משחק הסאגה - נדחה

איוב14

New member
משחק הסאגה - נדחה

בצער רב אני מודיע על דחיית מועד המשחק הראשון של הסאגה. הסיבה לדחייה הינה קושי של הרגע האחרון מול משטרת קרית גת - קושי הנובע מהמצב הביטחוני בתקופה האחרונה ובמיוחד בשבוע האחרון (רצף הפיגועים הקשה). אנו לוקחים ברצינות את המחוייבות שלנו אליכם בנושא האישורים וההסדרים על פי החוק ומול גופים כדוגמת המשטרה, מד"א, מכבי האש ודומיהם, ולפיכך החלטנו, בלב כבד, על דחיית המשחק. השאיפה היא לקיימו במהלך חודש יולי, תוך תיאום סידורי בטחון מוגברים מול המשטרה. הודעה ובה פרטים מדוייקים תתפרסם בהקדם האפשרי. כולי תקווה שכולנו נשכיל להפיק את המירב מן הזמן הנוסף שקיבלנו, לטובת המשחק, ולטובת השחקנים כולם. על מנת לרומם את מצב הרוח ולשמור על המורל יערך קומזיץ חביב במרכז שוסטר ביום שישי 21/6 בשעה 20:00 כולכם מוזמנים יש להצטייד באוכל ושתייה! שלכם, איוב – יו"ר האחווה.

וברצינות...

אני מותש. עייף, מיובש, מאוכזב ומותש. ואין לי כח לענות לכל אחד מכם באופן אישי. מבחינתינו - הכל היה מוכן, והכל עמד (כמובן שאפשר לשאוף ליותר, אך הכל עמד). היה אי הבנה עם המשטרה בנוגע לתאריך המשחק, והם נערכו לתאריך אחר. ההסלמה במצב הבטחוני לא אפשרה להם לעשות תמרון כזה של שינוי התאריך שאליו הם התכוננו, ביחוד מפני שההערכות היא ברמת המרחב. בעני זה שטותי, דבילי, משפיל, אבל זה מה יש (ראוי לציין שאני לא קורא עיתונים, לא רואה טלויזיה ולא שומע חדשות). בעיניו של קצין הסיורים - לא מקפיצים כיתת ביטחון ולא מפילים כוננות על אנשים ללא סיבה בטחונית שאינה בשליטתו. אבל 30ק"מ מעזה ו40ק"מ מחברון הם סיבה מחוזקת בסדרה של פיגועים הישר מבית היוצר של ערפת... וחוצמזה, יש לי מילואים ביולי. דמנ-איט!

הקומזיץ - 21.06 - יום שישי!

אגב, אם כבר, אז זה היום-הולדת שלי. 21 ליוני. יום שישי. היום הארוך בשנה. הלילה הקצר בשנה. (האם ניתן לקבוע מכך שאני אדם מואר? ...נו...) היה מי שהבטיח לי עוגה. איזו עוגה? עוגה טעימה. והיה מי שרצה לעשות טקס דרואידי מיוחד. אז בבקשה. אין מקום וזמן טובים יותר. איך אמר איוב, לרומם את מצב הרוח ולשמור על המורל - אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש צריך את זה. זיוני שכל למתקמים בלבד: אנלא רוצה לשפוך עליכם את מלאי הצרות שלי לשם מבחר, אבל לשם גיוון קל, ולשם ניחומים לכל מי שמבועס שהמשחק נדחה:
הביית שלי נראה כמו שילוב קטלני בין מחסן לאורווה
יש ערימה של כביסה בגובה אדם בפינת החדר שלי שמביטה בי באיום כל פעם שאני חוזר מותש הבייתה
הפינה שלי בעבודה נראת רע לא פחות, משום שלא היה לי זמן לנקות את הפינה של התוכים, והיא לאט לאט מתפשטת לכל החדר
תוכי לא מדברת איתי משום שלא התייחסתי אליה כמעט כל השבוע, ונינה, כמו תוכי טוב, עושה מה שצ´יקי עושה. (כמובן שזה לא פוגע בלגיטימציה שלהם לדרוש אוכל וללעוס לי את החוטים של הרמקולים, אבל, נו... הם ציפורים. עם תעודות.)
אני על סף פיטורים. צרוף מקרים מוזר ביותר גורם לבוס שלי להיכנס לחדר שלי בדיוק ממש כשאני בודק הודעות בפורומים (מעניין למה. נכון שזה צירוף מקרים מוזר?) מה גם שהפסדתי אתמול יום-עבודה, ואני בפיגור בלוח-הזמנים. נו, אז זה קורט צרות לנחם את מי שמבועס שהמשחק נדחה. מי שרוצה עוד - שיפנה אלי. יש עוד המון, אם זה גורם לאי-מי להרגיש יותר טוב.

elser

New member
De Show Must Go-On

אם אתם מתקוונים לאסות משחקים כאלה ברצף, ואחרי משחק אחד שעפילו לא אתקיים אתה כזה שפוח, אני חושב שזה עומר משהו. או שאתם דפוקים סדיסתים, או שמשהו לא בסדר. אבל בכול מקרה - יום הולדת שמח

zeevra

New member
טוב.......

אחי... אני אדם דיסלקטי עם בעיות כתיבה קשות ולכן לא יצא לי לומר את המשפט הבא אף פעם....... אתה כותב עם המון שגיות כתיב. אה ומה רע בסדיזם?

