משחק השאלות- חלום רע

Cגלית

New member
משחק השאלות- חלום רע

מוזמנים לשאול כל שאלה שמתחשק את חלומונות שלנו. אני מתחילה:
- איך את אוהבת להתעורר בבוקר?
- יש לך ניסיון מיני עם נשים?
- ספרי על הגשמת פנטיזה אחת.
- ספרי על פנטזיה שעדין לא מימשת.
- למה בחרת דווקא את הניק "חלום רע"? המשך יבוא..

../images/Emo3.gif

איך את אוהבת להתעורר בבוקר? השעון מצלצל ואז אני נותנת לו עוד 10 דק' עד לנודניק.. רק אחרי זה מתעוררת
יש לך ניסיון מיני עם נשים? כן, אחד חד פעמי. לא התלהבתי ולא אהבתי את זה. נסיון כנסיון, שם נשאר.. קבור בעבר.
ספרי על הגשמת פנטיזה אחת. הגשמת פנטזיה די גדולה למען האמת, וזה להיות נשלטת משוייכת, שליטה מוחלטת מעליי במצבים כאלה ואחרים. פעם הייתי חולמת על זה כל הזמן, תוהה אם אני שונה או לא בסדר במחשבות האלה, ברצונות האלה.. עד שהגעתי למצב של השלמה ומימוש
ספרי על פנטזיה שעדין לא מימשת. ממממ... אני חושבת שיש איזה סשן פומבי שרץ לי בראש.. לא יודעת אם אגשים אותו אבל סשן במקום פתוח מול אנשים זה פנטזיה.. בינתיים נשאר פנטזיה.
למה בחרת דווקא את הניק "חלום רע"? חלום רע זה כינוי שבחרתי אחרי שחלמתי חלום רע באחד הלילות על משהו בחיים שלי. קמתי בבוקר וחיפשתי איך לפרוק את זה, למי לספר את זה. נכנסתי לאיזה פורום פה בתפוז ורציתי לכתוב, כשהגעתי לכתוב אמרתי לעצמי לעצור רגע ולהחליט באיזה כינוי אני הולכת לכתוב את מה שהולכת לכתוב כדי שלא יכירו אותי (כי יש המכירים אותי בתפוז בשם אחר). ואז חיפשתי ורציתי חלום בלהות, אבל הוא היה ארוך מידי או תפוס, אז כתבתי חלום רע, שהוא בעצם מטאפורה למציאות קצת שונה, "נסתרת" בחיים שלי. הילדה הנחבאת, השובבה קצת יותר, המציאות "האסורה" שלי.. לבלוג שלי קוראים חלום בלהות.. בדיוק מאותן סיבות.. הרשומה הראשונה שם אי פעם נכתבה על אותו מקרה ועניין שחלמתי עליו חלום רע.. מאז אני חלומית/סיוטית.. חיה את המציאות האמיתית שלי בשקט ובגלוי לאנשים מסויימים מכל כיוון.. חלום רע, זו שבלי המסיכות, האמיתית והנועזת קצת יותר.. זו שמגשימה את החלומות..

Cגלית

New member
אהבתי את התשובות../images/Emo24.gif

- לו יכולת לחזור לגיל אחר <יכולה לבחור כל גיל> מה היית מציעה לעצמך לעשות, לתקן ולשנות עם הניסיון שרכשת?
- את זוכה בלוטו, מה משנה בחייך?
- איפה בא לך להיות עכשיו?
- את באה הערב למועדונית?

../images/Emo12.gif

לו יכולת לחזור לגיל אחר <יכולה לבחור כל גיל> מה היית מציעה לעצמך לעשות, לתקן ולשנות עם הניסיון שרכשת? היתה לי תקופה בחיים שהיתי OUT מהעולם, מהמשפחה, מעצמי.. היום בדיעבד היתי משנה את זה, עושה דברים אחרת, מתנהגת ומגיבה אחרת באותו גיל.. חרם שנעשה עליי בגיל 14 לא היה חוזר על עצמו היום כי הייתי שמה את עצמי במקום אחר בחיים שלי. דבר אחר.. אני חושבת שהיתי חוזרת בערך 3-4 שנים אחורה ומפסיקה להתכחש לעצמי, לדברים שעושים לי את זה, לסטיות, לשגעונות. תקופות רבות כ"כ בחיים שלי שהיתי בהכחשה כמעט מעצמי
את זוכה בלוטו, מה משנה בחייך? קונה אוטו חדש
ומביאה לאמאבא כי הם צריכים גם
איפה בא לך להיות עכשיו? מתחת לפוך, ללכת לישון
או בכינרת
את באה הערב למועדונית? NOP..

Cגלית

New member
יש לנו מתנדבת

ואף אחד זולתי לא משתתף, חצופים !!!! תתחילו לשאול, אחרת אשלח עליכם את יובל המבולבל ! (הסיוט שלי).

עינוגית

New member
שואלת

איזה צבע את הכי אוהבת? מה את הכי אוהבת ללבוש? איזו תנוחה את הכי אוהבת? איזה צעצוע מין את הכי אוהבת ולמה? את מבשלת? מה את הכי אוהבת להכין? מה היית לוקחת לאי בודד?

../images/Emo187.gif

איזה צבע את הכי אוהבת?
שחור וסגול מה את הכי אוהבת ללבוש?
האמת שהדבר שהכי כיף זה תחתוני חוטיני איזו תנוחה את הכי אוהבת?
הו... מסובך לי לענות על זה
מאמינה שדוגי איזה צעצוע מין את הכי אוהבת ולמה?
את השוט שהכנתי בעצמי לפני יומיים.. ועוד את כל השאר
את מבשלת? מה את הכי אוהבת להכין?
פסטה בשמנת עם פטריות ובצל מה היית לוקחת לאי בודד?
סירה כדי שאוכל לחזור כשיימאס?

באתי...זוזו...שואל את חלום...

ימין או שמאל? ים או מדבר? אלכוהול או סמים? צימר או מלון? בודהא או פרוייד? עכשיו או אח"כ? ירח או שמש? ותגידי, מה זה לעזאזל חלום רע...? יוחלף הניק מייד...זאת קארמה לא טובה...:)

../images/Emo163.gif

ימין או שמאל? שמאל ים או מדבר? ים אלכוהול או סמים? אלכוהול צימר או מלון? צימר בודהא או פרוייד? פרויד עכשיו או אח"כ? אח"כ ירח או שמש? ירח ותגידי, מה זה לעזאזל חלום רע...? עניתי על זה כבר
מטאפורה למציאות הטובה שלי
אני.. אני סיוטית עם הסברים ;-]

ובמיטה

מהר או לאט בעדינות או קשיחות מי ירד ראשון, את או הוא? מונוטוני או מישתנה? נשיקות ארוכות ועמוקות או ריפרופים? חושך או אור? שריטות או ליטופים? סתם עברתי במקרה....

../images/Emo3.gif

מהר או לאט
לאט בעדינות או קשיחות
קשיחות מי ירד ראשון, את או הוא?
לאידעת מונוטוני או מישתנה?
משתנה נשיקות ארוכות ועמוקות או ריפרופים?
נשיקות ארוכות חושך או אור?
אור מעומעם שריטות או ליטופים?
שריטות אם סתם עברת במקרה, בואי שתי קפה שבי עימנו.. השכנים ינעימו את זמנך

למעלה