משחק התשובות

Cגלית

New member
משחק התשובות ../images/Emo3.gif

מוזמנים לערוך שאלות לתשובות- ש-. ת- ליד הבית. ש- ת- בטח שאיתך. ש- ת- מאחור. ש- ת- להוציא. ש- ת- כמו ממטרה. ש- ת- שוב? ש- ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש- ת- מחר, על השיש. ש- ת- בלי התותבות!.

curryvust

New member
נו שוין...

ש-.איפה תקעו לי החארות אנטנה של סלקום..? ת- ליד הבית. ש- מה אני אוהבת ..? (אבל לא רק) ת- מאחור. ש- אם גמרת, אז הגיע הזמן..? ת- להוציא. ש- למדתי להשפריץ... ת- כמו ממטרה. ש- בא לי קפה ת- שוב? ש- גמדי..? ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש- אני מחכה ל Cגלית ...
ת- מחר, על השיש. ש- ת- בלי התותבות!.

תשובות(הזויות)אבל בכל זאת

ש-.כל מה שצריך בחיים ת- ליד הבית.(אם אפשר בתוך,חחח) ש-אביזרי מין או איתי? ת- בטח שאיתך. ש-מאיפה הכי כדאי להוציא את המאהב\ת? ת- מאחור. ש-מה הכי כיף בחיים-להוציא כסף או להכניס כסף? ת- להוציא. ש-את יודעת איך אני מרגיש שאני מתעטש? ת- כמו ממטרה. ש-אני בדיאטת חרובים? ת- שוב? ש-שוב פעם דיאטת חרובים? ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש-איפה משחקים השבוע סטריפ פוקר ומתי? ת- מחר, על השיש. ש-הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה חושב עלי? ת- בלי התותבות!.

Cגלית

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

יאלה גם אני מנסה
ש-. אני מביאה את החרמנית מבית האבות, איפה נפגשים? ת- ליד הבית. ש- להביא גם את זרובבלה השכנה של יהויכין איתי? ת- בטח שאיתך. ש- אבל היא שוב תרצה שתתני לה- ת- מאחור. ש- ויהויכין שוב יתחיל לצעוקקקקקק- ת- להוציא. ש- טוב העיקר שאת גומרת - ת- כמו ממטרה. ש- הפעם זרובבלה תביא את הגרבר. ת- שוב? ש- מה רע במעוך? ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש- אז נחדה ת'עניין, איפה את רוצה אותם ומתי? ת- מחר, על השיש. ש- היא מוצצת טוב? ת- בלי התותבות!.

אז ככה..רק בגלל ה- c

ש-.איפה הפיצוציה? ת- ליד הבית. ש- אתה ישן איתי? ת- בטח שאיתך. ש-חובה לחדור גם.. ת- מאחור. ש- להכניס להוציא להכניס... ת- להוציא. ש- משפריצה? ת- כמו ממטרה. ש- תתפשטי יא פולניה ת- שוב? ש- למה לא בלעת? ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש- איפה היית רוצה ומתי? ת- מחר, על השיש. ש- מבטיחה שלא תמצצי לי חזק? ת- בלי התותבות!.

בת עולם

New member
משחקת

ש- איפה החבאת את הויבראטור שלי? ת- ליד הבית ש- מניאק, עם מי היית כל הלילה? ת- בטח שאיתך ש- איפה הצ'ופצ'יק שלך? ת- מאחור ש- מה שכחתי? ת- להוציא ש- יקירי, השכנה נוזלת ת- כמו ממטרה ש- תביאי עוד קונדום ת- שוב? ש- נו כלבה, תכניסי אותו עד הסוף ת- אי אפשר עם הגזר הזה ש- מתי תקרע לי את הצורה? ת- מחר, על השיש ש- יאנקל'ה יקירי, קח את ההליכון ובוא אלי, כל כך בא לי למצוץ לך... ת- בלי התותבות!

