד. 15-ניו יורק-מגדלי התאומים. 16-הצפירה. 17-ברקים ורעמים 18-אין. 19-החופש הגדול. 20-פלפל ממולא של אמא. 21-גיבץ'-עדיף לכם לא לדעת מה זה. 22-קולה. 23-קוגל. 24-באונטי. 25-עוגת גזר. 26-כתום. 27-דג קרב. 28-radis-הדג קרב שלי. 29-רכיבה על אופניים. 30- 32-עשיתי אותו עם אבא שלי בטוטו וזכינו ב20 ש"ח. 31-הארי פוטר ואבן החכמים,הארי פוטר וחדר הסודות,הארי פוטר והאסיר מאזקבן,הארי פוטר וגביע האש,הארי פוטר ומסדר עוף החול. 32-לילו וסטיץ'. 33-עידן הקרח,פורסט גאמפ. 34-מריאנה אספוקיטו,אגוסטין סיירה ודב נבון. 35-ג'יי לו. 36-the simfsons 37-גיאוגרפיה. 38-אומנות-יש לי פטור. 39-מנהטן,ניו יורק. 40-עשיתי אומגה בגובה 60 ומשהו מטר. 41-עשיתי אומגה בגובה 60 ומשהו מטר. 42-טי שירט,ג'ינס,ונעלי אול סטאר. 43-אינטרטנט. 44-ללא ספק חורף. 45-לא ממש. 46-לא אני מאמין בישו ברור שאני מאמין באלוהים. 47-בכוס.למרות שאף פעם לא ניסיתי בוואפל. 48-זריחה. 49-נגד. 50-סתם מכנס. 51-חסכן-יש לי 150 שקל כבר. 52-מלפפון-עגבניה סתם מלכלכת ת'בגדים. 53-קור.אני נמס בשמש. 54-לקום. 55-הרים. 56-קרמבו זה מגעיל. 57-תות. 58-רגילה. 59-אניטה זאת אני תעני! 60-שלום חבר. 61-אמא!!!!!!!! 62-יו לאט מי פרי-ארתה פרנקלין. 63-הללויה-להקת הנחל. 64-מאיפה לי? 65-גם מאיפה לי? 66-אני בלונדיני די נמוך (1.37)פנוי. 67-בר גיטא(שאני קורא לו דרדגיטא כי הוא גמד-1.25) גיא הברווז(הוא מדבר כמו ברווז-בחיי!) 68-קוקוס. 69-דרדגיטא-הוא מחונן כמוני,כיף לפוצץ אותו בכדורגל(מניסיון). דאפי דאק-אין אצלו תכונות טובות.הוא סתם שאלתיאל קוואק אידיוט. 70-לפני שנה וחצי נראה לי. 71-ערוץ הילדים. 72-בגורדי שחקים. 73-baby racon-על שם משחק שיש לי בesc. 74-כן ואני מאוהב ממבט ראשון. 75-בגורדי שחקים. 76-משפיע די קשה. 77-השיער. 78-עדיין לא. 79-אחות אחת בת 16. 80-בגלל שהיא ילדה חברותית.קצת אלימה אבל חברותית. 81-רץ להשתין. 82-מצחצח שיניים. 83-לבנות בלגו,לשחק בסוני פלייסטיישן,לראות טלוויזיה וזהו. 84-את הדג קרב שלי. 85-בגדים,מצלמה ומשקפת. 86-ציפור-לראות דברים שבני אדם לא יכולים לראות. 87-את הערב.יש סימפסונס. 88.אופניים חדשות. 89-ארוחת ערב. 90-ארוחה במקדונלס. 91-הטלוויזיה. 92-בינתיים אין. 93-שאלה טובה-לא יודע. 94-בשבוע שעבר.עזרתי לזקנה לעבור כביש. 95-לא יודע. 96-כאן קבור בכיף נמרוד רשף. 97-עם ההורים שלי בהונג קונג. 98-לא יודע.נראה לי לגלגל את הגלגל ללפני חודש. 99-תל אביב. 100-לא הייתי רוצה שהוא\היא ימות\תמות למעני. סיימתי.

horse girl1

New member
קצת ארוך אבל שהייה......

