כןכן ברית שלום ! שישאר ככה וזהו..
נמצא משחק ממכר אחר. נו ): זה כזה יפה ששלושתן כתובות כאן... כמו שנאמר : P3
אני אוהבת את שאנן דוהרטי -בזכות- פרו. [ולא להפך]. זה כזה לא נכון שהיא לא עמוקה... פשוט לא רצית לראות את זה בה [בניגוד להתעמקות הרצינית בקול]. כמו שאת מזדהה עם קול, אני מזדהה עם פרו [לכן, אגב, כל זה אינדיווידואלי], לעומת פיבי שכולה חיה סביב אהבה כמעט, יש לפרו אישוז הרבה יותר עמוקים ומגוונים, היא כאילו יודעת מה צופן לה העתיד, היא רואה את עצמה כמו אמא שלה [אח היא יותר מידי צדקה ב2.08 ):] + מפוצצת עבודה, וקשה לה לשנות את זה, כי לזה היא עוצבה, כי לא הייתה לה ברירה אחרת. ובכל זאת, היא מנסה לצאת מזה, היא עוזבת את העבודה המחייבת ועוברת לעשות משהו שהיא אוהבת, היא מנסה לעשות דברים קצת שונה מאמא שלה וכו'... למען האמת, יש לי עוד הרבה מה להגיד עליה, אבל... זה יותר מידי, חפרתי על זה ככ הרבה שהממ, אני אפסיק. כמו שאמרתי, אינדיווידואלי. אני פחות מוצאת את ההזדהות לקול, בגלל שזה מוקצן מידי, אולי אם מנסים להסתכל על זה מהזווית שאת מציגה, את צודקת, אבל בצורה ספציפית, קול לא נקרע בין רע לטוב, קול נקרע בין פיבי לבין הטבע שלו, זה הרבה פחות ממה שאת עושה מזה, בעיניי, הוא לא היה הופך לטוב אם לא פיבי, זה לא משהו שהוא רוצה לעשות, זה משהו שהוא חייב לעשות בשביל משהו מאוד מסויים. בכלל, העובדה שהוא משתנה בשביל אהבה גורמת לי לאהב אותו פחות. כנל לגבי פיבי. [If you can’t control your emotional state you are probably addicted to it, איזה פרופסור בסרט מגניב "בליפ", והתמכרות זה רע]. וואי חפרתי. כל הדיונים האלה גורמים לי לאהב פחות את הדמויות והתסריטאים %^#^* פתאום אני מוצאת המון מגרעות בדברים שחשבתי שהם טובים יותר חחח אז דיי, אני אוהבת את כולם.. פרו, פייפר, פיבי, קול, ליאו, אפילו קופ !! חח.. יש לי העדפה מסויימת ולך אחרת כי אני בן אדם א' ואת בן אדם ב'... מחשבות, רגשות, התנהגויות שונות מביאות להזדהות בצורה שונה [אם כי, העובדה שאת אוהבת את האוס אומרת שכן יש בנינו דמיון משהו חחח] ונמאס לי להתחיל לא לאהב משהו שככ אהבתי עד עכשיו.. אז.. CHARMED RULEZ 4EVER :]] וזה מספיק. אה, ויום טוב לך.. כי לי לא יהיה :\ באחס.