משחק הפגרה - יוני, סטטוס 3.6.05

ofribecker

New member
משחק הפגרה - יוני, סטטוס 3.6.05

עד כה התקבלו התשובות הבאות: 1) בכל הקבוצות האמורות, חתומים אחים (Yo-man) 2) מייק אלסטוט (ESPN ואח"כ geviaz) 3) "בו" שמבקלר, מאמן מישיגן וולברינס 1969-1989 (Amir BA) 4) התאריך 3.11.63 ואוקלנד ניצחה 10 - 7 (הרוצח השקט) 5) Statue of Liberty is a play which the qb handsoff the ball to a back whick pretends to throw the ball, and then when the back streches his arm to throw the ball the other back snatches the ball right of his hand. Soo the ball goes from qb to a back and then to another back. But actually the Statue of Liberty play can be just a fake pass that in the middle of the pass a back or an end snatches the ball from the qb's hand (royassis) תזכורת שאלות חודש יוני: 1. מה התכונה המשותפת לרוסטרים (רשימות השחקנים) לעונה הקרובה של הקבוצות הבאות: וושינגטון רדסקינס, פילדלפיה איגלס, טמפה ביי בקאנירס, בפאלו בילס וניו אינגלנד פטריוטס. (14 נקודות) 2. איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "ביום שנולדתי היה חושך רב, לימים התמחיתי בייצור דודים, ירדתי דרומה ומאז אני שם ובוודאי שלא איחרתי את הרכבת, פעמיים אפילו יצא לי לא מושלם, ב 98 וב 2000, רואים עלי שאני במשבר הגיל המפורסם." (10 נקודות) 3. מי זה גלן אי שמבקלר? מה כינויו המקוצר? באיזה תפקיד עיקרי שימש, באילו שנים ובאיזו קבוצה? רק תשובה מלאה תתקבל. (7 נקודות) 4. באיזו שנה ובאיזה תאריך התקיים משחק הליגה הראשון בין הפרנצ'ייזים שהם כיום הקנזס סיטי צ'יפס והאוקלנד ריידרס? מה היתה אז התוצאה? (6 נקודות) 5. תארו בקצרה מה הוא המהלך הקרוי Statue of Liberty (פסל החרות). (3 נקודות) יש עדיין שאלה אחת או יותר שהתשובה הנכונה עליה\ן לא נאמרה. בהצלחה בהמשך.

ofribecker

New member
שוב תזכורת

יש עדיין שאלה\ות שהתשובה הנכונה עליה\ן לא ניתנה. כל מי שעדיין לא ניסה החודש - זה הצ'אנס שלכם... בהצלחה.

למעלה