אהה ואני רוצה את... חי
N nitzan 89 New member 5/8/05 #1 משחק התמונות. אני מבקשת תמונה של זוג/מתמודד.מישמביא לי את התמונה,יכול לבקש תמונה,וכו'. אני רוצה תמונה של עובד.
משחק התמונות. אני מבקשת תמונה של זוג/מתמודד.מישמביא לי את התמונה,יכול לבקש תמונה,וכו'. אני רוצה תמונה של עובד.
ל ללוש המאמוש New member 5/8/05 #16 שלי יותר יפה../images/Emo3.gif כי אני הכנתי בפיינט שופ! הכל בשביל חי.....אוף רציתי להכין גם ליהודית ורעות ושכחתי אז הנה:
שלי יותר יפה../images/Emo3.gif כי אני הכנתי בפיינט שופ! הכל בשביל חי.....אוף רציתי להכין גם ליהודית ורעות ושכחתי אז הנה:
D davidori New member 5/8/05 #6 הנה אני רוצה תמונה מיוחדת, הסמל של סוף הדרך 2 , אבל בלי חיצים מאחורה....
D davidori New member 5/8/05 #7 תודה קיבלתי את התמונה שביקשתי, ובשביל להמשיך, אני רוצה את התמונה של..ישאל!
ל ללוש המאמוש New member 5/8/05 #10 הנה אני רוצה את......אמילי (ומי שמביא לי תמונה ירוקה כזאת שמישהו הכין אני קורעת אותו מכות וירטואליות!!)
הנה אני רוצה את......אמילי (ומי שמביא לי תמונה ירוקה כזאת שמישהו הכין אני קורעת אותו מכות וירטואליות!!)
R ReutTheGirl New member 7/8/05 #27 שונאתתתתתתת../images/Emo70.gif שונאת את אמילי בדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היא ממש זבל ואיך היא רוצה שכולם יפלו... טוב בתכלאס היא רוצה להגיע ראשונה אבל איך שהיא מתנהגת למתמודדים ממש חוצפנית
שונאתתתתתתת../images/Emo70.gif שונאת את אמילי בדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היא ממש זבל ואיך היא רוצה שכולם יפלו... טוב בתכלאס היא רוצה להגיע ראשונה אבל איך שהיא מתנהגת למתמודדים ממש חוצפנית