1.שם מלא: שי קלימן 2.גיל: 12 3.תאריך לידה:5.8.1991 4.כינוי: בפורום horse girl1 בחיים שיוש 5.תכונה טובה: חברותית
6.תכונה רעה: שקטה
7.חולשה: אין...
8.אובססיה: מה זה נרא לי שאין
9.פאדיחה:אין אחת שאני זוכרת טוב. 10.כאב: מה זאת השאלה הזאת
11.משאלה: לרכב(על סוס כמובן)על חווף הים בשקיעה
12.זיכרון רע:כמעט נפלתי מסוס וחטפתי מכה חזקה
13.זיכרון טוב:ניצלתי מהנפילה הזאת ולא קרה לי כלום
14.זיכרון ילדות חזק:אההה אני צריכה לחשוב על זה.... 15.געגוע:ל...גן(מה היה כייף בגן בטוח יותר מבית ספר!) 16.פחד:לשבור משהו ושאני לא יוכל לרכב עוד... 17.אני לא רוצה לשמוע שוב:.....לא יודעת מה.... 18.קמיע:מחזיק מפתחות כזה מפרווה של מין שועל(יש לי אותו מגיל 5
) 19.חוג אהוב:רכיבה על סוסים
20.אוכל מעודף:ספגטי בלונז
21.המאכל שאני הכי שונאת ואני לא יסכים לאכול הוא:למען האמת כל הירקות
22.שתיה מעודפת:פטל 23.קינוח מעודף:קרטיב
24.ממתק מעודף:ביצת הפתעה..(אני אוספת את המתנות) 25.עוגה מעודפת:שוקולד 26.צבע מועדף:כחול 27.חיה מעודפת:סוס,כלב
ואוגר 28.חית מחמד:כלבה(דבש)אוגר(מקס)ויש עוד אחד חדש אין לו עדיין שם ודגים
29.ספורט מועדף:רכיבה על סוסים 30.מספר מזל:עדיין לא ידוע 31.ספר אהוב:הקסם השחור
32.סרט דיסני מועדף:מלך האריות(גם המזל שלי) 33.סרט:כל הסרטים המצויירים ואלה שקשורים בסוסים 34.שחקנית:אין 35.זמרת:אין 36.סדרה מעודפת:עיר התינוקות
37.מקצוע אהוב:ערבית ואומנות(שהוא בעצם שיעור חופשי) 38.מקצוע שנוא:מדעים וספורט 39.מקום בעולם:מה זאת אומרת????? 40.מעשה הכי נועז שעשיתי:לא יודעת
41.המעשה הכי טיפשי שעשיתי:כנ"ל אני צריכה להיזכר..... 42.פריט לבוש מודעף:מכנס ג'ינס 43.ההמצאה של כל הזמנים:טלוויזיה
למישהו יש ספק
44.עונה:חורף
45.אני מאמינה בגורל:כן
ולא
46.אני מאמינה באלוהים 47.גלידה בוופל 48.שקיעה.. 49.לא יודעת.... 50.ג'ינס 51.בזבזנית
52.לא זה ולא זה 53.קור
54.לישון
55.הרים 56.קרמבו וניל הותיק והטעים 57.תות 58.חולצה רגילה 59.שיר שגורם לי לצחוק: הוא אני עוד כאן של לימור מ"רק בישראל" 60.אין שיר שגורם לי לבכות 61.השיר של כל הזמנים:השירים של גריז 62.אין שיר כזה 63.עדיין לא חשבתי על זה 64.מי חושב על דבר כזה?שיר שישימו בהלוויה ששלי? 65.ערומים 66.אני הייתי מתארת את עצמי שקטה חברותית נראת בסדר ולא יודעת איך עוד 67.טל קרן לוטן בן הדר הדר הדר(יש לי שלוש חברות בשם הדר)ו..דניאלגם כפול שלוש וחי. 68.גלידה וניל ומרשמלו!
69.התכונה שאני היא מעריכה בחברה הכי טובה שלי(קרן) היא נרא לי כנות! 70.אההההה בחופש הגדול התחברתי פעם ראשונה לרשת... 71.אני גלשת לגופ פני(funny)ו..לאימיל שלי בוואלה 72.אני קוראת ומשתתפת בפורומים:רוכבים צעירים, תמונות מצחיקות, סדרות מצוירות,כלבים ועכשיו כמעט ולא אבל לפעמיים בסוסים 73.הכינוי שלי ברשת הוא:horse girl1 מה שמאחוריו שאני אוהבת סוסים פשוט מאוד 74.לא הבנתי את השאלה.... 75.כתבתי כבר..... 76.אהההה לא יודעת איך לתאר 77.אהההה לא יודעת מזה השאלות האלה לא היה מה לשאול אז תחפת שאלות? 78.כרגע לא 79.אין לי אחים ואחיות 80.אןי לי אז אני לא יודעת 81.הולכת לצחצ שינים אבל קודם מנסה להישאר עוד במיטה 82.קוראת את הספר שאני הכי אובת אהה וכמובן מציקה לכלבה שלי
83.לרכב על סויסם ולירות החץ וקשת 84.את הטלוויזה שלי... 85.תמונה של הכלבה שלי ו...פלאפון 86.אההה כלב או כלבה הם לא עושים כלום חוץ מלישון לאכול להזיק ולקבל ליטופים שווה לא
87.את הצהריים יש זמן כזה בעמצא היום לנוח קצת 88.הכי הייתי רוצה לקבל מתנה סוס 89.הבוקר כי יש מלא דברים שאפשר לאכול קורונפלקס עוגיה מאפה ועוד כל מיני 90.אהההה ספגטי בולנז ובשר 91.החפץ היכ חשוב לי הוא היומן שלי 92.בפורם הזה אין לי משהו מיוחד כולם פו בסדר או שאולי אני לא זוכרת אבל נדמה לי שמפו אף אחד יש לי בפורומים אחרים 93.אההה לא חושבת שהיה כזה בכלל, אף אחד לא ביקש 94.אהההה ביום ראשון 95.אהההה אני ממש ממש לא זוכרת 96.לא חשבתי על זה ויש לי עוד זמן! 97.באחת עשרה בלילה לא יודעת נרא לי במיטה ולשם אני ילך שאני יגמור לענות על השאלון הזה כבר 98.קשה להסביר בכתב 99.אנגליה וליתר דיוק לונדון 100.כן ברור עדיף להישאר בחיים אפילו אם הוא האדם הכי יקאר לי יש גמרתי את השאלון וכואבות לי היידים אני צועה קשה

horse girl1

New member
הינה שלי מקווה שאני יגמור את זה..

