משחק השמות הקסומים!

Justin Angel

New member
משחק השמות הקסומים!

אז, חשבתי על רעיון מגניב ואני מקווה שכולם ישתתפו :) לא ניכנס להסבר המפורט על מהו שם קסום ומהו פירושו וכדלקמן, אלא אני אתן קישור קטן שמסביר בכלליות בצורה סבירה את הנושא. המשחק יחסית פשוט והולך ככה: כל אחד ואחת חושבים על "שם קסום" וכותבים אותו, הרעיון הוא לעשות את זה לפי סדר הא"ב ובעברית. התבנית יחסית פשוטה: לקחת שני מילים, ולחבר ככה שהן תשמענה טוב ביחד. למשל: האדם הראשון יגיד: אש-זהובה האדם השני יגיד: ברבור-קסום האדם השלישי יגיד: גשם-שלגי וכך הלאה. אם יש אות שקשה מדי למצוא בה שמות טובים, אש אפשר פשוט לדלג הלאה לאות הבאה. למי מכם שלא מוצא שמות טובים הנה רשימת מילים לעזור: א': אש, אווז, איזמרגד, אורן, אדום\אדמדם, אוויר ב': ברבור, ברוש, בתולה ג': גשם, גבעול, גלקסיה, גירית ד': דשא, דג, דבורה, דוב, דובדבן, דרום ה': הר ו': ורד ז': זאב, זהב\זהובה, זמיר ח': חמה, חול, חתול ט': טרופי י': ירח, ירוק\ירקרק, ים, יער כ': כסוף, כוכב, כחול\כחלחל, כלב ל': לבנה, לבן, לילה מ': מים, מכשפה\מכשף, מדבר, מבול, מזרח, מערב נ': נץ, נוצה, נחל ס': סערה, סגול\סגלגל, סוס\סוסה פ': פרח ע': עורב, עץ, ענן, עלה, ערפל\ערפילי, עיט צ': צפון, צהוב ק': קוסם ר': רוח ש': שמש, שלג, שקוף, שחור\שחרחר, שיר ת': תוף, תפוז, תות

Weirdi

New member
סהר הלילה

כבר אמרתי שהמחשב שלי מפגר ולא מראה הודעות? (זה לא שאני לא יודעת את הא"ב העיברי! :])

למעלה