משחק השירים של RBD

ג ב ש ו ש

New member
משחק השירים של RBD../images/Emo79.gif../images/Emo88.gif

טוב,צריכים לעורר קצת את הפורום ואני מקווה שרובכם תשתתפו במשחק הנחמד הבא.. אז ככה: כל פעם אני אעלה שם של שיר מתוך כל השירים של RBD ואתם משרשרים את המשפט שהכי אהבתם\הכי התחברתם אליו או המשפט שהכי מאפיין אתכם מתוך השיר.
שימו לב שאתם צריכים לשרשר כמו שצריך,כל פעם מתחת לשם השיר החדש שאני מעלה
מי שלא ישרשר כמו שצריך אני אצטרך למחוק את ההודעה שלו
מצפה להשתתפות של כולכם

ג ב ש ו ש

New member
השיר הראשון:Rebelde../images/Emo168.gif../images/Emo88.gif

נא לשרשר לפה את המשפט שהכי אהבתם מתוך השיר הזה

ג ב ש ו ש

New member
"Si soy rebelde es que.."../images/Emo88.gif

quisás nadie me conoce bien..." ובעברית: "...ואם אני מורד זה בגלל שאף אחד לא מכיר אותי טוב .." אני מזכיר לכם שיש את המילים של השירים במאמרים של הפורום. אפשר לרשום בעברית ובספרדית..או שנייהם

didalf

Well-known member
אאונקה נו אסקוצ'ו ז'ה אסטוי לחוס דה אקי../images/Emo109.gif

סיירו לוס אוחוס אי אסטוי פנסנדו אן טי

LOCA6

New member
TODO EN LA VIDA ES

PERDER O GANAR ... בחיים זה תמיד להפסיד או להרוויח צריך להמר בלי פחד- משפט חיי!!! ללכת לפי מה שמרגישים תמיד ולא לפחד!!!! דולסה
- כ"כ מתאים לה המשפט...

LOLO RBD

New member
Que me malgasto mi futuro y su paz

כי הפרעתי לעתיד שלי ולשלוותו בגלל הדרך שלי להיות מתקשר לי עם אבא של..... אני יצאתי הכי מרדנית מכול האחים לי יש הכי בטיחון ויצאתי פלפלית לטוב ולרע. אם אבא שלי אני לא כול כך מסתדרת הוא שמרני באופי [באופן החשיבה הוא חושב שהכול צריך להיות לפי הדרך שלו ואני אוהבת מאוד להתבטא ולהיות חופשיה.] בכלל כול השיר הוא האהוב עליי ביותר כי אני אחת שרודפת שלום [[[[עם אתם מבינים? מגנה על החלשים בבצפר ושונאת את הצפונים. חחחח עזבו ולוקיטה מסכימה גם עם המשפט שלך.

LOCA6

New member
אני בדיוק כמוך..

חחחח אותו אופי!!! גם אני נחשבת המרדנית ואחים שלי ממושמעים נורא!!! זה מדהים כמה...

למעלה