1.שם מלא: שי קלימן 2.גיל: 12 3.תאריך לידה:5.8.1991 4.כינוי: בפורום horse girl1 בחיים שיוש 5.תכונה טובה: חברותית
6.תכונה רעה: שקטה
7.חולשה: אין...
8.אובססיה: מה זה נרא לי שאין
9.פאדיחה:אין אחת שאני זוכרת טוב. 10.כאב: מה זאת השאלה הזאת
11.משאלה: לרכב(על סוס כמובן)על חווף הים בשקיעה
12.זיכרון רע:כמעט נפלתי מסוס וחטפתי מכה חזקה
13.זיכרון טוב:ניצלתי מהנפילה הזאת ולא קרה לי כלום
14.זיכרון ילדות חזק:אההה אני צריכה לחשוב על זה.... 15.געגוע:ל...גן(מה היה כייף בגן בטוח יותר מבית ספר!) 16.פחד:לשבור משהו ושאני לא יוכל לרכב עוד... 17.אני לא רוצה לשמוע שוב:.....לא יודעת מה.... 18.קמיע:מחזיק מפתחות כזה מפרווה של מין שועל(יש לי אותו מגיל 5
) 19.חוג אהוב:רכיבה על סוסים
20.אוכל מעודף:ספגטי בלונז
21.המאכל שאני הכי שונאת ואני לא יסכים לאכול הוא:למען האמת כל הירקות
22.שתיה מעודפת:פטל 23.קינוח מעודף:קרטיב
24.ממתק מעודף:ביצת הפתעה..(אני אוספת את המתנות) 25.עוגה מעודפת:שוקולד 26.צבע מועדף:כחול 27.חיה מעודפת:סוס,כלב
ואוגר 28.חית מחמד:כלבה(דבש)אוגר(מקס)ויש עוד אחד חדש אין לו עדיין שם ודגים
29.ספורט מועדף:רכיבה על סוסים 30.מספר מזל:עדיין לא ידוע 31.ספר אהוב:הקסם השחור
32.סרט דיסני מועדף:מלך האריות(גם המזל שלי) 33.סרט:כל הסרטים המצויירים ואלה שקשורים בסוסים 34.שחקנית:אין 35.זמרת:אין 36.סדרה מעודפת:עיר התינוקות
37.מקצוע אהוב:ערבית ואומנות(שהוא בעצם שיעור חופשי) 38.מקצוע שנוא:מדעים וספורט 39.מקום בעולם:מה זאת אומרת????? 40.מעשה הכי נועז שעשיתי:לא יודעת
41.המעשה הכי טיפשי שעשיתי:כנ"ל אני צריכה להיזכר..... 42.פריט לבוש מודעף:מכנס ג'ינס 43.ההמצאה של כל הזמנים:טלוויזיה
למישהו יש ספק
44.עונה:חורף
45.אני מאמינה בגורל:כן
ולא
46.אני מאמינה באלוהים 47.גלידה בוופל 48.שקיעה.. 49.לא יודעת.... 50.ג'ינס 51.בזבזנית
52.לא זה ולא זה 53.קור
54.לישון
55.הרים 56.קרמבו וניל הותיק והטעים 57.תות 58.חולצה רגילה 59.שיר שגורם לי לצחוק: הוא אני עוד כאן של לימור מ"רק בישראל" 60.אין שיר שגורם לי לבכות 61.השיר של כל הזמנים:השירים של גריז 62.אין שיר כזה 63.עדיין לא חשבתי על זה 64.מי חושב על דבר כזה?שיר שישימו בהלוויה ששלי? 65.ערומים 66.אני הייתי מתארת את עצמי שקטה חברותית נראת בסדר ולא יודעת איך עוד 67.טל קרן לוטן בן הדר הדר הדר(יש לי שלוש חברות בשם הדר)ו..דניאלגם כפול שלוש וחי. 68.גלידה וניל ומרשמלו!
69.התכונה שאני היא מעריכה בחברה הכי טובה שלי(קרן) היא נרא לי כנות! 70.אההההה בחופש הגדול התחברתי פעם ראשונה לרשת... 71.אני גלשת לגופ פני(funny)ו..לאימיל שלי בוואלה 72.אני קוראת ומשתתפת בפורומים:רוכבים צעירים, תמונות מצחיקות, סדרות מצוירות,כלבים ועכשיו כמעט ולא אבל לפעמיים בסוסים 73.הכינוי שלי ברשת הוא:horse girl1 מה שמאחוריו שאני אוהבת סוסים פשוט מאוד 74.לא הבנתי את השאלה.... 75.כתבתי כבר..... 76.אהההה לא יודעת איך לתאר 77.אהההה לא יודעת מזה השאלות האלה לא היה מה לשאול אז תחפת שאלות? 78.כרגע לא 79.אין לי אחים ואחיות 80.אןי לי אז אני לא יודעת 81.הולכת לצחצ שינים אבל קודם מנסה להישאר עוד במיטה 82.קוראת את הספר שאני הכי אובת אהה וכמובן מציקה לכלבה שלי
83.לרכב על סויסם ולירות החץ וקשת 84.את הטלוויזה שלי... 85.תמונה של הכלבה שלי ו...פלאפון 86.אההה כלב או כלבה הם לא עושים כלום חוץ מלישון לאכול להזיק ולקבל ליטופים שווה לא
87.את הצהריים יש זמן כזה בעמצא היום לנוח קצת 88.הכי הייתי רוצה לקבל מתנה סוס 89.הבוקר כי יש מלא דברים שאפשר לאכול קורונפלקס עוגיה מאפה ועוד כל מיני 90.אהההה ספגטי בולנז ובשר 91.החפץ היכ חשוב לי הוא היומן שלי 92.בפורם הזה אין לי משהו מיוחד כולם פו בסדר או שאולי אני לא זוכרת אבל נדמה לי שמפו אף אחד יש לי בפורומים אחרים 93.אההה לא חושבת שהיה כזה בכלל, אף אחד לא ביקש 94.אהההה ביום ראשון 95.אהההה אני ממש ממש לא זוכרת 96.לא חשבתי על זה ויש לי עוד זמן! 97.באחת עשרה בלילה לא יודעת נרא לי במיטה ולשם אני ילך שאני יגמור לענות על השאלון הזה כבר 98.קשה להסביר בכתב 99.אנגליה וליתר דיוק לונדון 100.כן ברור עדיף להישאר בחיים אפילו אם הוא האדם הכי יקאר לי יש גמרתי את השאלון וכואבות לי היידים אני צועה קשה

Dragon Roar

New member
אני חדש אז....הנה..

