משחק הפגרה, מרץ, תשובות ותוצאות

ofribecker

New member
משחק הפגרה, מרץ, תשובות ותוצאות

אז הנה התשובות הנכונות לשאלות חודש מרץ: 1. פתרון כתב החידה הוא: ריי לואיס הסבר קצר: נלקחתי שני מהרוח = נבחר שני בדראפט ממיאמי הוריקיינס שש פעמים נבחרתי (לפרובול) הייתי הכי גדול (MVP בסופרבול) על הכחולים (הג'יינטס) אני בגב האחורי (ליינבאקר) קרוב לאינדיאנים (קרוב לאדומי העור וושינגטון, הקרובה מאוד לבולטימור) נ.ב. (52 בגימטריה - מספר החולצה של ריי לואיס) ד"ש לאווזה = גוס = טוני סירגוסה שהיה הרבה זמן בהגנת הקולטס יחד עם מיודענו והיום משדר מהקווים). 2. הג'קסונוויל דולפינס הם קבוצת הקולג' הקרובה ביותר למיאמי עם הכינוי דולפינס. 3. את המשפט אמר וינס לומבארדי האגדי. 4. פרס הרסיבר בקולג'ים קרוי על שם פרד בילטניקוף. 5. העבירה שתיפסק היא delay of game on the defense. מצב הניקוד נכון לעכשיו הוא: 1. ל cwoodson יש 10 נקודות 2. לעופר 49 יש 7 נקודות 3. ל rom184 יש 6 נקודות 4. ל geviaz, gadotmi ו Yo-man יש 3 נקודות כ"א שאלות חודש אפריל בקרוב מאוד

Yo-man

New member
שיחקת אותה. שאלה שאיש לא פתר...

לא שאני מזלזל ביכולות שלך לכתוב חידות, אבל באמת שלא האמנתי שכזה דבר יכול לקרות. מחכה בכליון עיניין ליום שישי

dbroncos

New member
חברה חברה, רגע רגע

יכול מאד להיות שריי לואיס זאת התשובה שאליה התכוונת, אבל : נלקחתי שני מהרוח = נבחר שני בדראפט : נכון גם לגבי ניל סמית שש פעמים נבחרתי = לפרובול : נכון גם לגבי ניל סמית אני בגב האחורי קרוב לאינדיאנים = שיחק כל הקריירה בקנזס סיטי צ'יפס ובסיום הקריירה עבר לדנבר שהשאירה את קנזס שניה (קרוב מאחוריה). נ.ב. ד"ש לאווזה = כאמור נילס מית הסעיף היחיד שלא הייתי שלם איתו 100% זה : הייתי הכי גדול על הכחולים, וגם זה בגלל שמבחינתי דנבר תמיד, אבל תמיד תהיה בכתום. אבל התלבושת החדשה שלהם היא כחולה. ניל סמית היה מכונת סאקים, והוא השיג הכי הרבה סאקים בקריירה נגד ג'ון אלווי (זה נכון אגב גם הפוך. אלווי הופל הכי הרבה פעמים על ידי ניל סמית). כאמור, אולי לא התשובה שהתכוונת, אבל אתה לא יכול להגיד שזאת תשובה "לא נכונה".

ofribecker

New member
אין ספק שזה יפה!

וקבל את כל הסימפטיה על התשובה, התיסלם על ההשקעה בהסבר, והכל הכבוד על המקוריות (נילס מית). לצערי, נקודות אין. אבל אם תמשיך כך, עוד תצליח ובגדול! אז בהצלחה לך dbroncos בחודשים הבאים של משחק הפגרה, ו... סורי.

dbroncos

New member
עם יפה וסימפטיה לא הולכים למכולת

הפעם זה קרה לי, בפעם הבאה זה יכול לקרות למישהו אחר. התחלתי מהנקודה של בחירת דראפט שניה, השוויתי שחקנים, ואפילו גיליתי דברים שלא ידעתי על הקבוצה שלי (שניל סמית השיג הכי הרבה סאקים דווקא נגד ג'ון אלווי הגדול). בסופו של דבר נתתי תשובה שעונה על כל הסעיפים. אולי לא לזה התכוונת, אבל זה מה שקורה בשאלות פתוחות (בניגוד לשאלה כמו מי הקבוצה הכי קרובה לדולפינס). וזה גם לא משהו שהולך בצורה מיוחדת נגד סוג החידות שלך. משחקי מילים בשמות היו כמה פעמים. אני לא חושב שזה צודק לקבוע שרק התשובה שלך נכונה. אין ספק שהתשובה שלך לשאלה של "הייתי הכי גדול על הכחולים" יותר מתאימה משלי, מה שלא עושה אותה ללא נכונה. לעומת זאת להשוות בין החולצה מאחור לליינבקר זה יותר מאולץ מהפתרון שלי לשאלה הזאת. סתם כדוגמא. זהו, אם אני לא אקבל על זה ניקוד - so be it. אני לא אתווכח יותר על הנושא.

דנייייי

New member
ריי לואיס לא

היה בחירת דראפט שניה... הוא נבחר בסיבוב הראשןו בחירה מספר 26...מי שנבחר שני באותה שנה היה קווין הרדי

CKYEN1

New member
../images/Emo149.gif!!!!!CHALLANGE../images/Emo149.gif

אני לא ממש יודע למה אתה מתכוון בקטע הראשון על החידה של ריי לואיס ריי לואיס נבחר 26 בדראפט לפני 9 שנים. אבל יש שתי דרכים אחרות שאני רואה את התשובות שלך ריי לואיס נבחר שני לבולטימור (אודג'ן הוא הראשון) או שבכלל אני טועה.... והפסדתי טיימאוט

ofribecker

New member
After reviewing the play

The calling on the field stands מצורף קישור לסיפור בחירתו של ריי לואיס בדראפט 1996. הוא נבחר שני ע"י הרייבנס, כבחירה מס' 26 סה"כ (אמנם עדיין בסיבוב הראשון) כפי שסיפר לנו בעצמו CKYEN1. העניין נבדק שנית, וצר לי רבותי, הערעור לא מתקבל. נסו שוב באפריל.

ofribecker

New member
הקישור ששכחתי למעלה

מצורף הקישור שמפרט את היבחרו של לואיס בדראפט 1996.

Amir BA

New member
עופרי...גם אני עניתי על תשובה מס' 5

אני לא אמור לקבל גם נקודות?

ofribecker

New member
התשובה היא לא, הסבר

רק על השאלות של 14, 10 ו 7 יש אפשרות לקבל ניקוד של 3 נקודות בתור העונה השני. הסברתי זאת בתחילת הדרך וגם בהמשך. שיהיה בהצלחה בהמשך.

למעלה