משחק השירים

משחק השירים

כאן למטה יש רשימה של שאלות שהתשובות אליהן צריכות להיות שם של שיר , אבל לא סתם שם של שיר. תפתחו את הwinamp שלכם (או כל דבר אחר) ותשימו אותו ב shuffle (למי שלא יודע המצב של דילוג בין שירים) ופשוט תפעילו אותו, ועכשיו תתחילו להעביר שירים ולפי הסדר של השירים תרשמו את התשובות לשאלות (שיר ראשון במצב הזה לשאלה ראשונה, שיר שני לשאלה שניה וככה עד הסוף) *אתם יכולים לכתוב בסוגרים את שם הלהקה כדי שנדע של מי השיר * אבל שם השיר הוא התשובה איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

אקריב את עצמי ראשון

איך העולם רואה אותי? Smash Mouth) Hey Now Your a Rock Star) האם יהיו לי חיים מאושרים?ניצוצות (ברי סחרוף) מה אנשים באמת חושבים עליי?pixies) Hey) האם אנשים חושקים בי בסתר? Pulp )- Underwear) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?שיר פרידה (שלמה ארצי)- די גרוע מה אני צריך לעשות עם חיי?coldplay)- fix you) עצה טובה בשבילי:עודד אמר (השיר של עודד מנשה) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lustra)- scotty doesn't know) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? השיר שלנו (אביב גפן) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הפתיח של טאו-טאו ובהלוויה שלי?Let it be של הביטלס
, שווה למות עכשיו:) איזה סוג אישה אני אוהב? Yellow submerine שוב הביטלס:), נשים צהובות גדולות שיודעות לצלול? איך יהיה לי מחר? המאה העשרים (היהודים) למה אני כאן?They Might Be Giants) - Boss of Me) בתור מה אנשים יזכרו אותי?Weird Al Yankovic) - Pretty Fly For A Rabbi.) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?evanescence)-everybodys fool) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Cranberries)Zombie) , אייק זומבים:| איך תהיה השנה הזו?מלחמה שקטה (היהודים)

אוקי זה ארוך

איך העולם רואה אותי? תראו אותי (מופע הארנבות של דוקטור קספר) האם יהיו לי חיים מאושרים? Good Day Sunshine (הביטלס) מה אנשים באמת חושבים עליי? Revolution (הביטלס) האם אנשים חושקים בי בסתר? Yappri megumi ga suki (MIyavi) איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושר? California (Phantom Planet) מה אני צריכה לעשות עם חיי? We Are The Champions (Queen) עצה טובה בשבילי: זה לא אותו דבר (עיברי לידר) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תראי זה אני (סינרגיה) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? פרח נתתי לנורית (שייגעצ) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לחבק אותך (סינרגיה) ובהלוויה שלי? Good Bye My Lover (James Blunt) איזה סוג גבר אני אוהבת? מישהו לרוץ איתו (דניאל סלומון) איך יהיה לי מחר? Lonely Day (System of a Down) למה אני כאן? רבות הדרכים (דניאל סלומון ודנה עדיני) בתור מה אנשים יזכרו אותי? השיר שלי (מופע הארנבות של קוסטור קספר) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? How long (Red Hot Chili Peepers) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Don't Stop Me Now (queen) איך תהיה השנה הזו? ראש הממשלה (שייגעצ)

LindZiv Cohan

New member
להלהלה

איך העולם רואה אותי? crazy של אלאניס מוריסט האם יהיו לי חיים מאושרים? i'm just a kid מה אנשים באמת חושבים עליי? crazy של סימפל פלאן, נשבעת זה מה שיצא
האם אנשים חושקים בי בסתר? time of your life איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? תראי זה אני מה אני צריך לעשות עם חיי? me against the world עצה טובה בשבילי: knocking on heavens door מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? this love מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? dance dance איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? lifestyles of the rich and the famous ובהלוויה שלי? my happy ending איזה סוג גבר אני אוהב? happy together איך יהיה לי מחר? זאת שבמקומי למה אני כאן? thank you בתור מה אנשים יזכרו אותי? welcome to wherever you are איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 2052 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? stop crying your heart out איך תהיה השנה הזו? calm before the storm

