משחק חדש...או שלא

tomashi

New member
משחק חדש...או שלא

יש פה את המשחק הזה שנותנים ציטוט מאיזה שיר וצריך לזהות את השיר?? אני מקווה שלא...(סליחה על שלא הסתכלתי אחורה אם אכן יש..) בכל מקרה חידון קטן... "מנסה לסלול לי דרך אבל לא עקומה" "איך מלאו מיליון שנה ועם שחר היא כה רעננה" "קוראים לי נחמן אני מגמגם" "נסעתי בין ערביים בכביש לגבעתיים" "איך אני הולך אחריה" רוצים עוד? תכתבו ואני בשניה מוסיף... מקווה שתפתרו ושאין משהו כזה...

Subil

New member
פתרונות

"קוראים לי נחמן" - שירת הסטיקר הדג נחש מסנה לסלול דרך אבל לא עקומה - חי במציאות מדומה (שכחתי את השם של הזמר ברח לי) איך אני הולך אחריה- חיים צינוביץ' הבל החן שקר היופי

tomashi

New member
יפה!

בינתיים זה נכון אבל חסרים עוד 2 ציטוטים! זה לא קשה!!!

Subil

New member
חח תאמין לי שאם היייתי יודע../images/Emo88.gif

הייתי גם כותב את השניים האחרים

t@li

New member
מצטערת לאכזב,

אבל זה בערך המשחק הראשון פה, והפורום קיים כבר שנתיים
אבל אתה תמיד מוזמן לפתח משחקים, זה בטוח... ואגב, ברוך הבא
4 - "נסעתי בין ערביים בכביש לגבעתיים" לבדק לך ת'מנוע - הדורבנים [שזה אחלה שיר עם גרוב
]

t@li

New member
טוב, אז עשיתי קצת תחקיר

וגיליתי שהמחשק הופיע רק 20 ימים אחרי שהפורום נפתח, ושהראשונה שפתחה אותו הייתה מישהי בשם 'קולאז'. עד כאן מטליה חקירות.

t@li

New member
כמו כולם - הלכה בלי שוב ../images/Emo7.gif

מה דעתכם על תוכנית מסיבית להבאת אנשים לפורום? אני בעד שכל אחד יוסיף לחתימה שלו פרסומת סמויה

שטותלי

New member
איך מלאו מליון שנה..

שמש אדומה- גלי עטרי (או בביצוע המחודש- עם מומי לוי..)

tomashi

New member
אחלה

עכשיו אני אתן משפטים יותר קשים כי אני רואה שפתרתם את זה בלי בעיות... אגב..נראה לי נחמד הרעיון של הפרסום המסיבי... 1."אין לה שום ענין לאבד פה זמן" 2."אתה רק בנאדם אל תבזבז לי את הזמן" 3."ואת בתוך הג'יפ שלך, את שומעת סטריאו" 4."בחדר הסגור בדידות מקיר לקיר" 5."כשהגשם יורד ודופק בחלון" יאללה תתחילו לפתור

superyal

New member
../images/Emo26.gif

3. יושבים בבית קפה- טיפקס 4. רכבת לילה לקהיר - משינה

המממ

New member
2

חיילי הנקמה ורינת בר- אתה לא שלמה.
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה