העונה הראשונה - 11 העונה השנייה - 35 העונה השלישית - 34 (היי דוד, זוכר כשהיה משחק הנקודות של השחקנים והיה גמר האחיות המקוריות ושנינו הצבענו אחד אחרי השני להולי וכל פעם הוספנו תיאורים מפארים אחרים להולי? חחחחחחח סתם נזכרתי בזה וזה היה מצחיק ביותר
אם כן אז: שנייה+ שלישית- העונה הראשונה - 10 העונה השנייה - 36 העונה השלישית - 34 אפשר להמשיך מפה: העונה הראשונה - 5 העונה השנייה - 18 העונה השלישית - 17
כי עונה 2 הייתה ביתרון של שתי נקודות על עונה 3, ועכשיו צימצמתם את היתרון הזה באחד... אבל יאללה נו... אני זורמת
2+ 1- העונה הראשונה - 3 העונה השנייה - 19 העונה השלישית - 18 (כל כך עצוב לי להעיף כל אחת מהעונות האלה.. אחר כך ביון 2 ל-3 יהיה עוד יותר קשה להצביע.. :/)
העונה הראשונה - 2 העונה השנייה - 20 העונה השלישית - 18 בקטע הוא שבשלב מסויים העניין מתחיל להימאס, ואני בעד לסיים את המשחק מהר כדי שנוכל לעבוד לצפיות הממוקדות, שזה נראה לי חלק הרבה יותר מעניין...
אני שוב בעד לחלק ב-2 / להחסיר ב-10 (שזה בעצם אותו דבר כך שזה לא אמור לגרום לשום שינוי וזה רק יקצר את המשחק הארוך והמייגע) אם אתם מסכימים אז זה אמור להיות ככה: העונה השנייה - 10 העונה השלישית - 10
אבל אני אבחר בעונה הצבעונית, היצירתית, והיפה יותר 2+ 3- עונה שניה 12 עונה שלישית 8 וזהו, לא רוצה להשתתף יותר. אני עוד זוכרת מה הלך פה מתי שהתנצחתי עם אורטל אם על פיבי או פרו לעוף XD