משחק חדש אני המצאתי! שרי ! חח

שרי 15

New member
משחק חדש אני המצאתי! שרי ! חח

אתם צריכים להגיד 2 משפטים ואז.. חחחח סתם! לא אני המצאתי בעצם כן? טוב אני לא זוכרת אני רק זוכרת מכה בראש וגניבת דפי תיכנון של משחק.. מעניין בקיצור שריLOVE`S YOU OL YOU NOW HHH כל זאת משרי..

שרי אני מדברת עכשיו ברצינות !

אין לי מושג מה עובר עלייך!!!!! תגידי לי את ילדה בת 8 לא בת 15 מזה ההודעות האלה משעמם לך או משהו?.???? המכה בראש שאת זוכרת כנראה היתה ממני בגלל שאת כזאת קרציה...! מתוקה זה לא פורום לסתם ילדים קטנים אם את רוצה להיות פה את תתחילי להיות קצת יותר בוגרת.. עצה ממני אלייך שרוני

יאנה

New member
לאחות הסקסית.........

היי לך. אל תתעצבני, היא לא שווה את זה, פשוט אל תתייחסי. יש מספיק אנשים מעניינים בפורום הזה ובמקרה הם גם כותבים בלי טעויות :cool:

שרי 15

New member
ל יאנה...

יש גם הרבה אנשים חנפנים אולי את מכירה חלק מהם.. (המבין יבין והלא מבין שלא יבין..) כל זאת משרי ששמחה והיא לא יודעת למה..(

יאנה

New member
לשרי......

ילדונת, אם את רוצה שהתנהגו אליך כלבוגרת, תתנהגי בהתאם. ובאמת, בלי לפגוע, קחי מורה פרטי ותלמדי לכתוב בלי טעויות.....

שרי 15

New member
לאחות!

עם יש לך בעיה על תקראי נתת לי מכה הא.. עם היית רק מתקרבת אלי הייתי נותנת לך כזה בוקס שלא היית יודעת מאיפה זה בלך מתלהבת אני יגיד מה שאני רוצה למה מי את! חייבת להתערב בכל דבר???????????????? על תקראיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מובן! לך! כל זאת מ: שרי במצב רוח קרבי

MrBig

New member
לשרי

את נישמעת חמודה ולמרות שאת קטינה עוד שניה תקבלי סטירה אז בבקשה להירגע תודה

לך שרי אזהרה אחרונה

חמודה כאן זה פורום סקס כולנו כמו משפחה כאן ולא מעליבים ולא פוגעים באף אחד... חוץ מזה את קטינה ואסור לך להיכנס לפה בכלל.. חמודה אני אומרת ומודיעה.. בבקשה מימך אנא אל תיכנסי לכאן יותר.. ודרך אגב.. במידה ותהייה כאן עוד הודעה שלך ההודעה תימחק.......... וגם אני יחסום את כניסתך לפורום.. בתודה מראש חוקרת פרטית

הנשוי

New member
לחוקרת!!!!!!

אין לי כוונה לנקוט עמדה ולא רוצה להשמע כמו פוץ וכדי לפתור הסכסוך אני הצעתי האבקות בבריכה של בוץ ממך אני מצפה להתיחסות עניינית להתיחס לכולן בצורה שיויונית נכון ששרי היא קטינה אבל כך גם אחותינו המקסימה ולכן דין אחד לכולן שתיהן בחוץ או שתיהן כאן

באמת????

נשוי מתוק שלי אני מתנהגת כמו ילדה בת 16? לא נראה לי..... תשאל מי שאתה רוצה פה עד שלא אמרתי בת כמה אני חשבו שאני בת 20+ בגלל הדיבור שלי... לפחות אני לא מיתנהגת כמו ילדה קטנה ועוד משהו קטן קטן....- אני יודעת לכתוב!!!!!!!!!(בלי שגיאות כתיב) תאמץ את זה אלייך והיאבקות בבוץ- תוציא לך את מהראש אני עושה את זה רק עם השוטרת והחוקרת החמודות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרוני

ועוד משהו....

תגיד לי מישהו אחד כאן שרוצה שאני יצא מהפורום.... אחד כזה!!!!! שרוני נ.ב מישהו לא רוצה אותי פה? כי אז יהיה לו עסק עם השוטרת היפה והחוקרת המתוקה שלי!

לפי דעתי...

לפי דעתי כולכן ילדות קטנות וקטינות בבקשה תצאו מהאתר מיידית!!!!!!! חבל להוריד את הרמה של האתר.... 8-p

שלום לך

תראי חמודה... יש מנהלת לפרוום והיא תחליט מה ומי ולא אף אחד אחר... חוץ מזה אוטומטי מי שמדבר לא יפה ובשפה לא נאותה לא מתאים להיות פה... אז אנא מימך.... כולנו פה כמו משפחה... ואם ברצונך להיות פה.. בבקשה לדבר בצורה הולמת......... ואל תחליטי ותקבעי דברים במיוחד שאת לא מכירה פה אף אחד.......... חוקרת פרטית...(שכבר ממזמן היא לא קטינה)

יאנה

New member
היפה בנשים.........

הבנתי אותך טוב מאוד. למזלי עברתי את גיל ה16 מעניין אם יבינו זאת האחרים.

למעלה