משחק השקט עם גלעד שרון

זאת פשוט בושה.

זה ששרון והילדים שלו שותקים בחקירות שלהם אומר שהם מסכימים. ראש ממשלה וח"כ במדינת ישראל אשמים והם לא פורשים. בושה למדינה. משפחת שרון היא באמת מאפייה. שלא נדבר על כל הליכוד.

idoz

New member
נקודה למחשבה

בדמוקרטיה קיים המושג זכות השתיקה. גלעד שרון מנצל זכות דמוקרטית זו (ומרוב שימוש בה, אפשר לדעת בבירור שהוא מסתיר משהו חשוב). אני רוצה לשאול אותך שאלה. תענה לי בכנות לא לפי מה שאתה חושב אלא לפי מה ש"הומניסט" היה עונה לי. האם יש פסול בשתיקה המותרת עפ"י החוק? הרי במדינות לא-דמוקרטיות נאורות השתיקה בחקירה אסורה.

EverMan

New member
לנבחר ציבור אין דבר כזה זכות

שתיקה. הוא אמור להיות נקי מכל רבב. מעבר לכך , אני חושב שזכות השתיקה היא זכות מיותרת. "אדם לא צריך להגיד משהו שיפליל את עצמו" למה ?! אם אדם פשע - שיאשים את עצמו עד מחר.

idoz

New member
שכחתי לציין

הרי בדמוקרטיה כולם שווים, אז למה שאדם א' לא יוכל להשתמש בזכות השתיקה?

EverMan

New member
אמרתי שאדם א' יוכל ?

אמרתי שאף אחד לא יוכל בכלליות. ושנבחרי ציבור בטח ובטח לא צריכים לשתוק גם אם יש להם הזכות הזו.

idoz

New member
יש כאן פגיעה באחד מיסודות הדמוקרטיה

"כל האנשים שווים" ולפי מה שאני מבין מדבריך נבחרי ציבור הם לא שווים ואסור להם להשתמש בזכויות דמוקרטיות?

EverMan

New member
שני דברים.

אמרתי : א.שהזכות הזו צריכה להתבטל. ב.שנבחרי ציבור צריכים להוות דוגמא לציבור ובשל כך אסור להם במידה וביצעו פשע : ב1. להישאר בתפקידם. ב2.לשמור על זכות השתיקה. כי בתור נציגים של ציבור , הם צריכים להיות זכי כפיים.

idoz

New member
כולם יודעים שהפוליטקה היא מושחתת

כמו שאומר הבטוי "המים העכורים של הפוליטיקה".

EverMan

New member
"כל שצריך בשביל ניצחון החושך

הוא אוזלת יד של כוחות הטוב" אמר אדם חכם ממני בעבר. גם פה. הפוליטיקה מושחתת - כי האנשים הטובים מתרחקים ממנה , וזה יוצר מעגליות. זה כמו כל מעגל בעולם.

למעלה