1. שם: אלון 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 17.6.88 4. כינוי: o_O 5. תכונה טובה: עקשן? טוב שיהיה... 6. תכונה רעה: קצת סגור עם מי שאני לא מכיר.. 7. חולשה: לראות אנשים שאני אוהב סובלים 8. אובססיות: אומנויות לחימה.. 9. פאדיחה: הםםם.... היו הרבה.. לא זוכר 10. כאב: מה? אוי חלק מהשאלות לא ברורות 11. משאלה: שיהיה טוב ^_^ 12. זיכרון רע: החתול שלי מת לי בידיים.. 13. זיכרון טוב: להזכר באנשים שאני אוהב... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אומנויות לחימה וברוס לי.. 15. געגוע: לזמנים הטובים של פעם.. 16. פחד: לראות אנשים שאני אוהב הולכים מהעולם.. במיוחד משפחה וחברים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הםם... חבר של מפליץ? Oo 18. קמיע [אם יש]: מר-כ-בה 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: שניצל! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חומוס בעעע 22. שתיה מועדפת: מים.. כן כן.. 23. קינוח מועדף: גלידה? 24. ממתק מועדף: פסק זמן.. 25. עוגה מועדפת: שוקלד.. הכי פשוטה.. 26. צבע מועדף: אדום! 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול בשם ששון ^_^ 29. ספורט מועדף: קראטה (לא ספורט אבל הכי קרוב) 30. מספר מזל: 8! 31. ספר: אין אבל פנטזיה 32. סרט דיסני מועדף: אין.. 33. סרט: היו הרבה הרבה.. אבל רק לפוזה! הדרקון של ברוס לי!! סתם סתם 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: פרדי מרקורי 36. סדרה מעודפת: הסדר של חיים הכט!!! 37. מקצוע אהוב: תעשייה וניהול 38. מקצוע שנוא: ספרות.. משעמם! 39. מקום בעולם: יפן, פראג, רומא 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא חושב שהיה ממש משהו נועז.. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא רוצים לדעת.. 42. פריט לבוש מועדף: חולצה צמודה! ^_^ 43. ההמצאה של כל הזמנים: הנונצ'אקו!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא.. אני אדון לעצמי.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן אבל לא כמו שאתם חושבים.. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס אלא מה? 48. שקיעה או זריחה? בטח שזריחה.. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד.. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! תמיד שאני בועט אני נראה עם זה יותר טוב. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? ללליייששששווווןןןן 55. חוף או הרים? הרים! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל.. 57. תות או בננה? תות!!! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי בנסיבות.. 59. שיר שגורם לך לצחוק: אין כזה.. 60. שיר שגורם לך לבכות: אני מפנים רגשות.. אבל יש הרבה.. 61. השיר של כל הזמנים: היו הרבה הרבה הרבה... נלך על משהו שתמיד נזכור? FINAL COUNTDOWN 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: COAST TO COAST 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש מספיק זמן עד אז.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: העיקר שזו מוזיקה טובה.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הםם... לא זוכר 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מה זה משנה.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אין הכי טובים.. אני אוהב את כככוולללםם 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד אלא מה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? ישר, לא "יתקע לך סכין בגב", ופתוח.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? סקס! ^_^ 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אומנויות לחימה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? תמיד משתנה.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן אבל במבט רואים יותר טוב.. הביטו כמה מבטים לפני זה.. 75. באיזה פורומים אתה? אני עייף בשלב הזה אז נוותר על השאלה.. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אומר את האמת.. חבל לשקר 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים כמובן.. אחר כך רגליים.. ואז בסוף חזה.. 78. יש לך חבר\ה? לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות גדולות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מה זו השאלה הזו?!!? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח.. 83. מה התחביבים שלך? אומנויות לחימה!!!!!!!!!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שאני אוהב... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? לא יודע.... !!!!!! 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר! 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? עכשיו? להיות בחברת אנשים שאני אוהב.. (חברים וחברות, לא משפחה) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחה בשם לא ידוע ^_^ 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? גלידה ענקית.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הנונצ'אקו שלי! 92. מי החברים שלך בפרום? בפורום מודיעין יש.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום בערב.. משמר אזרחי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא בזמן האחרון אבל אני חייב לעשות את זה וכמה שיותר מהר.. זה לא מצחיק.. אני ממש מאוהב מעל הראש.. וזה ממש עצוב לא הרגשתי משהו עמוק כזה אף פעם 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שאלה יפה.. "אזכור אתכם תמיד" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אמרתי.. אנשים שאני אוהב.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? היסטוריה כללית? דווקא טוב לי עכשיו חבל להרוס.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? יפן 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא.. הפחד שלי זה לראות מישהו יקר לי מת.. סליחה על ניסוח לא ממש.. אני מת מעייפות..

B a m B a m

New member
הנה אני תכירו!

1. שם: גבריאלה { גבי} 2. גיל:14 3. תאריך לידה:26.6.1989 4. כינוי:B a m B a m 5. תכונה טובה:נאמנה 6. תכונה רעה:קנאית 7. חולשה:שוקולד 8. אובססיות:אקס- מן, שר הטבעות, לד זפלין, פינק פלויד, דורס, קווין וכול הז'אנר. 9. פאדיחה: בטיול השנתי נקרעה לי החולצה. 10. כאב: ממוות 11. משאלה:להיות או ערפד או מוטציה או עלף של טולקין. 12. זיכרון רע:ההורים שלי נפרדו 13. זיכרון טוב:הטיולים לסיני ולאנגליה. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ההורים הגרושים 15. געגוע: לידיד שהיה לי, שמת מסרטן. 16. פחד:ליצנים ולמקומות קטנים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: צעקות 18. קמיע [אם יש]: בובת החתול שלי שיש לי מגיל שנתיים 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף:בשר 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אגריסטדה ושקמבה. 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:מוס שוקולד 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד 26. צבע מועדף:שחור ואדום 27. חיה מועדפת: נחש 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב, שתי חתולות. 29. ספורט מועדף:ריצה 30. מספר מזל:3 31. ספר:שר הטבעות 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות 33. סרט:כל סרטי שר הטבעות. 34. שחקנ\ית:אורלנדו בלום 35. זמר\ ת:אלאניס מוריסט. 36. סדרה מעודפת:אקס מן 37. מקצוע אהוב:היסטוריה 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: עשיתי חצי סטרפטיז { רק החולצה} 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נישקתי את הבן הלא נכון { בחושך} 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים:גיטרה בס 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:"השיר הזה" 60. שיר שגורם לך לבכות:" יש אי שם" 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:love of my life 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כל השירים של קווין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:שירים של הביטלס. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:שירים של לד זפלין. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?יפה נחמדה נאמנה חכמה סקרנית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:טל וטליה 68. הגלידה הכי טעימה?שוקולד מריר עם מנטה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות וטאקט. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?גיל 9 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאתרים כמו וואלה ונענע וגופ. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אקסמן, סדרות מצוירות, טולקין. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברווווור 75. באיזה פורומים אתה?ראה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה גורם לי להרגיש אשמה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 ביולוגים 2 לא 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?כן כי יש בינינו כימיה נהדרת והם ממש חמודים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?שמה מוזיקה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את המוזיקה 83. מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה, לנגן,לקרוא , להיות על האנטרנט, לבשל, לראות טלוויזיה ולצייר. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?לגולאס 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיקסמן, דיסקים, ספר ותחתונים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? עטלף 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ארוחת הערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כוחות על טבעיים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ארוחת ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סעודה מלאה בבשר ובשוקולד. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? בובת החתול שלי שיש לי מגיל שנתיים 92. מי החברים שלך בפרום? אני חדשה...... באסה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? היום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? כן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן נקברה מישהי שתקום לתחייה עוד בערך יממה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם יער ( זה שם של מישהו) בסרט . 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי אומרת לתום שאני אוהבת אותו. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? באנגליה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לאאאאאאאאאא!

horse girl1

New member
יש לי משהו להגיד לך.....

