משחק המשפט הראשון!!!

CibiHeart92

New member
משחק המשפט הראשון!!!

עם הם היו לומדים לדבר מה היה המשפט הראשון של כל פוקימון?? פיקצ'ו: סוף סוף אני יכול לומר מה שאני מנסה לומר בכל מכות החשמל שלי מהפרק הראשון! אש! תפסיק ללטף את התחת שלי!!! פסיידק: לך יש כאב ראש?! אני לפחות יעיל לפעמים יא ג'ינג'ית מסריחה! (יש ניחוש למי הוא אמר את זה?) צ'נסי: נמאס לי! הפעם את מביאה את התרופות ג'וי! אני למדתי בבצפר לרפואה!!! פיינקו: חאלס כבר ברוק! זה כואב להתפוצץ כל פעם מחדש!!! קופינג: נמאס לי ממסך עשן! אני נגמל מעישון!!! וובפט: ג'סי אני אוהב אותך! קקניה: יה הפנים של ג'יימס דומים לבלון כחול שאפשר לפוצץ בכיף!!! (מואהאהאה) תורכם

Houndour

New member
אוקיי, זה לא בעיה ^^ ../images/Emo79.gif

המשפט הראשון שהם אומרים כשהם מקבלים יכולת דיבור: טדיאורסה: "קו-ניו-ניו-צ'י-וואה!! ^_________^ " רייהורן: "לעזזל, למה כל הזמן הזה לא יכולתי לומר אפילו את השם שלי כמו כל פוקימון נורמלי?!?!" גרידוס: "רגע, לדבר זה אומר שאני אוכל לסגור את הפה מדי פעם, לא?? ^_^" וופר: "ידעתי שיום אחד לאנטנות האלה יהיה שימוש ^^" וולטורב: "יופי, עוד יכולת שלא טובה לכלום -_- " וואבאפט: "יופי!! עוד יכולת שלא טובה לכלום
" ג'יגליפאף: "עכשיו כשנתנה לי ההזדמנות לדבר, אני אנצל אותה בשביל לשאול משו שתמיד רציתי לשאול. ... " דיגלט (*מסתכל על הטעות של הפוקימון הקודם ומשתדל לא לחזור עליה*): "איך בדיוק אני אמור להזדווג?!" *כל שאר הדיגלטים מצטרפים לדילמה* *תשובת ההנהלה: מצטערים אך שיקולים אלה לא נלקחו בחשבון. בפעם הבאה נצרף הוראות שימוש לכל דיגלטית* דיטו: "אני אמורפי ואתם לא!!" פסיידאק: "פסיי-דאק!....." (אז מה, הוא גם אמור היה לדעת לשחות..) צ'נסי: "צ'ייי?"

למעלה