משחק הנקודות, ממשיך כאן, כי למי יש כוח

YaEl 15

New member
משחק הנקודות, ממשיך כאן, כי למי יש כוח

לרדת עד למטה? אני בעד העצה של יועד, ולכן: העונה הראשונה13 העונה השנייה 34 העונה השלישית 33 1 - 3+

CheN323

New member
אני איתך 1- 3+

העונה הראשונה 12 העונה השנייה 34 העונה השלישית34

flying eagle

New member
1- 2+

העונה הראשונה - 11 העונה השנייה - 35 העונה השלישית - 34 (היי דוד, זוכר כשהיה משחק הנקודות של השחקנים והיה גמר האחיות המקוריות ושנינו הצבענו אחד אחרי השני להולי וכל פעם הוספנו תיאורים מפארים אחרים להולי? חחחחחחח סתם נזכרתי בזה וזה היה מצחיק ביותר :D
)

YaEl 15

New member
המשך...

3 + 1 - העונה הראשונה - 10 העונה השנייה - 35 העונה השלישית - 35

yoad123

New member
לא הבנתי, אז אתם רוצים לחלק ב-2?

אם כן אז: שנייה+ שלישית- העונה הראשונה - 10 העונה השנייה - 36 העונה השלישית - 34 אפשר להמשיך מפה: העונה הראשונה - 5 העונה השנייה - 18 העונה השלישית - 17

YaEl 15

New member
אוקיי 21- 3 +

העונה הראשונה - 4 העונה השנייה - 18 העונה השלישית - 18

flying eagle

New member
טוב, אבל זה לא פייר,

כי עונה 2 הייתה ביתרון של שתי נקודות על עונה 3, ועכשיו צימצמתם את היתרון הזה באחד... אבל יאללה נו... אני זורמת :p
2+ 1- העונה הראשונה - 3 העונה השנייה - 19 העונה השלישית - 18 (כל כך עצוב לי להעיף כל אחת מהעונות האלה.. אחר כך ביון 2 ל-3 יהיה עוד יותר קשה להצביע.. :/)

yoad123

New member
עונה ראשונה יותר טובה משלישית... נו באמתת

אבל הפעם זה באמת מאבק אבוד... אז: שנייה+ שלישית- העונה הראשונה - 3 העונה השנייה - 20 העונה השלישית - 17

YaEl 15

New member
עניין של טעם, אבל שוב 1- 3+

העונה הראשונה - 2 העונה השנייה - 20 העונה השלישית - 18 בקטע הוא שבשלב מסויים העניין מתחיל להימאס, ואני בעד לסיים את המשחק מהר כדי שנוכל לעבוד לצפיות הממוקדות, שזה נראה לי חלק הרבה יותר מעניין...

flying eagle

New member
1- 2+

העונה הראשונה - 1 העונה השנייה - 21 העונה השלישית - 18 נו, מישו אחרי...

flying eagle

New member
טוב אז אני אעשה את זה...

1- 2+ העונה הראשונה - 0 העונה השנייה - 21 העונה השלישית - 19

Im All That

New member
ד"א...

אני שוב בעד לחלק ב-2 / להחסיר ב-10 (שזה בעצם אותו דבר כך שזה לא אמור לגרום לשום שינוי וזה רק יקצר את המשחק הארוך והמייגע) אם אתם מסכימים אז זה אמור להיות ככה: העונה השנייה - 10 העונה השלישית - 10

always be me mc

New member
דאמ זה קשה../images/Emo178.gif

אבל אני אבחר בעונה הצבעונית, היצירתית, והיפה יותר :) 2+ 3- עונה שניה 12 עונה שלישית 8 וזהו, לא רוצה להשתתף יותר. אני עוד זוכרת מה הלך פה מתי שהתנצחתי עם אורטל אם על פיבי או פרו לעוף XD

yoad123

New member
עונה ראשונה לא הייתה צריכה לעוף

אבל מאחר שהיא עפה, ברור שהעונה השנייה יותר טוב מהשלישית: שנייה++ שלישית-- עונה שניה 13 עונה שלישית 7

למעלה