משחק הנקודות- Final 3

A CharmedOne

New member
משחק הנקודות- Final 3 ../images/Emo70.gif

ממשיכים מכאן: פיבי + פרו - פייפר [58] פיבי [57] פרו [33]

YaEl 15

New member
כולם נגד פרו! ../images/Emo123.gif ואורטל!

פיבי + פרו - פייפר [58] פיבי [58] שיוויון!! פרו [32]

o r t a l i t

New member
בעע פיכסות.

[לא מספיק הטיפשים האלה החליטו שבגרות בפיזיקה ב9.7 (!!!!!!!!!!!) עדיפה על בגרות בפיזיקה בין כל הבגרויות .. גם אתם באתם לי על הבוקר חחח] הממ אה, כן, יעל - כשאמרתי סוררת לא התכוונתי שתורידי לפיבי, התכוונתי שאנחנו רוצים שלום XD אבל המממ אני החלטתי לפרוש כי באמת פיכסה לי להוריד לפיבי [ממוחזרת, משעממת, אבל בכל זאת עשתה כמה וכמה פרקים של הסדרה לטובים] וגם במידה ופיבי תעוף נראלכם שאני אוכל לרשום "פייפר -" ולהתכוון לזה ? אין מצב. אז הממ סבבה.. תעיפו את פרו, אני יודעת שהיא טובה יותר מפיבי ((= אבל אולי על ותק שיהיה לפיבי מקום שני.. העיקר שקול עף, כי הכי לא מגיע לו P: רק תדאגו שפייפר תנצח ולא פיבי.. הכמעט-שוויון הזה מדאיג אותי. שיט הנאום יצא מזה 'הפסדתי ואני רוצה לצאת מנצחת'... אז סבבה אם הפסדתי בעיניכם, אבל חופשי ניצחתי בעיני... להלהלה כמו שאמרתי בעבר, הן שלושת הפיינליסטיות וזה מספיק. :) חהחהחהח דיי תגידו לי להפסיק להיות ריגשי... [נו, זו פרו, קשה לי...]

always be me mc

New member
לפיבי לא מגיע על ותק

אלא פשוט על היותה דמות שובה לב, מקסימה, מדהימה, מתוקה, יפיופה, מצחיקה, לוהטת, חכמה, אנרגטית, מעניינת (ועוד..) הרבה הרבה יותר מפרו! וזהו. חח לא נוותר עד שנפיל את פרו

YaEl 15

New member
חחח...סבבה, בוא נכרות ברית שלום../images/Emo140.gif

|אבל את באמת חושבת שפרו עדיפה על פיבי? למה? כמו שגליה אמרה (נדמה לי...) לא היה בה שום עומק...כל מה שהיא הספיקה לעשות ב-3 עונות זה להרוס חתונה...חחח, סתם. אבל באמת עכשיו, מה כ"כ מעניין בה? (או שאולי את אוהבת את שאנן דוהרטי...חחח...אני זוכרת שכשראיתי "בוורלי הילס" הדמות האהובה עליי היתה ברנדה, והתבאסתי שהיא הלכה ללמוד בלונדון, או משהו כזה...) קול היה רע, נכון, אבל יש בו גם משהו מאוד אנושי, ואני אישית, יכולה להזדהות לדמות הזאת, שהיא כ"כ רחוקה משלמות... ולמרות שהיא לא אנושית (חח...שד, מקור...) היא כ"כ כ"כ אנושית. אם ידעת כמה פעמים איבדתי את עצמי בדרך להשגת מטרה מסויימת, שהייתי כ"כ נחושה לעשות משהו, ובסוף הכל יצא הפוך... וכל אחד משתמש לפעמים במטרות לא הכי כשרות כשהוא רוצה משהו, לא בגלל שאנחנו רעים, אלא בגלל שהרצון כ"כ מעוות אותנו ואת ההבחנה שלנו בין 'נכון' ל'לא נכון'... אז לא יודעת, את יכולה לפשט את הדמות של קול, ופשוט להגיד שהוא "רע", אבל אני חושבת שזה יותר עמוק מזה.. וגם אני חושבת שאולי פייפר צריכה לנצח, אבל לא בהפרש כ"כ גדול...
בכל אופן, יום טוב, שיהיה לך, ולכולם

o r t a l i t

New member
כןכן ברית שלום ! שישאר ככה וזהו..

