../images/Emo3.gif
איך את אוהבת להתעורר בבוקר? השעון מצלצל ואז אני נותנת לו עוד 10 דק' עד לנודניק.. רק אחרי זה מתעוררת
יש לך ניסיון מיני עם נשים? כן, אחד חד פעמי. לא התלהבתי ולא אהבתי את זה. נסיון כנסיון, שם נשאר.. קבור בעבר.
ספרי על הגשמת פנטיזה אחת. הגשמת פנטזיה די גדולה למען האמת, וזה להיות נשלטת משוייכת, שליטה מוחלטת מעליי במצבים כאלה ואחרים. פעם הייתי חולמת על זה כל הזמן, תוהה אם אני שונה או לא בסדר במחשבות האלה, ברצונות האלה.. עד שהגעתי למצב של השלמה ומימוש
ספרי על פנטזיה שעדין לא מימשת. ממממ... אני חושבת שיש איזה סשן פומבי שרץ לי בראש.. לא יודעת אם אגשים אותו אבל סשן במקום פתוח מול אנשים זה פנטזיה.. בינתיים נשאר פנטזיה.
למה בחרת דווקא את הניק "חלום רע"? חלום רע זה כינוי שבחרתי אחרי שחלמתי חלום רע באחד הלילות על משהו בחיים שלי. קמתי בבוקר וחיפשתי איך לפרוק את זה, למי לספר את זה. נכנסתי לאיזה פורום פה בתפוז ורציתי לכתוב, כשהגעתי לכתוב אמרתי לעצמי לעצור רגע ולהחליט באיזה כינוי אני הולכת לכתוב את מה שהולכת לכתוב כדי שלא יכירו אותי (כי יש המכירים אותי בתפוז בשם אחר). ואז חיפשתי ורציתי חלום בלהות, אבל הוא היה ארוך מידי או תפוס, אז כתבתי חלום רע, שהוא בעצם מטאפורה למציאות קצת שונה, "נסתרת" בחיים שלי. הילדה הנחבאת, השובבה קצת יותר, המציאות "האסורה" שלי.. לבלוג שלי קוראים חלום בלהות.. בדיוק מאותן סיבות.. הרשומה הראשונה שם אי פעם נכתבה על אותו מקרה ועניין שחלמתי עליו חלום רע.. מאז אני חלומית/סיוטית.. חיה את המציאות האמיתית שלי בשקט ובגלוי לאנשים מסויימים מכל כיוון.. חלום רע, זו שבלי המסיכות, האמיתית והנועזת קצת יותר.. זו שמגשימה את החלומות..