משחק הפגרה, מאי, רק 4 ימים נותרו

ofribecker

New member
משחק הפגרה, מאי, רק 4 ימים נותרו

התשובות שהתקבלו עד כה: 1. עדיין לא התקבלה אף תשובה 2. דאנטה קלפפר (CKYEN1) 3. אדם וינאטרי (Yo-man) 4. תשובה מפורטת של geviaz: SDSU- San Diego State University Aztecs UCF- University of Central Florida Knights BYU- Brigham Young University Cougars TCU- Texas Christian University Horned Frogs SMU- Southern Methodist University Mustangs UNLV- University of Nevada,Las-Vegas Rebels PSU- Penn State University Nittany Lions OSU- Oklahoma State Un. COwboys OSU- Ohio State Un. Buckeyes OSU- Oregon State Un. Beavers KSU- Kansas State Un. WIldcats 5. Kick off out of bounds והתחלה מקו ה 45 של הקבוצה המחזירה (royfr) תזכורת לשאלות: 1. מה המשותף לאירועי משחקי הסופרבול ה 1, 3, 14, 24, 32? (14 נקודות) 2. איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "פרש זהוב הייתי, נולדתי קצת אחרי ההפסד, אני הולך ומתקרב ל 20,000, ופראקטית - הכל בחמש עונות, חבל שלקחו לי את המרשאל, 76 פעמים נפל לי." (10 נקודות) 3. איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "אני הראשון הראשון בראשון, פעמיים הראשון עלי, אולי אפשר לקרוא לי מלח-השולחן השנה אפיין אותי היחס 7, אז הוסיפו לי זהב, לפי שמי אני יכול להיות רוסי-בריטי." (7 נקודות) 4. להלן קיצורים של מספר מכללות המשחקות בדיביזיה 1A. זהו את כל המכללות והוסיפו את כינוייהן: SDSU, UCF, BYU, TCU, SMU, UNLV, PSU, OSU(x3), KSU לגבי OSU ציינו שלוש מכללות המשתמשות בקיצור זה. (6 נקודות, תשובות חלקיות לא יקבלו ניקוד) 5. קיק-אוף נבעט מקו ה 25 יארד בשל עבירת אוף-סייד שקדמה לו. בבעיטה יוצא הכדור מחוץ לקווי המגרש ללא נגיעה של אף שחקן בקו ה 12 של התופסים. מה תהיה פסיקת השופטים ומאיזה קו יתחיל המשחק עתה? (3 נקודות) תזכורת לחוקי המשחק: לכל גולש מותר לענות על שאלה אחת בלבד, פעם אחת בלבד. גולש שעונה יותר מפעם אחת מקבל אפס נקודות לאותו חודש. העונה נכונה הראשון על שאלה מסוימת מקבל את מלוא הניקוד של השאלה. העונה נכונה השני על שאלות 1, 2, או 3 מקבל 3 נקודות. אין ניקוד לעונה השני בשאלות 4, 5. לכל העונים - נא לציין בכותרת את מספר השאלה ובגוף הטקסט בלבד לכתוב את התשובה (ולהשתדל לא להתבלבל כפי שקרה החודש לידידנו CKYEN1 שכתב בכותרת "תשובה ל 1" ובטקסט את תשובתו ל 2). תשובות הוספות לחודש זה יש לתת בהמשך לשרשור זה. המשך הנאה צרופה לכולנו.

Yo-man

New member
כנראה שלאף אחד אין כיוון עדין.

פעם הבאה אל תיתן שאלות כל כך קשות

geviaz

New member
ניסיתי לפתור את האחרות

אבל לא הצלחתי, ומרוב תסכול עניתי על השאלה הקלה-קשה (קל לפתור אבל צריך לעבוד קשה).

gadotmi

New member
גם אני

נראה לי שהשקט שיש בסביבה זה לא בגלל שהאנשים נטשו את הפורום (להיפך, רואים שהוא פעיל, למרות הפגרה), אבל כנראה שהפעם השאלות הן באמת באמת קשות במיוחד. אני לא נותן לעצמי הנחות מוגזמות ע"י מתן תשובה זהה למה שכבר פתרו רק כדי לקבל 3 נקודות. הנסיון לפתרון זה לספורט ולא לניקוד. השקעתי כמה שעות טובות בנסיון לדלות אינפורמציה שתאפשר לי לתת תשובות לשאלות 1 ו- 2.נראה לי שאני לא היחיד שמנסה כבר שבועיים לשבור את הראש עם השאלות הללו. כשנראה את התשובות כנראה שנגיד משהו כמו "ואללה, באמת זהו הפרט (הזניח) שמשותף לכל הסופרבולים". כראה שהוא באמצ זניח אחרת לא ברור לי איך אף אחד לא עלה על זה עד עכשיו... בכל מקרה, אני לא מתלונן על השאלות אלא להיפך, מברך על ההזדמנות שיש לנו, חברי הפורום, לחפור בכל מיני אתרים ולחפש זוטות כדי להגיע למידע שאינו זמין עבורינו בעמוד הראשון, ועל זה מגיע ישר כח למחבר השאלות !!

Yo-man

New member
יאללה, גדי. תן את הניחוש שלך

לשאלה הראשונה. מילא התחרות נסגרת עוד יומיים ואין לאף אחד ניחוש טוב יותר, כנראה. אני אומר - לך על זה.

drgon

New member
תשובה לשאלה 1!!!

אני ממש לא בטוח בעצם אין לי שום מושג אני סתם זורק ניחוש כי סוף החודש כבר ואין עוד אף תשובה אבל אני חושב שבכל הסופרבולים האלה ירד שלג כבד על המגרש ולאחד מהם (לראשון נדמה לי) אפילו קוראים אייסבול כי המגרש כבר התכסה בקרח אז מקווה שזה היה ניחוש מוצלח ודרך אגב זה אני B I G T O M עם כינוי אחר

למעלה