משחק חביב השיא שלי הוא 58 לאחר שני ניסיונות.
ס סלוניק New member 12/8/06 #4 האמת שרק עכשיו הבנתי שאפשר לקפוץ מעל נקודות אחרות. זה הופך את זה פתאום להרבה יותר פשוט.
P pharaoh08 New member 14/8/06 #7 רק שטיפה הגזמתי עם כפתור ה undo שיכול להפוך תכנית ניסיון ראשון לניסיון תשיעי
א אדםלבארי New member 15/8/06 #14 למה לא תחרות? כמעט כל משחק הוא תחרותי. כל עוד יש תוצאה שאפשר לשבור. אולי את אומרת כך כי לא ירדת מה-100?
למה לא תחרות? כמעט כל משחק הוא תחרותי. כל עוד יש תוצאה שאפשר לשבור. אולי את אומרת כך כי לא ירדת מה-100?
ל לולו המשוגע New member 15/8/06 #17 תחרותי נגד עצמך, כן../images/Emo60.gif אבל לא תמיד חייבים להתחרות בסביבה, מה, לפעמים אפשר לשחק בשביל הכיף
תחרותי נגד עצמך, כן../images/Emo60.gif אבל לא תמיד חייבים להתחרות בסביבה, מה, לפעמים אפשר לשחק בשביל הכיף
א אדםלבארי New member 15/8/06 #18 בשביל הכיף? ../images/Emo2.gif מה זה?... במיוחד במשחק הזה... יותר כיף לנסות לעבור את ה 51 שלי מאשר תוצאה יותר נמוכה של מישהו אחר.
בשביל הכיף? ../images/Emo2.gif מה זה?... במיוחד במשחק הזה... יותר כיף לנסות לעבור את ה 51 שלי מאשר תוצאה יותר נמוכה של מישהו אחר.
M MajorWinters New member 16/8/06 #20 יותר כיף... זה לנסות לעשות כמה שפחות כי זה כיף לך, ולא לעשות פחות מאחרים רק for the sake of it... אנחנו לא באולימפיאדה.
יותר כיף... זה לנסות לעשות כמה שפחות כי זה כיף לך, ולא לעשות פחות מאחרים רק for the sake of it... אנחנו לא באולימפיאדה.
W Wing Chan New member 14/8/06 #9 לא סיימתי עשיתי איזה 5 מהלכים ונשבר הזין שונא את הדברים המסובכים האלה :X
ל לולו המשוגע New member 15/8/06 #12 וווי 54../images/Emo60.gif זה נורא כיפי וממקרקר והכל עשיתי לא מעט ניסיונות, אבל אתם תסלחו לי כי ככה החלטתי והכל וגם כי אני אאפה עוגיה לכל סלחן
וווי 54../images/Emo60.gif זה נורא כיפי וממקרקר והכל עשיתי לא מעט ניסיונות, אבל אתם תסלחו לי כי ככה החלטתי והכל וגם כי אני אאפה עוגיה לכל סלחן
א אדםלבארי New member 15/8/06 #19 בייבי, רק עוד 2 לעקוף אותי... You can do it. הדרך הכי יעילה היא רק 45.
M MajorWinters New member 16/8/06 #21 45 זה לא ראשוני!../images/Emo10.gif אהבתי את ה43 של פלג. אולי נשנה ל43?