נמצא משחק ממכר אחר. נו ): זה כזה יפה ששלושתן כתובות כאן... כמו שנאמר : P3
אני אוהבת את שאנן דוהרטי -בזכות- פרו. [ולא להפך]. זה כזה לא נכון שהיא לא עמוקה... פשוט לא רצית לראות את זה בה [בניגוד להתעמקות הרצינית בקול]. כמו שאת מזדהה עם קול, אני מזדהה עם פרו [לכן, אגב, כל זה אינדיווידואלי], לעומת פיבי שכולה חיה סביב אהבה כמעט, יש לפרו אישוז הרבה יותר עמוקים ומגוונים, היא כאילו יודעת מה צופן לה העתיד, היא רואה את עצמה כמו אמא שלה [אח היא יותר מידי צדקה ב2.08 ):] + מפוצצת עבודה, וקשה לה לשנות את זה, כי לזה היא עוצבה, כי לא הייתה לה ברירה אחרת. ובכל זאת, היא מנסה לצאת מזה, היא עוזבת את העבודה המחייבת ועוברת לעשות משהו שהיא אוהבת, היא מנסה לעשות דברים קצת שונה מאמא שלה וכו'... למען האמת, יש לי עוד הרבה מה להגיד עליה, אבל... זה יותר מידי, חפרתי על זה ככ הרבה שהממ, אני אפסיק. כמו שאמרתי, אינדיווידואלי. אני פחות מוצאת את ההזדהות לקול, בגלל שזה מוקצן מידי, אולי אם מנסים להסתכל על זה מהזווית שאת מציגה, את צודקת, אבל בצורה ספציפית, קול לא נקרע בין רע לטוב, קול נקרע בין פיבי לבין הטבע שלו, זה הרבה פחות ממה שאת עושה מזה, בעיניי, הוא לא היה הופך לטוב אם לא פיבי, זה לא משהו שהוא רוצה לעשות, זה משהו שהוא חייב לעשות בשביל משהו מאוד מסויים. בכלל, העובדה שהוא משתנה בשביל אהבה גורמת לי לאהב אותו פחות. כנל לגבי פיבי. [If you can’t control your emotional state you are probably addicted to it, איזה פרופסור בסרט מגניב "בליפ", והתמכרות זה רע]. וואי חפרתי. כל הדיונים האלה גורמים לי לאהב פחות את הדמויות והתסריטאים %^#^* פתאום אני מוצאת המון מגרעות בדברים שחשבתי שהם טובים יותר חחח אז דיי, אני אוהבת את כולם.. פרו, פייפר, פיבי, קול, ליאו, אפילו קופ !! חח.. יש לי העדפה מסויימת ולך אחרת כי אני בן אדם א' ואת בן אדם ב'... מחשבות, רגשות, התנהגויות שונות מביאות להזדהות בצורה שונה [אם כי, העובדה שאת אוהבת את האוס אומרת שכן יש בנינו דמיון משהו חחח] ונמאס לי להתחיל לא לאהב משהו שככ אהבתי עד עכשיו.. אז.. CHARMED RULEZ 4EVER :]] וזה מספיק. אה, ויום טוב לך.. כי לי לא יהיה :\ באחס.

YaEl 15

New member
חחח...או.קי --->

אני מצטערת שאני ממשיכה, כי את לאא אוהבת את הדיונים האלה (גם אני שונאת בד"כ) אבל אני דווקא רואה בזה הקרבה עצומה, לשנות את עצמך, את כולך, כל מה שאי פעם ידעת בשביל מישהו (או מישהי, במקרה הזה) ודווקא זה שהוא לא היה עושה את זה אם הוא לא היה אוהב את פיבי, ראוי להערכה לפי דעתי. (טוב, זה לא הכי קשור למה שאמרתי קודם, אבל שיהיה). ולגבי פרו - גרמת לי להבין (ולהיזכר) את הדמות של פרו קצת יותר טוב. ולגבי האוס - אין מה לא לאהוב בו (חוץ מאנשים עם ראייה מאוד שטוחה [ופגשתי כאלה!!!! תאמיני או לא] שחושבים שהוא "סתם מניאק", אבל מי שמסתכל באמת, מגלה שזה שונה לגמרי..קצת כמו להסתכל באופן שונה וסלחן קול, רק שהאוס הוא באמת לא אדם רע, טוב, בעצם זה בכלל לא אותו הדבר, עיזבי, אני סתם סובלת מחוסר בשעות שינה
) אחח...עכשיו באמת גלשתי
זה כבר בכלל לא היה קשור לעניין. שיהיה לך (המשך) חג שמח. וזהו, אל תדאגי, אני לא אדבר על זה יותר.