1. למה אתה לא עניתה בעצמך על השאלון? 2. הייתחי מאוד משועממם שכתבתה אותו? 3. מאיפה הבאתה את כל השאלות המוזרות האלה?

Yuske

New member
וואו זה ממש הרבה!

1. שם: גילעד (או דוג'רס^^...) 2. גיל: 17וחצי 3. תאריך לידה: 18-6-1986 4. כינוי: דוג'רס-יוסקה-ארגון 5. תכונה טובה: לרוב מוצא את הדבר הטוב בדבר 6. תכונה רעה: לפעמים אני חושב על מה אחרים יגידו ולא מה שאני חושב 7. חולשה: מחשב-_- 8. אובססיות: אנימה sailor-jupiter וכלבים 9. פאדיחה: אני מניח שיש הרבה אני לא יכול לזכור כעת... 10. כאב: ראש? 11. משאלה: כל מיני אבל בעיקר בריאות ושלום בארץ! 12. זיכרון רע: שהכלבה שלי נדרסה בכיתה ה 13. זיכרון טוב: דברים מחממים את הלב (קיבלתי אחרי זמן מעט את כלבי החמוד צ'אנס שהוא נמצא איתי עד עכשיו*_*) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאת הכלבה שהייתה לי בגלל שפעם הייתי אלרגי אלייה אז החזירו אותה בדיוק אחרי שחזרתי מהגן (ראיתי את אבא שלי נוסע איתה באוטו ואז אחר-כך אמרו לי לאן הסיעו אותה) ובדיוק באותו יום קיבלתי בביצת הפתעה (של קינדר) צעצוע של בבושקה בצורת כלב. 15. געגוע: הכלבים שהיו לי, סבתא שלי. 16. פחד: ליהיות לבד בבית כשחושך והכל שקט 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שמישהו אהוב נפגע 18. קמיע [אם יש]: אממ ספר תהילים שאני סוחב איתי לכל טיול ומחפש משהו שיהיה תלוי על הצוואר 19. החג האהוב עליך: פורים ופסח^^ 20. אוכל מועדף: meatloaf (לא יודע את שמו בעברית סורי) 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ריבה או משהו נוזלי וגושי כזה 22. שתיה מועדפת: שוקו^_^! 23. קינוח מועדף: ג'לו! 24. ממתק מועדף: שוקולד קיט-קאט קראנצ' או פסק-זמן! 25. עוגה מועדפת: שוקולד עם פצפוצים 26. צבע מועדף: כחול ושחור 27. חיה מועדפת: כלב או כלב ים *_* (או דביבון*_*_*) 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב...צ'אנס-קון!^^ 29. ספורט מועדף: אני מניח שהוקי...רולר בליידס אני מחפש חבר שילמד איתי 30. מספר מזל: 5? (אל תשאלו אותי למה) 31. ספר: "סתם אחד" של ג'ודי בלום...קראתי אותו איזה כמה פעמים במשך כיתות ד-ו 32. סרט דיסני מועדף: 101כלבים דלמטים*_* 33. סרט: scary movie1-3 34. שחקנ\ית: azama myiuu (sailor jupiter from sailor moon live action) 35. זמר\ ת: wada kouji megumi hayashibara 36. סדרה מעודפת: דיג'ימון פרונטייר\סיילור-מון 37. מקצוע אהוב: אנגלית כי אני בקושי עושה משהו ורושם על סיילור-מון על ימין ועל שמאל? 38. מקצוע שנוא: מטמטיקה או חשבונאות 39. מקום בעולם: wildwood new-jeresy! תבקרו שם בקיץ כדאי לכם! 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמממ קצת אישי אז תסתפקו בזה ששרתי ביפנית בטיול השנתי האחרון לכל האוטובוס במקרופון 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה אין לי כוח לחשוב! 42. פריט לבוש מועדף: טי-שירט ומכנסיים קצרים 43. ההמצאה של כל הזמנים: sailor moon fighters!!! לפרטים על זה נא לשלוח הודעה^^ 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? תלוי... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן אבל לא חרדי מגזים! (מסורתי וטוב כך) 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל^^ 48. שקיעה או זריחה? שתיהן יפה לראות! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? למה לא שווה לנסות (אלא אם כן אם היא\הוא לוקחים סמים או משהו)

