משחק הפגרה - סטטוס 20.3.05

ofribecker

New member
משחק הפגרה - סטטוס 20.3.05

למעשה כלום לא השתנה מאז העדכון האחרון, בשל העובדה שתשובתו של "הרוצח השקט" חסרת משמעות מבחינת הניקוד ומפאת כך שמרוב רחמי אני מאפשר לו צ'אנס נוסף. אז: עד כה התקבלו התשובות הבאות: 1. dbroncos - ניל סמית 2. cwoodson - ג'קסונוויל דולפינס -. gadotmi - כנ"ל 3. עופר 49 - וינס לומברדי -. geviaz - כנ"ל 4. rom184 - פרד בילטניקוף 5. Yo-Man - אמר שזה Defensive delay of game -. Amir BA - כנ"ל והנה תזכורת לכל השאלות ומי שעדיין לא ניסה - שיעשה זאת כאן בשרשור הזה. 1. כתב חידה: "נלקחתי שני מהרוח, שש פעמים נבחרתי, הייתי הכי גדול על הכחולים ובסך הכל אני בגב האחורי קרוב לאינדיאנים. נ.ב. ד"ש לאווזה" מי הדמות המסתתרת כאן? (14 נקודות) 2. לקבוצת ה NFL של מיאמי קוראים Dolphins. מה היא קבוצת הקולג' הקרויה בשם חיבה זה ושביתה הוא הקרוב ביותר למיאמי? (10 נקודות) 3. מי אמר: "ככל שתעבוד קשה יותר, כך יקשה עליך להיכנע"? (7 נקודות) 4. על שם איזה שחקן בהיכל התהילה של ה NFL קרוי פרס הרסיבר המצטיין השנתי בקולג'ים? באיזו קבוצה מקצוענית שיחק? (יש לענות על שתי השאלות יחד) (6 נקודות) 5. איזו עבירה תיפסק ע"י השופטים כאשר שחקן הגנה מחזיק בכדור בתום המהלך ואינו מושיט או מוסר אותו לשופטים לשם חידוש המשחק במשך זמן בלתי סביר? ציינו את שם העבירה באנגלית. (3 נקודות) תזכורת: מותר לכל אחד מכם לענות בדיוק פעם אחת על שאלה אחת וזהו! ויש עדיין נקודות שאפשר לצבור. בהצלחה!

Yo-man

New member
בחשבון פשוט...

על תשובה אחת ענה רק איש אחד. תשובה אחת שווה 14 נקודות למי שעונה ראשון ו-10 למי שעונה שני, כך שאם יש פה מישהו שעוד לו ענה על אף שאלה ומחפש נקודות קלות - אם התשובה נכונה יש לו 10 נקודות רק מלהכניס את שמו לרשימה !!! סליחה עופרי אם אני מגלה, אבל עבר מספיק זמן לדעתי.

gadotmi

New member
גם לדעתי עבר מספיק זמן

מכיוון שבכוונתו של עפרי להכין סדרת שאלות באותה מתכונת פעם בחודש, אני חושב שאפשר להגדיר את מחצית החודש בתור מועד אחרון למשלוח תשובות, ועד ה 19 או ה 20 לחודש לערך לפרסם תוצאות. נראה הגיוני ?

ofribecker

New member
דעתי

גם לדעתי הצעתכם נשמעת הגיונית, ואני מתכוון ליישם אותה החל מהחודש הבא בערך במתכונת שהצעתם. הסיבה שאני לא רוצה ליישם זאת כבר מהחודש הזה היא כי הצהרתי במפורש בתחילת החודש כי ניתן יהיה לענות במהלך כל החודש וייתכן שיש גולשים שלא יכלו מסיבות כלשהן להיכנס לאתר מוקדם יותר. החל מחודש אפריל יהיה המועד האחרון לתשובות ה 20 בחודש. התשובות הנכונות ומצב עדכני של התוצאות יפורסם מיד בסמוך לכך. ותודה ליורם ולגדי על ההצעה המועילה.

אבל מה עם משחק הוגן?...

ברור שאני יכול לפרסם את אותה תשובה לשאלות 1 או 4 ואולי לזכות ( אם הפותר טועה אני טועה ולא מפסידים נק' או משהו...). אבל מה עם טיפה רוח ספורטיבית

Yo-man

New member
לגבי רוח ספורטיבית

אנחנו חוזרים לענין הורדת הברך דקה וארבעים לסיום כל משחק ע"י הקבוצה המובילה... לקח לי הרבה זמן לקבל את זה, אבל בסופו של דבר זה מה שצריך לעשות אם רוצים לנצח. אז (בהטיית ראש היסטרית ימינה) - נכון - שזה לא הופך אותך לידען גדול. אז (הטיה מעט גדולה יותר) - נכון - שלענות 20 יום אחרי שנשאלה שאלה זה מגוחך אז - נכון (הטית ראש עד כדי נפילה מהכיסא) - שכולם ידעו שלא אתה פתרת את השאלה באמת אבל תקבל נקודות, וזה יקרב אותך לעמדת "אלוף ה-Off Season". תואר שאני לא חושב שיש מקום נוסף בעולם בו מחלקים אותו

dbroncos

New member
רוח ספורטיבית ושאלה מספר 1

בכותוונה לא הסברתי את התשובה שלי לכל הסעיפים בשאלה הזאת. אחרי שיודעים במי מדובר חלק מהפתרון ברור, אבל יש סעיפים לא פשוטים. אם מישהו יכול לתת הסבר על שאר הסעיפים (לא איכפת לי ל"הפקיד" את התשובה המפורטת שלי במייל אישי בידי עופרי או מישהו אחר, סבבה. אגב, אני חושב שכדאי שזה יהיה ככה לגבי המשך התחר גם כן - מי שעונה שני על השאלה הקשה שמחולקת למספר סעיפים יקבל ניקוד רק אם פתר נכון. אגב, בשאלה הזאת גם לי יש סעיף שאני לא סגור עליו ב 100%, זאת אומרת יש לי תשובה נכונה עליו, אבל אני לא בטוח שזאת התשובה שעופרי מתכוון אליה.

ofribecker

New member
הבהרות נוספות

אז, נכון, שאם משתתף עונה תשובה זהה לתשובה קודמת, אז זה לא הוא פתר, אבל - ויש אבל גדול, אז הוא השקיע את הניחוש הבודד שהיה לו בתשובה שהוא יכול לקבל אפס נקודות והוא "תלוי" במישהו אחר ולא בעצמו. אם מישהו עושה את השיקול הזה ובכל זאת קופץ על העגלה של מישהו אחר, אז שיערב לו. הבהרה נוספת - רק שאלות 1 עד 3 נותנות ניקוד (3 נק' בלבד) גם לפותר נכונה השני. שאלות 4, 5 לא. זה מה שנאמר בעדכון לכללי המשחק כשפירסמתי אותו לראשונה. בהצלחה לכל מי שעדיין לא ניסה את כוחו. עדיין יש הרבה נקודות שניתן לצבור.

למעלה