משחק הפגרה, מאי - תשובות ותוצאות

ofribecker

New member
משחק הפגרה, מאי - תשובות ותוצאות

התשובות לשאלות חודש מאי: 1. המשותף לסופרבולים 1, 3, 14, 24 ו 32 הוא שבכולם ה score האחרון הושג בטצ'דאון ריצה של יארד אחד. היה קשה, אני יודע! בשביל 14 נקודות צריך לעבוד, מה לעשות... 2. הדמות המסתתרת בחידה זו היתה אכן דאנטה קלפפר. פרש זהוב הייתי = שיחק בקולג' בסנטרל פלורידה גולדן נייטס (פרשים זהובים). נולדתי קצת אחרי ההפסד = ההפסד של מינסוטה בסופרבול בינואר 1977. דאנטה נולד ב 28.1.77. הולך ומתקרב ל 20,000 = יארדים במסירה. יש לו כעת 18,598. פראקטית, הכל בחמש עונות = 2000 עד 2004 (1999 לא נחשבת, הוא לא מסר בה אפילו מסירה אחת במשחק הבודד בו השתתף). חבל שלקחו לי את המרשאל = רנדי מוס שעזב העונה והיה בשעתו במכללת מרשאל היה ללא ספק הרסיבר המועדף של קלפפר. 76 פעמים נפל לי = מספר הפאמבלס של דאנטה בקריירה. 3. הדמות שהסתתרה בחידה זו היא מיודענו הנבחר הראשון בדראפט 2005 - אלכס סמית. אני הראשון הראשון בראשון = הראשון מיוטה שנבחר ראשון בסיבוב הראשון. פעמיים הראשון עלי = מספר החולצה 11 (פעמיים המספר אחד). אולי אפשר לקרוא לי מלח-השולחן = זה טיפה מחוכם, מלח = סולט לייק סיטי, העיר בה משחקת מכללת יוטה, השולחן = la mesa ("השולחן" בספרדית) עיר הולדתו של אלכס במדינת קליפורניה. השנה אפיין אותי היחס 7 = השנה מסר 28 טצ'דאונס ורק 4 אינטרספשנס - יחס של 7:1. אז הוסיפו לי זהב = הצבע של מכללת יוטה הוא אדום ושל הסן פרנסיסקו 49רס הוא אדום-זהב והוא נבחר ע"י הניינרס מיוטה, ולכן הוסיפו לו זהב לצבעים. לפי שמי אני יכול להיות רוסי-בריטי = אלכס (שם רוסי נפוץ) סמית (שם משפחה בריטי מאוד נפוץ). 4. בדיוק כבתשובתו של geviaz. אין צורך שאני אפרט שוב. 5. החוק לגבי קיק-אוף שנבעט עמוק אל מחוץ לקו האורך הוא עבירה נגד הבועטים שנותנת את הכדור ליריבה 30 יארד ממיקום הבעיטה. כלומר אם נבעט הקיק-אוף מקו ה 25 הרי שהיריבה תקבל את הכדור מקו ה 45 שלה. מצב הניקוד המעודכן: 1. cwoodson עם 24 2. geviaz עם 15 3. עופר 49 עם 14 4. gadotmi עם 13 5. CKYEN1 עם 10 6. rom184 עם 6 -. royfr עם 6 8. Amir BA עם 3 -. Yo-man עם 3 בחודש יוני יהיה לכם המון זמן לענות על השאלות (שייתפרסמו ב 1.6.05 מפני שמחבר השאלות יוצא ב 11.6.05 לטיול של 3 שבועות בהוואי) כלומר עד ה 4.7.05. בהצלחה ובהנאה בהמשך הפגרה (שתגמר כבר!).

Yo-man

New member
מדהים

יופי של שאלות ויופי של תשובות (רובן ממך, למרבה הצער). keep it on ותודה.

gadotmi

New member
מסכים

אני רואה ששנינו קראנו את התגובות בדיוק באותו זמן.....

gadotmi

New member
כל הכבוד

מכיוון שרוב המאמץ שלי בחידון הפעם היה לגבי שאלה מספר 1, אני מוצא לנכון להגיב לגבי התשובה : למרות החששות שלי לכך שהמכנה המשותף הוא עניין זניח ביותר, הרי שמחתי לגלות כי הדבר המשותף לכל הסופרבולים הוא אכן מאורע ראוי ביותר להעלותו כנושא לשאלה בתחרות טריוויה מסוג זה !!!! חבל שאף אחד, כולל אותי, לא איתר את הסוגיה המעניינת הזו (למרות שבדקתי את חלוקת ההבקעות בין הקבוצות, חלוקת הנקודות לרבעים, חלוקה ל-TD מסירה לעומת TD ריצה, מי הבקיע ראשון, באיזה סופרבול היה רבע שלם בלי הבקעות בכלל, כמות אינטרספשיין, כמות סייפטי, הבדלים בין NFC ו AFC, הארכה, MVP, האם המוביל היתה אותה קבוצה לאורך כל המשחק ועוד כל מיני פרמטרים שונים ומשונים). אולי זה מעיד על רפיון במאמץ לחפש אצל חלק מן החברים, אבל זה לא מוריד מן הרצון להצליח גם בעתיד. עפרי: שא ברכה, תמשיך באותה דרך גם בחודשים הבאים. כולנו מצפים בקוצר רוח לתחילת העונה !!

royassis

New member
חבל על הזמן

שאלות קשות ..... אפילו אם הייתי מבין בזה לא ניראה לי שהיה לי סיכוי

Amir BA

New member
עופרי...

אחלה שאלות ותשובות. חזרתי מהוואי (MAUI) לפני שבוע. אז אם אתה רוצה המלצות תכתוב לי מסר. ותהנה

למעלה