משחק הפתיחה

gadotmi

New member
משחק הפתיחה

לאור ההענות המדהימה (איזה עצלנים כולם...) כנראה שאין ברירה ובסופו של דבר אצפה במשחק בין פייטון מנינג לטום בריידי לבד עם עצמי והדובי החל מ 04:00 ...... חבל, יכול להיות נהדר לחגוג פתיחת עונה באיזה מקום בחוץ ! אולי אולי יש עוד סיכוי קלוש למישהו שיגיע... אני עוד נותן תקווה !! (ותעזבו אותי מזה שאתם מסתכלים עכשיו על ישראל נגד קפריסין).

Reshefgarcia

New member
תגובה...

אני אראה את המשחק בנוחיות המיטה שלי,אבל אין לי בעיה לצ'טט ב ICQ או במסנג'ר אם בא לך...

Yo-man

New member
אני אשן הלילה, אבל בבוקר אראה

את ההקלטה

gadotmi

New member
איזה באסה

בסוף באמת כולם רואים המשחק במיטות שלהם. אף אחד לא רוצה לשבת בחוץ?

roniway1

New member
אני אראה את המחצית הראשונה

אני אראה את המחצית הראשונה היום , ואקליט את המחצית השניה כדי לראות מחר.

gadotmi

New member
חלוקה מעיינית

אם כבר מתעוררים בין כה וכה ב 04:00, אז בשביל מה ללכת לישון ב 06:00 ???

נצל"ש - שעטנז!

אולי כבר דיברתם על זה פה? קבלו לינק רגע: http://aol.nba.com/blog/blog8.html זה הבלוג של ירון טלפז, באתר ה-NBA. אם תתגלגלו למטה-למטה, עד לבלוג שלו מהתאריך ה-5 לפברואר 2004, אתם תראו את הכותרת הבאה: "superbowl crazed". יש שם, ממש מתחת לכותרת הזו עוד לינק. כנסו לשם, וחוו דעתכם. אני אשמח מאוד לשמוע.

gadotmi

New member
אוי ואבוי

איזה יופי ששחקני ה NBA מתרכזים בכדורסל ושחקני הפוטבול בפוטבול. קודם כל, אני מעריך מאוד את ירון טלפז, כך שאף אחד לא יחושב שמה שאני כותב הלאה זה בשביל לפגוע בו. בכל מקרה - הכתבה הזו היא אפשרות מצויינת כהכנה לקראת פורים. עם כל הכבוד לחלק מן השחקנים המוכשרים מאוד שמופיעים בשרטוט לו, זה ממש בדיחה. האם יכול להיות איזה מאמן מתחיל בקבוצת הכי מסכנה בפוטבול שיקח (לדומגה) את קווין גארנט עבור הפוזיציה שבו הוא מצוייר? אין ספק שיש לו נתונים מצויינים, אבל מה שנדרש מבחינת שחקן קו קדמי זה מהו אחר לגמרי. ההצעה לשים את טים דאנקן בתור טייד-אנד? נו, באמת. אין אף שחקן שאפשר בכלל לחשוב עליו בתור ראנינג-באק. כל הגנה תוריד אותו מהר מאוד כי להחזיק כדור ולעבור בסלאלום דרך הגנה זה לא כמו לכדרר על הפרקט... יכול להיות ששאקיל יצליח להוריד איזה כמה QB ולגרום לפאמבל, אבל אני חושב שיש הרבה מאוד רצים אחרוניים שיעברו אותו בקלות יתרה - הוא בטח ובטח לא דומה ל- LT או משהו כזה... בקיצור - זה נחמד, אבל אף אחד כאן לא היה נכנס אפילו לסיבוב שביעי בדראפט. באותה מידה אפשר לבנות גם את שחקני נבחרת ישראל בכדוקת על אותן פוזיציות, והתוצאה תהיה דומה.

אמממ...

משהו אחד לא מדוייק שם... בקשר לQB... קיד גבוה וחזק, ולדעתי הוא מתאים פיזית כבר עכשיו - ועוד משהו... מתחת לקיד - ראית איזה שם כתוב שם, בתור אופציה אחרת לתפקיד? השם צ'ארלי וורד מצלצל? לא רק רכז פותח של הניקס עד לפני כמה שנים - אלא זוכה ההייסמן טרופי, לפרשמן QB הטוב בארה"ב!!!

gadotmi

New member
צ'רלי ווד

צודק בהחלט. בעניין צ'לי ווד אין לי מה להוסיף, אכן נכון. הוא אפילו סיים את המכללה עם "מקום בטוח" בדראפט ל NFL אבל ויתר. פעם אחרונה שהיה שחקן מקצוני ששיחק בשני מקצועות שונים (ואני לא מתכוון לMJ) זה היה דיאון סנדרס שהיה קופץ בין בייסבול לפוטבול....

Ilya T

New member
לא, התכוונתי ל- Drew Hanson

והוא בכלל בדאלאס עכשיו, אחרי שנבחר ע"י הטקסאנס שנה שעברה. בכל מקרה עונה שעברה הוא שיחק בייסבול ביאנקיס...

למעלה