משחק הפורום - תוצאות סיבובים 1+2

JayneCobb

New member
משחק הפורום - תוצאות סיבובים 1+2

קודם כל התוצאות של שני הסיבובים הראשונים : הטבלה המלאה תוצג היום/מחר לעיונכם (במידה ומצאתם בה טעויות,תודיעו לי ואתקן) תמצית הטבלה : בסיבוב הראשון (UFC79) השתתפו 9 אנשים בסיבוב השני (UFC 80) השתתפו 7 אנשים,מהם 1 חדש (AMERICANDRAGON),כלומר 3 אנשים שהיו בסיבוב הראשון, לא השתתפו בשני... השלישיה המובילה של הסיבוב הראשון : אלון316 - 52 נקודות (וירה לעצמו ברגל כי לא השתתף בסיבוב השני) EMZ - 39 שאקטה מאן ופייבור במקום ה 3 עם 36 נקודות...אבל שאקטה מאן לא השתתף בסיבוב השני... השלישיה המובילה של הסיבוב השני : EMZ + CACHE - 32 עבדכם הנאמן עם 31 סה"כ מובילים אחרי שני סיבובים : EMZ - 71 TALHORM - 61 עבדכם הנאמן עם 59 נקודות הטבלה תעלה ממש בקרוב ואם יש דבר אחד שאני יכול להגיד לכם אחרי שעשיתי אותה זה שברור לחלוטין שצריך להתמיד במשחק,אבל גם שבאותו זמן - מספיק סיבוב מוצלח אחד כדי לזנק להובלה...

JayneCobb

New member
הטבלה המלאה

היא דורשת קצת הסברים... אז ככה : כל דף אקסל הוא למעשה "אירוע" כשבו רשומים הניחושים של כל מי שהשתתף. בטור הכי שמאלי רשומים שמות המשתתפים ובטורים שאחריו,לסירוגין, המשתתפים בקרב (קיצור אותיות שאמור להיות ברור לכולם....אם לא,תשאלו אותי) והנקודות שקיבלתם או לא קיבלתם על הקרב... כלומר, אם רשום ליד שמכם GSP ואחר כך 8, כלומר ששמתם 8 על GSP וצדקתם...אם אתם רואים ליד הניחוש "---" כלומר טעיתם וכך הלאה... אם יש XXX ליד שם משתתף זה אומר שהוא לא ניחש,בין אם מבחירה ובין אם בטעות או שהניחוש שלו לא תקף מסיבה כלשהיא... אם יש שאלות או משהו לא ברור מהטבלה,או אם אתם מוצאים טעיות,אנא כתבו לי... בקשה נוספת : בבקשה אל תתעסקו עם הטבלה הזאת...המקור נשמר אצלי,והוא יהיה המקום הרשמי היחיד שבו יעודכנו/ישונו תוצאות...

JayneCobb

New member
משחק הפורום - סיבוב 3

אנא שרשרו ניחושים לכאן... אתם מכירים את הפורמט : יש 9 קרבות בקארד לכן עליכם לדרג את המנצחים שלכם לפי מידת הבטחון שלכם בניצחון... כלומר : מיר 7, או לחלופין נוגיירה 2 וכך הלאה. עליכם להשתמש בכל המספרים מ 1 עד 9, ללא דילוג, ואסור להשתמש באותו מספר פעמיים לדרג... ניחושים יש להכניס עד יום שבת בשעה 23:59 ניחוש שיוכנס אחרי שעה זו,לא יחשב. והקארד לאירוע : Interim Heavyweight Championship: Tim Sylvia vs. Antonio Rodrigo Nogueira Frank Mir vs. States Brock Lesnar Alan Belcher vs. Ricardo Almeida Nate Marquardt vs. Jeremy Horn Tyson Griffin vs. Gleison Tibau Chris Lytle vs. Kyle Bradley Marvin Eastman vs.Terry Martin Keita Nakamura vs.Rob Emerson David Heath vs. Tim Boetsch כרגיל - תהנו !!!

JayneCobb

New member
שכחתי בונוס !!!

בשביל 5 נקודות נוספות ענו על השאלה : כמה קרבו יסתיימו ב KO או TKO?

JayneCobb

New member
הניחושים שלי -

סילביה - 5 לסנר - 2 בלצ'ר - 3 מרקוודט - 7 גריפין - 6 לייטל - 1 מרטין - 8 נקמורה - 4 הית' - 9 בונוס : 3 קרבות

favor

New member
בלצ'ר מחוץ לאירוע

עצוב, אבל זה לא פאקטור להצביע על הקרב הזה. לפי מה שהבנתי בלצ'ר שוקל כרגע 100 ק"ג (משקל עבור לוחם במשקל כבד) ונמצא כ-15 ק"ג מעל המשקל שלו לקרב: מידלווייט- עד 85 ק"ג. משהו הזוי לחלוטין.. לא ברור לי עדיין מה קרה לו. כבר מצאו לו מחליף, רוב יאנדט עם בכורה ב-UFC. לא ברור לי מה הולך לעשות הקרב הזה בקארד העליון כעת.