מנסה..

ש- איפה גרה הבחורה הכי מקסימה בעולם שגם מנהלת את הקומונה הזו? ת- ליד הבית. ש- מה את מעדיפה? שתהיי איתי או שאני אשאר איטי? ת- בטח שאיתך. ש- איפה אסור בתכלית האיסור לחדור? ת- מאחור. ש- מה את מעדיפה? לכלוא את החזה בתוך החזייה או להוציא אותו לחופשי? ת- להוציא. ש- איך היית מגדירה בשני מילים את ההתעטשות שלי? ת- כמו ממטרה. ש- תעשי הד למילה האחרונה במשפט: אני אוהב אותך וזה הכי חשוב.. ת- שוב? ש- אני רוצה להכין סלט - אני מכניס עגבנייה, מלפפון, שמיר, קצת לימון, גזר, שמן זית ומתבל- מה יש לך להגיד על זה? ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש- אני מבקש ממך לקנות לי קפה שחור טורקי - איפה את מתכוונת להשאיר לי את השקית אחרי שאת יוצאת ומתי? ת- מחר, על השיש. ש- השלימי את המשפט- מכל האהבות ובין אלפי הלבבות את הכי מעדיפה אותי.. ת- בלי התותבות!

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי
והיה כיף לראות אותך פתאום היום

יאללה תורי

ש-.תגיד, איפה קברת ת'גופה? ת- ליד הבית. ש-אתה נורא איטי. ת- בטח שאיתך. ש-גיברת, איפה לשים לך אותו? ת- מאחור. ש-וזותי לא נותנת? ת- להוציא. ש-. לא הרגשתי. גמרת? ת- כמו ממטרה. ש-צריך לסייד את התקרה. ת- שוב? ש-בוא'נה, מה נהיית שפן. ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש-וואו..... אפשר עוד פעם? ת- מחר, על השיש. ש-שאבוא בלי חזיה? בלי תחתונים? ת- בלי התותבות!.

bemylady

New member
תשובתה ההזויה של מלכתי כפי שאנסה לענות בשמה

ש.איפה אמרתי לך לחכות לי??? ת.ליד הבית ש.עם מי תבחר להעביר את שארית חייך הפתטיים??? ת.בטח שאיתך ש.אתה זקוק להרחבה מקדימה או מאחור??? ת.מאחור ש.מה לעשות עם המטפחת שסותמת לך את הפה??? ת.להוציא ש.השתנת לכל הכיוונים.אתה באמת חושב שאתה משקה כמו,נו...כמו...??? ת.כמו ממטרה ש.יאללה תתכופף הגיע הזמן! ת.שוב?! חשבתי שזה טוב לראייה אז תוציא אותו מהתחת שלך אולי? ת.אוף,אי אפשר עם הגזר הזה. ש.מתי ואיפה אחתוך אותך ואוסיף תבלון לסלט? ת.מחר,על השיש ש.בלי ההטבות??? ת.חירש,בלי התותבות!

אז ככה...

ש- איפה את אוהב למצוא את Cגלית ? ת- ליד הבית. ש- מה לא תגיד לי Cגלית כשאחזור ארצה ? ת- בטח שאיתך. ש- מאיפה אני אתגנב לCגלית הביתה ? ת- מאחור. ש- איזו פעולה Cגלית תעשה ללב שלי ? ת- להוציא. ש- איך יעוף ממני הרוק אחרי שאקבל אגרוף מCגלית ? ת- כמו ממטרה. ש- מה תאמר לי Cגלית אחרי שתי שניות במיטה ? ת- שוב? ש- רוצה כמו עם המלפפון ? ת- אי אפשר עם הגזר הזה. ש- מתי ואיפה תמצאו את גופתי בבית של Cגלית ? ת- מחר, על השיש. ש- איך אני אוהב את Cגלית ? ת- בלי התותבות!.

למעלה