משחק הפגרה - שאלות חודש אוגוסט

ofribecker

New member
משחק הפגרה - שאלות חודש אוגוסט

שאלות אחרונות לפגרה זו: 1. איזו דמות חשובה בתולדות ה NFL נולדה ב 25 בפברואר 1895 ומתה ב 11 באוקטובר 1959? איך ובאיזה מצב בדיוק נפטר מיודענו? (14 נקודות) 2. איזה ראנינג בק נבחר ע"י הדולפינס בסיבוב הראשון בדראפט 1968? מה היו הישגיו העיקריים אח"כ? (10 נקודות) 3. איזה מאמן אימן בניו אורלינס, אח"כ באינדיאנפוליס, ובנו אימן את הגנת סן פרנסיסקו ואח"כ באטלנטה? (7 נקודות) 4. פאנט נחסם ע"י ההגנה, לאחר החסימה הכדור נתפס מן האוויר ע"י הבועט בערך בנקודה ממנה בעט, והוא רץ איתו עד הטצ'דאון. מה צריכה להיות פסיקת השופטים? (6 נקודות) 5. לאחר שנבעט קיק-אוף, שחקן הקבוצה המקבלת תופש את הכדור ומוסר אותו במדויק הצידה כמו סרגל לשחקן אחר מקבוצתו, שרץ עד הטצ'דאון. מה צריכה להיות פסיקת השופטים? מתי קרה כזה מהלך בפועל? (3 נקודות) תזכורת: לכל גולש מותר לענות על שאלה אחת בלבד, פעם אחת בלבד. בהצלחה, תהנו.

Reshefgarcia

New member
תשובה ל 3

ג'ים מורה,וג'ים מורה ג'וניור הם צמד האב-בן המדובר

orimi

New member
תשובה ל-2

הרץ הוא לארי קסונקה-נבחר ע"י הדולפינס בסיבוב הראשון של 1968. היה ר"ב דורס וגדול. וכן כמעט ולא פימבל את הכדור-רק 21 פאמבלים בכל הקריירה שלו. הגיע ל-5 פרובולים וכן עבר את מחסום 100 היארד לעונה 3 פעמים. נבחר להיות הסופרבול MVP של סופרבול 8 .

Yo-man

New member
כאן נמחקו 4 הודעות של רועי ושלומי

ילדים, נא לקרוא את החוקים. לכל אחד מותר לענות על שאלה אחת בלבד. אני לא מביע דעה אם אני חושב שהתשובות היו נכונות או לא, אבל שתי התשובות ייפסלו אם תתעקשו לענות על יותר מאחת. חוץ מזה הכותרת לא אמורה לתת את התשובה אלא את הכיתוב "תשובה לשאלה X" ובתוך ההודעה יש לכתוב את התשובה שנראית לכם נכונה. הייתי מצפה שאחרי 6 חודשים תפנימו את החוקים
ועכשיו מהתחלה: רועי, אתה רוצה לענות על שאלה 4 או 5 ? שלומי, אתה רוצה לענות על שאלה 1 או 5 ? ורועי, נסה להיות החלטי בתשובות (טיפ לחיים). גם כשאתה טועה, תיראה כאילו ידעת

CKYEN1

New member
תשובה ל1

ברט בל קומינישר של הNFL משנים 1946 עד 1959 נפטר מהתקף לב

CKYEN1

New member
קיבל את ההתקף לב באמצע משחק

בין הפילדלפיה לסט. פיטסבורג

Quantum2

New member
answer to Q no. 5

A touchdown to the recieving team..happened 2 years ago in the playoff game between Buffalo and Tennessee, Frank Wychek passed the ball horizontically- the call of the judges- a laterall is anything but a forward pass- and so it was legal... GO BILLS!!! Lior Melamed

royassis

New member
שאלה ארבע

אני צודק בשאלה חמש אבל ענו עליה לפני אז אם זה נגד החוקים תן לי את שאלה ארבע.

Yo-man

New member
אז תענה על שאלה 4...

תכתוב "תשובה ל-4" בכותרת ואת התשובה שלך מתחת. עופרי, שמנהל את המשחק הזה, לא היה ער אתמול בלילה ולא ראה את התכתובות שהיו פה. מבחינתו התשובה לשאלה 4 עוד לא ניתנה. קדימה, לך על זה.

royfr

New member
תשובה 4

TD - חסימת בעיטה , דינה כדין פאמבל. אגב ראיתי פעם במשחק מכללות, שחסמו בעיטת בונוס, הכדור חזר אל הבועט, והוא מסר אל שחקן אחר, שנכנס ל-2 נקודות.

royfr

New member
ועוד משהו

הערה קטנה: צריך כדי שזה יקרה שהכדור לא יעבור את ה-line of scrimmige

shlomys

New member
תשובה ל 1

"ברט" בל . הבעלים של פילדלפיה ופיטסבורג בשנות השלושים והארבעים. היה הקומישנר של הליגה בשנות החמישים עד מותו ב 1959. הסיפור המעניין היה שניפטר ביציע במהלך משחק לקראת סוף המשחק בין ..... פילדלפיה לפיטסבורג(?) ויורם, העבירה איננה קשה כל כך כפי שנידמה היה מההערה שלך.אני לא חושב שזה נורא שאנשים רוצים להפגין ידע ולהתעניין מעט בפורום בתקופת הפגרה. תגובה של "חבר'ה,תשובה אחת בלבד.." לדעתי היתה מספיקה.

למעלה