o r t a l i t

New member
זה אפילו מעבר לאישיות וזה,

זו כבר השקפת חיים. [וואי ואנחנו מדברות על סדרת טלוויזיה !!] אני שמחה שהארתי את פרו בעינייך (:) צפי בעונה 2 [בעיקר] שוב P: ודווקא אני מכירה הרבה אנשים שחושבים שהאוס לא דמות ככ ראויה להערצה כמו שאני רואה בו [ומיד אומרים לי משהו סטייל 'טוב, אבל זו את... אם הייתי דומה ככה להאוס גמאני הייתי אומר/ת שהוא דמות מעולה XD' צ צ צ]. אבל הממ באטמת לא קשור ככ לקול .. לא נורא [; יאי, צומצם. חג שמח, תאכלי הרבה סופגניות :]

always be me mc

New member
מצוטטת אותך:

"לעומת פיבי שכולה חיה סביב אהבה כמעט, יש לפרו אישוז הרבה יותר עמוקים ומגוונים" סליחה אורטל אהבה זה לא רגש עמוק ומאוד חזק? (אם זה לא היה עמוק וחזק אנשים לא היו נכבים מזה כל כך קשה תחשבי על זה) ומה עם ילדים? גם זה משהו חשוב מאוד ולא שטחי ולא משנה מה תאמרי אין מה לעשות אהבה היא חלק מאוד מרכזי בחיי בני אדם וזה מה שפיבס באה בעיקר לייצג. כמו שפרו באה בעיקר לייצג את הצד האימהי או האחות המבוגרת. אז אני לא מבינה מה הבעיה פה בכלל.. כל אחת עמוקה בדרך שלה אצל כל אחת ראינו צדדים שונים וזהו. אבל אני לא אמשיך להתווכח איתך כי אנחנו משולש(אפרופו שלוש) שונה צלעות חח אז אין מצב שנסכים. אבל במשהו אחד אני כן מסכימה איתך(מלבד האוס השליטה), זה שכוח השלוש באמת רולז

o r t a l i t

New member
נכון, כל אחת עמוקה בדרך שלה..

וכמו שאמרתי ליעל, בהתאדם להשקפת חיים, כל אחת מאיתנו מוצאת את העומק של מי שהיא מזדהה איתה/ו בולט יותר. כבר אמרתי לך מה דעתי על אהבה וילדים, הקשר בניהם וזה... יאי, אנחנו מסכימות גם שהאוס שליטה וגם שכוח השלוש רולז [וזה עוד חוץ מזה שרוז %$^%#^** :] חחחחח וזה 3 דברים.. [;

YaEl 15

New member
חחח...אז אולי נרכיב "כוח 3" משלנו.

או טריאד.
ולא התכוונתי שהאוס דומה לקול (חלילה!). פשוט, אנשים עם הסתכלות מאוד שיטחית, רואים בהם (שלא בצדק) דמויות רעות (בעיקר בהאוס, כי קול באמת רע
) ופשוט לא רואים עומק, ולוקחים הכל כפשוטו. מצטערת אם בלבלתי, גם אני קצת מבולבלת בשלב הזה.

o r t a l i t

New member
חהחה כח 3 נשמע לי מעולה :)

[איכ טריאד -> כריסטי&בילי. פוכס ><]. חחחחח הבנתי, אוקיי.. אני אוותר לך :)

YaEl 15

New member
פייפר + פרו - אבל שמישהו יעלה לפיבי

פייפר [60] פיבי [58] פרו [30]

YaEl 15

New member
מצטערת, אורטל, פרו -

פייפר+ פייפר [61] פיבי [59] פרו [28]

YaEl 15

New member
פרו - פיבי + (סתם, כי בא לי לגוון.)

פייפר [62] פיבי [60] פרו [26]

o r t a l i t

New member
יאא איזה יפה זה ככה.

למרות שפרו הכי נמוכה ): הכל מורכב פה מ2 ו6 0= [שאגב, אם נחלק אחד בשני יצא 3 P:]. טוב, עזבו, משעמם לי ואני אוהבת את פרו )))=

למעלה