ולידיעתכם האישית

עקב בעיות המגלומניה של אושר ושאיפתו האישית להפוך את עצמו לאל בעודו בחיים הוא קבע לעצמו את היום כיום ההולדת שלו בכלל יהיה לאושר יותר נח אם כולם יפנו אליו כהוד רוממתו מלך השמש והירח הכל יכול ממציא הROLEPLAY בימינו אנו וגאון הדור הבעיה היחידה היא שאף אחד מהתארים העליונים לא הולם אותו והוא נשאר מגלומן קטן שמנסה לבצע השתלטות על משחקי התפקידים החיים ולקבוע את עצמו כממציא השיטה והרעיון מגלומן כבר אמרנו ואושר דבר אחד קטן אל תזיין את השכל עם השטויות האלה של אני מוותר על דברים אישיים בשבילכם בשביל כולנו אתה פועל ממניעים אנוכיים לחלוטין

5נדב

New member
למי אכפת?

אם אושר רוצה להאדיר את שמו, להעלות את עצמו לדרגת אל, ותוך כדי לשפר את משחקי התפקידים החיים, למי אכפת? כואב לך שבזמן שהוא עושה כל כך הרבה בשביל הקהילה, הקהילה מעריכה אותו יותר? למי לעזזל אכפת מה המניעים שלו (כל עוד הם לא השמדת היקום וכאלה), כל עוד הוא עוזר לקהילה תוך כדי השגתם??? ואם הוא יכשל, ואם הוא חולם בהקיץ, אם כל מה שהוא מנסה לעשות עכשיו יפול, אז מה? לפחות הוא ניסה. אם היית באמת מאמין בדברים שאתה כותב, אם לא היית מתבייש לחשוב ככה, אז לא היית משתמש בשם בדוי...

vergan

New member
*משתחווה לאושר ומנשק את אצבעותיו

אז יש לי פטיש אז מה?!?!?! מה איכפת לכם מה המניעים של הבן-אדם???? אתה מר השכלה כללית (שממש אני לךא מבין למה ישימו על מישהו שמשתמש בשם בדוי) לא נראה לי עשית כלום אתה סתם מקנא בבן-אדם שמוכן להשקיע קצת למען הכלל ואם זה בשביל מניעים אנוכיים (שלא ידועים כי כסף אין לנו בשיבל לשלם לו) אז סבבה who gives a damn כל עוד אני יעשה את ה3 ימי כיף שלי בדבר הבא למי איכפת?????????

xilion

New member
טוב......

קודם כול מה רע בהשטלתות על העולם נדב..... בסך הכול בלי רוע לא נעריך את הטוב...... שנית מר השכלה כלכלית שאדם עושה הרבה ומשקיע צריך ללמוד להעריך את מה שהוא עושה. אפילו אם יה עושה זאת בכוונות אותם כתבת (ובזאת יש לי ספק) לפחות הוא עושה משהו..... כמו שהולך הפתגם שכחתי אבל הבנת את העיקרון.

vergan

New member
שמת לב שהוא לא עונה

טוב קיצר הבנו די לתת לו סיפוק בזה שמישהו שם עליו נ.ב. המילה מגלומניה מגלומן וכו´ לא מעלה אצלכם חשק לקרם עודיות טעים כזה זה פשוט כ"כ עושה לי חשק לקרם עוגיות

Umrug

New member
Happy birthday! o

And here - happy birthday! I hope on your holyday you will be surrounded by people you want to be with. o ... You know what is the problem with people like you? They try hard, learn a lot, then get (grrr..."meuhzavim") and leave forever, and new masters have to start all over again. Anyway, that´s the life. Keep trying hard. o .... Oh, abandoning your private life for the LARP is very common in Russia, noone gets surprised. I can not say for sure, because I don´t know you, but be aware. People lose their career, studies, family and so on. Be aware. Of course, LARP is not the reason, it´s the medium, but it is dangerous unless you have good friends around you. Hope you understand. o .... Ok, you parrots don´t speak with you, but you have plenty of parrots to speak with on this forum
o .... The second attempt of W4R they did with no police or firemen, and it was allright, wasn´t it? Before it like 40 games were done the same way, and noone got blown up. And you keep looking for trouble. I don´t understand. o Happy birthday. Everything passes. (C) Shlomo hamelech

Umrug

New member
shavuot

Look at the upper part of the page - click "Maamarim" - click מה היה בשבועות ביער חדרה I wasn´t there. Most of my friens were satisfied. o

Umrug

New member
Lucky man

Stop! Do you consider your state a problem?!?!?! o MY room is 2x5 meter raffity, filled with all the impossible junk, even worse lately since we started to work with metal. We live there two of us, my roommate is a hippy and a buddhist and does not like to clean either. Once I bring a new book I HAVE NO PLACE TO PUT IT and have to give avay some old book. o I have to work on the building site and cleaning in order to survive. I have noone in the country to help me, once they throw me out of the (grrr..."meonot") I have to sleep on the street until I find new room. I have hardly any hope to get any normal job in next century. o AND I still train many hours a week Capoeira and LARP fencing, make chainmails and swords, researching new things, teaching LARP fensing about 10 men, drinking with my friends, and reading your impossible long and wrong posts. o So keep smiling and don´t think you are in bad situation
o

למעלה