Yuske

New member
חלק ב...זה לא נתן לי לשלוח-_-

50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס (לא לבשתי ג'ינס מעולם) 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? במוצרי אנימה ומנגה בזבזן!! מוצרים אחרים לפעמים חוסך... 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? פושר ונעים 54. לישון או לקום? לישון Z_Z 55. חוף או הרים? שניהם מדהימים! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל כי שוקו יש למעלה 57. תות או בננה? בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה, כמה שיותר פשוט 59. שיר שגורם לך לצחוק: YATTA! או השיר של big bird (abcdefghijklmnopqrstuvwxyz) חובה להוריד!!! 60. שיר שגורם לך לבכות: שיר עצוב כזה או השיר שנוגן בזמן תקרית ורסאי נו איך קוראים לו אה כן באושר ובעוני... 61. השיר של כל הזמנים: שירים ביפנית...כל חודש שיר אחר 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: כל מיני שירים מזכירים לי כל מיני אנשים 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נראה איזה שיר יפני אני יאהב במסיבת רווקים 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שום שיר טפו טפו טפו! 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: salamander מדיג'ימון פרונטייר! 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אין לי כוח לפרט 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עדי, אבירם, דייויס (צביקה),כפיר, קיריל-סאן, אסתר, (כלבים אקראיים), ליבנת, ועוד מלאאא 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד עם פצפוצים!!! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שפשוט כיף ליהיות איתם! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ו אני חושב לאתר של פאואר ריינג'רס הישראלי (וואו זה אתר ממש עלוב) 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? משום מה לאתר של ערוץ 6 למרות שאני רק נכנס ואז יוצא ואז נכנס לאתר של האי סי קיו 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? הזה,פוקימון דיג'ימון אנימה יפנית. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה שרשמתי בכינוי למעלה ויש סיפורים שלמים מאחורי זה אז תשאלו בפרטי איפה הם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אני מאמין שכן 75. באיזה פורומים אתה? רשמתי למעלה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי עד כה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חוש הומור וסבלנות 78. יש לך חבר\ה? אני אומר כן. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות גדולים וכלב^^ 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כי כיף ליהיות איתם! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מבקש חמש דקות מאמא (וגם מהשאלה הזאת) 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? אומר שמע ישראל ו oyasumi 83. מה התחביבים שלך? אנימה מנגה כלבים ומחשב (וכל מה שיש בו) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מחשב עם איי די אס אל וחיבור לרשת! 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ספר סודי, תמונות של הכלב שלי ושל סיילור-ג'ופיטר ועוד פריט אנימה אקראי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נץ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי באיזה יום ובאיזה מצב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כל קלף אנימה שקיים! (אבל אחרי בריאות אושר ושלום) 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] תלוי באיזה מצב אני נמצא 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? דגים של דודה שלי עוגת שוקולד של דודה אחרת חביתה של אבא ספגטי של אחי הגדול והשניצל של אמא 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? כל מיני דברים מאנשים אהובים 92. מי החברים שלך בפרום? עם רובם אני מדבר באיסיקיו אז אני לא זוכר מה הכינוי שלהם כאן (סליחה in advance) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני תמיד עוזר בלית ברירה למורים לסחוב ולתלות דברים, אני תמיד זה שנשאר עם המורה לספרות להרים את הכיסאות בכיתה דיי נמאס! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני מלא זמן... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לאמא שלי אתמול לא זוכר למה, ואת אבא שלי היום בסביבות 3-4 בצהריים כי הוא עשה בשבילי סיבוב שלם בתל אביב כדיי שאני יישאר אצל דודה שלי (זאת מהדגים) עם אחותי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה!! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? מישהו סודי ובקניון 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? יש יותר מידי... 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אני מניח שבדירה ליד המשפחה...אבל לא לפני שהייתי מבקר ביפן קודם לכן! 100.את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? דיי כבר עם מוות...הייתי עושה איזה משהו כדיי ששנינו ניהיה בחיים ועם זה לא אפשרי אז אני יפסיק את הזמן יציל אותו ואז אותי

OFIRB9

New member
אני רק הצתרפתי!

אחלה הזדמנות להכיר לכם את עצמי אופיר 15 11.6.88 אופרבי\צ'יבי\מישל תכונה טובה-אופטימית תכונה רעה-מטומטמת חולשה-מכורה לקרמבו אובססיה-קרמבו! כבר אמרתי? פאדיחה-שאין לי מושג מה זה אובססיה כאב-אממ...אני סובלת מתסמיני סכרת, זה קשור? משאלה-לחיות בסרט זיכרון רע-כשבגדו בי זיכרון טוב-כשקיבלתי את הדיסק של AH MY GODDESS! זיכרון ילדות-חלום על קיפוד מכני געגוע-לבצפר היסודי פחד-להיות מודעת לזה שאני הולכת למות (כמו בהוצעה להורג או טביעה) -את מריה קארי...בעעע -עין -פורים -ספגטי בולונז\סוכריות גומי -גבינה -מיץ מנגו -פנקייק -דבש -כחול -אופוסום -אוגרת\רוצחת סידרתית -להרביץ לאח שלי -5 -כנסיית המלאכים (אני כתבתי ^^) -מלך האריות, אין עליו! -מוצאים את נימו -תומר שרון -סמנתה ממבה -דיג'ימון -חלון -מתמטיקה -יפן -צרחתי על אמא שלי... -צרחתי על אמא שלי... -סווצ'רט -טלויזיה -סתיו -לא -לא, אני מאמינה באלים -וופל -שקיעה -נגד -סתם מכנס -בזבזנית -עגבניה -קור -לישון -חוף -קרמבו...*_* וניל תות רגילה סופרסטאר-בגלל הדיבוב THE CALL שיר הסיום של טוטורו שיר הפתיחה של אמג''ס שיר הפתיחה של אמג''ס אני אמשיך את החידון מחר כי לוחצים על המחשב, ביי

mominman

New member
שלום לכוווולם...