אני אני אניD:

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? שייגעצ - מרלין מונרו האם אנשים חושקים בי בסתר? Panic! At The Disco - Camisado איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מוניקה סקס - גשם חזק (יא! אני חולה על גשם! זה באמת עושה אותי מאושר כשאני בגשםD: אל תצחקו
) מה אני צריך לעשות עם חיי? Red Hot Chili Peppers - Turn It Again עצה טובה בשבילי: Queen - We Are The Champion מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עוד מעט - השיר שלנו (?!?!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שיר בעיפרון - בית הבובות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מופע הארנבות של דוקטור קספר - בשמלה אדומה ובהלוויה שלי? SoundTrack - Pretty woman איזה סוג אישה אני אוהב? מוניקה סקס - עיניים טובות (זה נכון
) איך יהיה לי מחר? Green Day - Basket Case למה אני כאן? תני לו ללכת - אביב גפן (XD) בתור מה אנשים יזכרו אותי? the beatles - lucy in the sky איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מוניקה סקס - כביש מהיר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שייגעצ - משקאות חריפים איך תהיה השנה הזו? Red Hot Chili Peppers - Can't Stop.wma טוב יצא מעפן.

חחחח

איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מופע הארנבות של דוקטור קספר - בשמלה אדומה ובהלוויה שלי? SoundTrack - Pretty woman הוינאמפ שלך די מנבא לך עתיד בתור דראג:)

CrazyPenguin

New member
אני XP../images/Emo191.gif|פינגווין|

איך העולם רואה אותי? dance dance - fall out boy האם יהיו לי חיים מאושרים? אינטרקום - שייגעצ מה אנשים באמת חושבים עליי? otherside - RHCP האם אנשים חושקים בי בסתר? somewhere only we know- keane איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?the last time- keane
מה אני צריך לעשות עם חיי? broken- seether & amy lee עצה טובה בשבילי: Love of my life- Queen מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? i want it all- Queen [
[ מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Helena-MCR איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hell song- Sum41 [XDDDDDDDDDDDD בקצב הזה אני לא אתחתן בחיים] ובהלוויה שלי? Bring me to life - אוונסנס
פאק איזה הזוי!!! איזה סוג גבר אני אוהב? i write sins בלה בלה בלה [אין לי כוח לכתוב את ההמשך] panic איך יהיה לי מחר? דנה עדיני- הינך יפה למה אני כאן? in too deep - sum41 בתור מה אנשים יזכרו אותי?roulette-סיסטם אוף אה דאון [אין לי כוח באנגלית] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הינך יפה- עידן רייכל [2 גרסאות XD כבר עכשיו הוא תקוע יל בראש] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? lonley day- סיסטם XD [כנראה שלא] איך תהיה השנה הזו? but it's better if you do - פאניק איזה הזוי P:

mamalala

New member
תראו זה אני!!!11

איך העולם רואה אותי?קח אתי-היהודים האם יהיו לי חיים מאושרים? wake me up מה אנשים באמת חושבים עליי? beautiful של כריסטינה האם אנשים חושקים בי בסתר? תאמיני-דפנה והקוקיז
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? איך-דפנה והקוקיז מה אני צריך לעשות עם חיי? חבר ערבי -דפנה והעוגיות חחחח.. כמה עצה טובה בשבילי: של אבריל keep holding on מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? where is the love בלק איידס פיז מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? white rabbit איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? pakito-moving on video ובהלוויה שלי? של ריאנה.. unfaithful איזה סוג גבר אני אוהב? hit and run איך יהיה לי מחר?יומן מסע-אביב גפן למה אני כאן? כשאת בוכה את לא יפה בתור מה אנשים יזכרו אותי? מליונים - אתי אנקורי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אתניקס-תותים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? סינגפו-בית הבובות איך תהיה השנה הזו? יומולדת-ברי סחרוף ואינפקטד משרום

למעלה