Justin Angel
New member
משחק השמות הקסומים!
אז, חשבתי על רעיון מגניב ואני מקווה שכולם ישתתפו
לא ניכנס להסבר המפורט על מהו שם קסום ומהו פירושו וכדלקמן, אלא אני אתן קישור קטן שמסביר בכלליות בצורה סבירה את הנושא. המשחק יחסית פשוט והולך ככה: כל אחד ואחת חושבים על "שם קסום" וכותבים אותו, הרעיון הוא לעשות את זה לפי סדר הא"ב ובעברית. התבנית יחסית פשוטה: לקחת שני מילים, ולחבר ככה שהן תשמענה טוב ביחד. למשל: האדם הראשון יגיד: אש-זהובה האדם השני יגיד: ברבור-קסום האדם השלישי יגיד: גשם-שלגי וכך הלאה. אם יש אות שקשה מדי למצוא בה שמות טובים, אש אפשר פשוט לדלג הלאה לאות הבאה. למי מכם שלא מוצא שמות טובים הנה רשימת מילים לעזור: א': אש, אווז, איזמרגד, אורן, אדום\אדמדם, אוויר ב': ברבור, ברוש, בתולה ג': גשם, גבעול, גלקסיה, גירית ד': דשא, דג, דבורה, דוב, דובדבן, דרום ה': הר ו': ורד ז': זאב, זהב\זהובה, זמיר ח': חמה, חול, חתול ט': טרופי י': ירח, ירוק\ירקרק, ים, יער כ': כסוף, כוכב, כחול\כחלחל, כלב ל': לבנה, לבן, לילה מ': מים, מכשפה\מכשף, מדבר, מבול, מזרח, מערב נ': נץ, נוצה, נחל ס': סערה, סגול\סגלגל, סוס\סוסה פ': פרח ע': עורב, עץ, ענן, עלה, ערפל\ערפילי, עיט צ': צפון, צהוב ק': קוסם ר': רוח ש': שמש, שלג, שקוף, שחור\שחרחר, שיר ת': תוף, תפוז, תות
אז, חשבתי על רעיון מגניב ואני מקווה שכולם ישתתפו