JayneCobb

New member
תיקון קרב

עקב מה שה UFC טוענים הוא "מקרה חמור של ברונכיטיס" בלצ'ר פרש. מחליף אותו רוב יונדט,שזאת הפעם הראשונה שלו באוקטגון... אנא המרו בהתאם... (הימורים על בלצ'ר שלא יתוקנו לפני המועד הסופי,לא יחשבו)

JayneCobb

New member
ותיקון ניחוש

משנה הימור לאלמיידה - אותו מספר נקודות (3)

הימורים שלי!

9-Ricardo Almeida 8- Tim Sylvia 7-Tyson Griffin 6- Keita Nakamura 5-Brock Lesnar 4-Nate Marquardt 3-Kyle Bradley 2-Marvin Eastman 1-Tim Boetsch שאלת בונוס (5 נקודות): כמה קרבות יגמרו בKO\TKO?! שלושה קרבות...

dor244

New member
חדשה!! אלן בלצר לא יופיע במקומו יופיע

רוב יונדט הבלתי מנוצח

JayneCobb

New member
אם היית טורח להסתכל

5 הודעות למעלה,היית רואה שכבר הודיעו על זה,וכבר עשיתי תיקון לקרב..

favor

New member
יופי של עבודה רשף

ההימורים שלי: נוגיירה- 1 ברוק לסנר-5 (כן, שיניתי את דעתי בימים האחרונים, קשה לי לללכת נגדו, והייתי רוצה מין סוג של כוכב עולה ב-UFC) אלמיידה- 9 מארקוורדת'- 2 גריפין- 8 לייטל- 7 מרטין- 3 אמרסון- 4 הית'- 6 בונוס: 4

AmericanDragon

New member
מהמר

סילביה 7 מיר 2 אלמיידה 9 מרקוודט 1 גריפין 8 לייל 3 מרטין 4 אמרסון 5 הית' 6 שוב, הרוב אני לא מכיר. רשף אני אשמח אם מ82 תוסיף גם את המאזן שלהם בMMA או בUFC בפרט:) בונוס- 5 קרבות

talhorm

New member
מהמרר

9 על טרי מרטין 8 על טייסון גריפין 7 על אלמיידה 6 על נייט מרקוורדת' 5 על נוייגרה 4 על לייטל 3 על הית' 2 על אמרסון 1 על ברוק לסנר! בונוס - 5

shacta man

New member
ההימור שלי

טוב, אז אחרי שפספסתי את UFC 80 :( אני שב בכוחות מחודשים ל81. כשישבתי לכתוב את ההימור שלי שמתי לב איך הדעות שלי לגבי קרבות שהייתי בטוח לגביהם לפני חודש השתנו יומיים לפני הקרב. פעם קודמת זה גרם לי לפספס בקרב של היוז וסנט פייר. כניראה שהייפ שעשו מסביב ליוז טשטש קצת את החשיבה שלי ולא הקשבתי להגיון. ניראה מה יהיה הפעם... נוגיירה 1 לסנר 2 Marquardt 3 אלמידה 4 טייסון 5 לייטל 6 מרטין 7 נקאמורה 8 הית' 9 ולשאלת הבונוס - 4 קרבות

e m z

New member
הימור שלי

9.איסטמן 8.מיר 7.מרקוואדט 6.אמרסון 5.גריפין 4.נוגירה 3.היט 2.יונדט 1.לייטל בונוס-3 קרבות

הימור שלי

לסנר 9. אלמיידה 8. סילביה 7. מרקורדט 6. לייטל 5. איסטמן 4. גריפין 3. בוטצ` 2. אמרסון 1. בונוס- 4 קרבות.

מהמר

טים סילביה נגד מינוטאורו נוגיירה- 1 נק'. פראנק מיר נגד ברוק לסנר- 2 נק'. רוב יונדט נגד ריקרדו אלמיידה- 8 נק'. נייט מרקוורדט נגד ג'רמי הורן- 5 נק'. טייסון גריפין נגד גלייסון טיבאו- 9 נק'. כריס לייטל נגד קייל בראדלי- 3 נק'. מרווין איסטמן נגד טרי מרטין- 6 נק'. קיטה נקאמורה נגד רוב אמרסון- 4 נק'. דייוויד הית' נגד טים בואץ'- 7 נק'.

Yo-man

New member
חדש פה אבל לא חודש ב-UFC

הניקוד שלי 9 - סילבה 8 - גריפין 7 - אלמידה 6 - מיר 5- נייט מ. (שאמאלן?) 4 - נקאמורה 3 - הית' 2 - איסטמן 1 - ליטל בונוס: 5
תודה ולילה מצויין

למעלה