היי !! מה נשמע כולם ?!? תשמעו בקשר לכל התגובות שהשארתם לי... אני ממש מצטער שלא עניתי !!! כי אני אצל חברים !! המחשב שלי נדפק !! אז עד שיהיה לי חדש... אני אצל חברים !! ובקשר למי שאמר\ה שלא עניתי על חידון ההכרות אז הנה... 1. שם: אליאור אמסלם 2. גיל: 13 וחצי 3. תאריך לידה:26.6.90 4. כינוי: בולי ( בולי איש השלג ) 5. תכונה טובה: מצחיק ומשמח =] 6. תכונה רעה: עצלן 7. חולשה: רגיש מאד 8. אובססיות: לסדרות מצוירות 9. פאדיחה: 10. כאב: פרידה 11. משאלה: להיות שחקן מצליח 12. זיכרון רע: בעטתי בידידה שלי...=[ 13. זיכרון טוב: צילומים מסרטים שעשיתי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: סדרות מצוירות 15. געגוע: להיות ילד... 16. פחד:לאבד מישהו קרוב 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את מה קשור בהופעה !! =P 18. קמיע [אם יש]: קופסה ובה יש כל מי דברים מהילדות שלי 19. החג האהוב עליך: כולם 20. אוכל מועדף: כל דבר חבלי...במיוחד שוקולד 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים ממולאים 22. שתיה מועדפת: קולה ומיצים טבעיים 23. קינוח מועדף:כל קינוח...העיקר קינוח 24. ממתק מועדף: ה-כ-ל-!-! 25. עוגה מועדפת: אמא שלי אופה במאפיה עוגות...אז גם....כ-ו-ל-ן-! 26. צבע מועדף: כתום 27. חיה מועדף: כלב ותוכי 28. חיית מחמד [אם יש]: שוקו - כלב 29. ספורט מועדף: ספורט אתגרי, רולרבליידס. 30. מספר מזל: 26 31. ספר:הקיץ של אביה 32. סרט דיסני מועדף: כולם 33. סרט: מעודדות צמודות 34. שחקנ\ית: ברנד פריז'ר 35. זמר\ ת: הסולנים של שוטי הנבואה והיהודים 36. סדרה מעודפת: סברינה המכשפה הצעירה, סדרות מצוירות. 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: אמריקה הדרומית 40. המעשה הכי נועז שעשית: צניחה חופשית 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: התחלתי להתגלגל באמצע הכביש ( בכוונה ) 42. פריט לבוש מועדף: חולצה צמודה 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף,אביב וקיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בטח 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ב-ר-ו-ר 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזן 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? שניהם 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילההה 59. שיר שגורם לך לצחוק: השירים של הסדרות המצוירות 60. שיר שגורם לך לבכות:"לאורך הים" של עופרה חזה ז"ל ו"אמא" של זהבה בן 61. השיר של כל הזמנים: השירים של הסדרות המצוירות 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "אמא" של זהבה בן 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ...יש לי עוד זמן לחשוב על זה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל (ואולי לא...) 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: סופרסטאר -רוני 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? מצחיק וחתיך - בלי להשוויץ !!! =P 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עידו,אביאל,עדן,טל,ערן. 68. הגלידה הכי טעימה? ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמינות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכיתה ה' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לא משעמם לי 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? הייד פארק- נוסטלגיה, סדרות מצוירות, סברינה ועוד.... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מומין מן - איש המומין... כי אני חולה סדרות מצוירות 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח 75. באיזה פורומים אתה? מלא...כבר לא זוכר...=/ 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? כמעט בכלום... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כי אנשים הכי אופטימים, מלאי חיים וכ'ד.. שיש !! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים 83. מה התחביבים שלך? קולנוע וטלויזיה ( להיות גם מאחורה וגם מקדימה ) 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? משפחה וחברים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מצלמת וידאו 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור או כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אוסקר 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? ארוחה חלבית 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמת וידאו וקופסה עם מלא מזכרות 92. מי החברים שלך בפרום? אין בנתיים....רק נכנסתי.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כנ"ל 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שבועיים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אשרי האיש אשר שמח בחלקו 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם המשפחה בקהל ואני על במת האוסקר בניו יורק רגע לפני חלוקת הפרס 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הרגע שבעטתי בידידה שלי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמריקה הדרומית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? חס וחלילה אני אפילו לא עונה !!! זהו !!! מקווה שהכרתם אותי טוב יותר !!!

Dark SpaWn

New member
...

אני לא חבר בפורום הזה אני פשוט קראתי את ההודעות האחרונות של חברה בפורום כי רציתי לבדוק משהו... לא חשוב מה העיקר ראיתי שאלון ולא יכלתי להיתאפק... יש קהילה לסרטים מצויירים ? קווווווול !!! 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 22 במרץ 4. כינוי: אין לי 5. תכונה טובה: מצטערים מחסור בכאלו... יש לי חוש הומור לפחות 6. תכונה רעה: זיכרון קצר 7. חולשה: מוזיקה טובה 8. אובססיות: מוזיקה 9. פאדיחה: לא זוכר כאלו מסויימות 10. כאב: פעם דרכתי על חתיכת זכוכית אני משער... 11. משאלה: כנראה לעבוד בעתיד בצורה כלשהי בקשר לעולם הקולנוע 12. זיכרון רע: תקרוא טיפה יותר למעלה ותראו אין לי זיכרון בכלל 13. זיכרון טוב: תקרוא את האחד מעל האחד הזה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חלום שהיה לי כשה הייתי בגן והיתגשם ביום הבא מאז אני בטוח שאני יכול לראות את העתיד... בגלל זה אני כרגע במוסד. צוחק ! 15. געגוע: הכרתי מישהי פעם בצ'אט והיא פעם אמרה שהיא הולכת לחודשיים ואז לא ראיתי אותה כבר יותר מחצי שנה... חבל 16. פחד: הדברים האלו שרופאים שמים לך על האף ואז זה עושה גז כזה ואתה נרדם.... אני לא רוצה לספר לכם את הסיבה רק תדוע שזה סיפור טראומטי בשבילי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: עוד שיר של ג'א רול 18. קמיע [אם יש]: היה לי פעם נייר של בזוקה ג'ו ש/עשה לי מזל אבל איבדתי אותו תוך שבוע 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: מרק עוף 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מיונז... איכס ! 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: אמממ... תותים ? 24. ממתק מועדף: שוקולד טוויקס אני חושב... 25. עוגה מועדפת: מה ?! 26. צבע מועדף: שחור... מוזר ביחד אם זה שאני אוהב קומדיה 27. חיה מועדפת: אאאמממ... עקרבים הם מגניבים... 28. חיית מחמד [אם יש]: מיאו חתולה !!! חתול האמת... 29. ספורט מועדף: אני אוהב לצפות בהאיבקות מקצועית אבל אני לא ספורטאי 30. מספר מזל: אההה... 31. ספר: אני לא כתבתי ספר... אה הבנתי ! אממ... אני לא קורא הרבה ... 32. סרט דיסני מועדף: לילו וסטיץ' אבל בכלליות אני לא אוהב דיסני 33. סרט: האחים בלוז 34. שחקנ\ית: ג'ים "האליל שלי" קארי 35. זמר\ ת: דר. דרה 36. סדרה מעודפת: אמממ... ממש לא יודע 37. מקצוע אהוב: לא קיים 38. מקצוע שנוא: הכל ! 39. מקום בעולם: אני באישראל כרגע... 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני עושה הרבה כאלו רובם פשוט מטומטמים... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: פנה לשאלה 40 מעליך 42. פריט לבוש מועדף: ה... מכנסיים שלי ? 43. ההמצאה של כל הזמנים: טוסט גבינה ! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? הגורל שלי הוא לא להאמין בגורל 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא... בגלל זה הוא שונא אותי (בדיחה) 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל זה טעים... 48. שקיעה או זריחה? צהריים אנשים 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? רגיל... כנראה באג 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לא יודע... 52. מלפפון או עגבניה? סאי נו טו דא... אמממ... ירקות נו ! 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? רחוב 56. קרמבו- וניל או שוקו? ביסקוויט 57. תות או בננה? מה ? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: בלו מיי באז של די 12 60. שיר שגורם לך לבכות: אין... הכי קרוב איי פעם היה שיר הסיום של קאובוי ביבופ... זה היה שיר עצוב... 61. השיר של כל הזמנים: לא יודע... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אההה... אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא רוצה להיתחתן בשביל שאני לא יאלץ ליבחור 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לאט מי אנינטארטיין יו של רובי ווילימס 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: הוריקן של בוב דילאן 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?... לא יודע זה מישתנה כל הזמן... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מה אכפת לכם ? לא כאילו שתפגשו אותם... 68. הגלידה הכי טעימה?כבר אמרתי ! הביסקוויט הכי טעים ! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? האדם היחיד שאיי פעם הכרתי אם יותר חוש הומור ממני 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בכתה ד' זה היה בטעות אני מיצטער ! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ניוגראוונדס 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?... לא קיים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?דארק ספון- זו דמות קומיקס שפעם ראיתי את הסרט שלה וממש אהבתי אותו אז רציתי לקרוא לעצמי ספון באתר אחד אבל השם היה כבר תפוס אז בחרתי דארק ספון 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא... יש כזו חיה חתול ... 75. באיזה פורומים אתה? פה ושם... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?... מה תהיה תשובה הגיונית לזה? אההה... טוב ? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אני מצטער להיות שטחי אבל בלי להיות ספציפי מידי בוא פשוט נגיד המראה החיצוני 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא כי אני לא משוחח אם עצמי... לפחות ביקשו ממני להפסיק 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? להיות בוטה לגמרי אני היה חייב להגיד מגרבץ 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? לובש פיג'מה ואומר לעצמי שאני נראה כמו אידיוט 83. מה התחביבים שלך? ציור 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אבי גרייניק ועידן אלטרמן 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? איי טראוול לייט 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? בן אדם כדאי שאני היה יכול לחשוב על שאלות שכאלו 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?... שאלה מוזרה לא? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?... אסטמה... אה רגע חשבתי על משהו אחר לא יודע... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ממתקים ! 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מרק עוף, דג מלוח אם תפוחי אדמה וחמאה, תותים ורובה HK-47 טעון ודרוך 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? ה... לא יודע 92. מי החברים שלך בפרום? אמממ... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמממ... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אממממ... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בדיחות 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בבית לבד כדאי שאני היה יכול לסיים את השאלון הזה... 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי נזהר יותר אם החתול הקודם שלי... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בית מלון ממש טוב באילת אבל רק אם זה חינם 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא יודע... סליחה שענתי על זה בלי שאני היה חבר בפורום הזה אני פשוט לא יכול להיתנגד לשאלון אני יחשוב על שאלה לישאול ואז טכנית אני לא פשוט באתי לכאן בשביל לענות על השאלון

