משחק ה-ב.ז.ב.ו.ז.

TheHead

New member
משחק ה-ב.ז.ב.ו.ז.

חה חה חה, למה לא. קניתי חולצה של "ב.ז.ב.ו.ז." בהופעה :) בכל אופן! למי שלא שם לב (וגם למי ששם), למפה של האי כרתים ב"וייסט גיים" הצטרף היום נחש. מאחר שבהפסקות שבין העבודה על האלבום הבא הם מתפרקים שם, שווה לבדוק מה רדיוהד מתכננים לנו. מיוז, לא מיוז, עזבו אתכם שטויות: מי שיודע משהו בקשר לאיך לפתור את המשחק הזה, שיפרסם את מה שהוא מוצא כאן. מוזיקה זה רדיוהד, אבל רדיוהד זה לא רק מוזיקה!!! שלום שלום.

Major Thom

New member
מה לכל הרוחות..

עושים במשחק הזה?? אני לא מבינה כלום..
הסבר..? מישהו..?
air / sexy boy

TheHead

New member
הלילה רוכבים על סוסי רפאים

המשחק הוא מין ספין-אוף של כל הרעיונות הרומיים של הלהקה. אם ב"You and whose army" מזכירים לנו את ה-"Holy Roman Empire", ובסליב של אמניז´יאק כתוב, בהתחלה, The Rise and Fall of the Roman Empire, Volume II, אז כל הדברים האלה מתנקזים למשחק. אין ממש עלילה. ההתרחשות התחילה על האי כרתים. התכנים שאובים מהמיתולוגיה היוונית: בפרק הראשון היה צריך להביא ספינות לנמל של כרתים (על כל ספינה יש אות שונה מהאלפא-ביתא היווני, שהשם שלה באנגלית הוא מילת-הצופן שמביאה אותה לנמל). בפרק השני היה צריך להשיג, איכשהו, חלקים של מין פאזל כזה, ולבנות מהם פסיפסים של "פריטים". הפרק השני נקרא, אם כן, "הסדנה של דדלוס" (דדלוס הוא אבא של איקרוס במיתולוגיה היוונית) והפריטים היו מיועדים לרווחתו של "המלך מינוס" (באמת היה כזה מלך ביוון העתיקה). לא ברור מה הם רוצים, והאמת היא שאני לא חושב שהם רוצים משהו. ההשתתפות היא בחינם: זה לא תרגיל שיווקי או משהו. הם פשוט הרכיבו להם עולם פנטסטי-למחצה מכל הדברים שמעניינים אותם, ונותנים לשחקנים לחקור אותו. במהלך המשחק מוצאים הרבה חידות וצפנים, תמונות וטקסטים שיכולים לעזור לך לפתור אותו. אם מישהו מבאי הפורום ממש שיחק במשחק (אני הצטרפתי מאוחר מדיי) הייתי רוצה לשמוע איך היה לו. עוד מידע באתר הזה כאן. ושבת שלום.

למעלה