משחק הפגרה - שאלות חודש יוני

ofribecker

New member
משחק הפגרה - שאלות חודש יוני

תזכורת: לכל גולש מותר לענות פעם אחת בלבד, על שאלה אחת בלבד. העונה נכונה השני על שאלות 1, 2, 3 מקבל 3 נקודות. אין ניקוד לתשובה שניה נכונה על שאלות 4, 5. השאלות לחודש יוני: 1. מה התכונה המשותפת לרוסטרים (רשימות השחקנים) לעונה הקרובה של הקבוצות הבאות: וושינגטון רדסקינס, פילדלפיה איגלס, טמפה ביי בקאנירס, בפאלו בילס וניו אינגלנד פטריוטס. (14 נקודות) 2. איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "ביום שנולדתי היה חושך רב, לימים התמחיתי בייצור דודים, ירדתי דרומה ומאז אני שם ובוודאי שלא איחרתי את הרכבת, פעמיים אפילו יצא לי לא מושלם, ב 98 וב 2000, רואים עלי שאני במשבר הגיל המפורסם." (10 נקודות) 3. מי זה גלן אי שמבקלר? מה כינויו המקוצר? באיזה תפקיד עיקרי שימש, באילו שנים ובאיזו קבוצה? רק תשובה מלאה תתקבל. (7 נקודות) 4. באיזו שנה ובאיזה תאריך התקיים משחק הליגה הראשון בין הפרנצ'ייזים שהם כיום הקנזס סיטי צ'יפס והאוקלנד ריידרס? מה היתה אז התוצאה? (6 נקודות) 5. תארו בקצרה מה הוא המהלך הקרוי Statue of Liberty (פסל החרות). (3 נקודות) ניתן לענות עד 4.7.05. המשך פגרה נעימה (או שלא בעצם, שתיגמר כבר...).

Yo-man

New member
תשובה לשאלה 1

בכל אחת מהקבוצות האלה חתומים אחים ?

Amir BA

New member
תשובה ל-3

בו שמבקלר הוא המאמן עם הכי הרבה נצחונות בקבוצת הפוטבול של אוניברסיטת מישיגן וולברינס. הוא אימן בין השנים 1969-1989 וסיים במאזן האדיר של 194-48-5 .

royassis

New member
Statue of Liberty

Statue of Liberty is a play which the qb handsoff the ball to a back whick pretends to throw the ball, and then when the back streches his arm to throw the ball the other back snatches the ball right of his hand. Soo the ball goes from qb to a back and then to another back. But actually the Statue of Liberty play can be just a fake pass that in the middle of the pass a back or an end snatches the ball from the qb's hand.

תשובה לשאלה 4

התאריך, 3.11.1963. אוקלנד ריידרס ניצחו 10-7. אגב הם ניצחו גם שבוע אח"כ 22-7. ואם אני צודק אז.... God Bless Google.

ESPN

New member
תשובה לשאלה 2

Mike Alstott "היום בו נולדתי היה חשוך"- נולד ב 21/12 - היום הקצר בשנה, "לימים התמחתי ביצור דודים"- שיחק באוניבריטת פרדו ששם הקבוצה שלה הוא boilermakers "ירדתי דרומה ומאז אני שם"- כל הקריירה בטמפה ביי שבדרום ארה"ב "רואים עלי שאני במשבר הגיל המפורסם" - לובש מספר 40. את שני הרמזים האחרים לא פיצחתי...

royassis

New member
איך אתם יודעים את כל זה

ואוו .... איך אתם יודעים את כל הדברים האלה ? איך ידעת שהוא שיחק ב boilmakers ? ומתי הוא נולד ?

ESPN

New member
קוראים לזה אינטרנט :)

הלוואי שיכולתי להגיד שידעתי הכל בע"פ... אבל הו האינטרנט... מספיק שמחברים כמה מילים בחיפוש וכבר עולים כמה דברים.

royassis

New member
טוב

כן אני יודע ..... אבל עדיין לא חשבתי שאפשר למצוא כאלה דברים בגוגל ... כאילו מה חיפשת ? boilmakers ? :)

geviaz

New member
תן לי להשלים

אני גם חשבתי לבחור את אולסתת (אחד השחקנים האהובים עלי) אבל לא הייתי בטוח (יש עוד כמה שאולי מתאימים) אבל נראה לי שמצאתי את כל ההסברים. "פעמיים אפילו יצא לי לא מושלם, ב98 -2000" - בשנים אלה הוא ניסה למסור (כנראה במהלך מיוחד) אבל זה נכשל (מסירה לא מושלמת- בתרגום). "בוודאי שלא איחרתי את הרכבת"- אני חושב שפעם זכה לכינוי (שנראה לי מאוד נפוץ) A-Train

geviaz

New member
אם זה לא מובן- אז זה גם הניחוש שלי

בשביל ההגינות אני רוצה להבהיר שאת רוב הדברים שESPN אמר גם אני חשבתי, אבל הוא הקדים אותי וכנראה היה יותר בטוח בניחושים שלו (זו פעם ראשונה שאני עונה על "חידה").

royassis

New member
מצחיק - תכנסו

חחחחחחח סתכלו מה מצאתי :) זה מצחיק http://www.rpspecialt.com/mikealstottscereal.jpg

geviaz

New member
המקור לביטוי

A-Train הוא "שיר" ג'ז מוכר (סטנדרט). וזאת כנראה הסיבה שלעוד רצים אם A בשם הוצמד הכינוי (אני מכיר את אנתוני סמית' ששיחק בשיקגו(הוא עכשיו בדאלאס)).

royassis

New member
אלסטוט

כן ..... אבל חוץ מזה אלסטוט הוא בן אדם גדול...

ESPN

New member
חששתי שזה לא יהיה ברור...

geviaz כתב עלי (בתגובה שלו לתשובה שלי) "הוא הקדים אותי, הוא אמר וכו'". אז אני זה לא הוא אלא היא. זה הכל.

royassis

New member
אההה

אההה.... לא ידעתי שיש בכלל בחורות פה .... איך הגעת לפה ?

ESPN

New member
יש מצב שאני היחידה

כשהייתי קטנה גרתי שנתיים בארה"ב (בבוסטון) ונהייתי חולת בייסבול. (כן, בייסבול) ואז כשעונת הבייסבול נגמרה חיפשתי תחליף והגעתי לפוטבול, בעיקר בגלל שאבא שלי אהב את הענף עוד מהתיכון. לפורום הגעתי סתם בשיטוטי אינטרנט רגילים די מזמן כבר, גם כתבתי לפני כמה חודשים איזה פעם פעמיים, אבל אני בעיקר קוראת. אני אשמח להרחיב בהזדמנות, אבל אני חייבת לזוז מהמחשב ולא אחזור אליו עד יום שני... סופ"ש נעים לכולם!

למעלה