Dark SpaWn

New member
סתם בדקתי משהו

לא ראיתי הודעות ממך לכמה ימים אז רציתי ליבדוק אם השארת הודעות במקום אחר וראיתי סקר ולא יכלתי להיתאפק... קשה לי להיתאפק מול סקרים אפילו אם אין לי שום קשר אליהם

ט ו ט

New member
שלום

קוראים לי אדר ואני חזרתי לפורום החמודי הזה ועניתי על השאלון 1. שם: אדר 2. גיל: 17.5 3. תאריך לידה: 18.3.86 4. כינוי: אדרי , דודו 5. תכונה טובה: כמעט תמיד אני מאושרת ושמחה 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות 7. חולשה: אני מפחדת פחד מוות מדבורים ויש לי פחד גבהים 8. אובססיות: לשר הטבעות 9. פאדיחה: 10. כאב: אני מפחדת מרופאי שיניים , וממוות של אדם קרוב 11. משאלה: שכולם יהיו יותר משחים כמוני 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: הנשיקה הראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: הצגת סוף שנה של כיתה ו' 15. געגוע: לאחת החברות הטובות שלי שלי 16. פחד מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: צ'ונט (חמין) 22. שתיה מועדפת: שוקו 23. קינוח מועדף: גילדה וניל 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: עוגת גלידה 26. צבע מועדף: אדום 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: שוקו כלבלב שחור בן2 פיקנז 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: 2 31. ספר: שר הטבעות , צ'רלי והשוקולדה , אליס בארץ הפלאות 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה 33. סרט: הקוסם מארץ עוץ 34. שחקנ\ית: גווינת' פאלטרו ואלייז'ה ווד 35. זמר\ ת: צביקה פיק 36. סדרה מעודפת: חברים 37. מקצוע אהוב: ספרות 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: איטליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: גרבים שיש מקום לכל אצבע 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: בינבה 60. שיר שגורם לך לבכות: the power of one 61. השיר של כל הזמנים: זה היה בסוף הקיץ , 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אלף נשיקות 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני אדם מאוד חמוד וחייכני 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אמילי ,מתן,דורון ,שלי ,עדי,שר 68. הגלידה הכי טעימה? וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות שמחה אושר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 3 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לאתרים של שר הטבעות 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? טולקין 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? טוט חברה שלי הציעה לי את זה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? דיסני,טולקין ,שרות לאומי,ארוויזיון 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מכאיב לי באיזה שהיא ורה כי נורא קשה לי לפגוע באנשים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? השפתיים וכפות ידיים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת חלון שהשמש תכנס 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נותנת נשיקה לאמא 83. מה התחביבים שלך? סרטים ללכת למכון כושר שלחות ללכת להבימה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? חבר שלי והפלאפון 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נשיקה ממשהוא אהוב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? קובית שוקולד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הכרית שלי 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי עדיין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני איזה חודש 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני 2 עשיתי התנדבות והיה נחמד 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? שהבאתי החיי הרבה אושר ושמחה לאחרים וגרמתי להם סתם ככה לחייך 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? חבר שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי חוזרת לעשות את הצגת סוף שנה של כיתה ו' 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? איטליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא הייתי סולחת לעצמי אם הייתי נותנת למישהוא אחר למות במקומי

למעלה