משחק חדש!! אני המצאתי!!!

משחק חדש!! אני המצאתי!!!

[קודם! הזכויות שמורות לי!] אוקיי זה הולך ככה: כל אחד כותב פיק או סיפור קצר הקשור לאינויאשה אבל!! [כן יש קאצ'!] אתם אמורים להוסיף לפחות שלושה תמונות לקטעים בסיפור [אפשר יותר] חוקים: אפשר להוסיף תמונה שלא קשורה לקטע הבא [לא משנה איך הרקע נראה מאחור]. אם יש תרגום על התמונה אז זה לא צריך להפריע. אסור לעצבן או לתקן מישהו שכתב את הפיק אלא אם כן הוא מתקן את עצמו. משחק נעים!!!!

משחק חדש!!!!! אני המצאתי!!!!!!!!!!

[קודם! הזכויות שמורות לי!] אוקיי זה הולך ככה: כל אחד כותב פיק או סיפור קצר הקשור לאינויאשה אבל!! [כן יש קאצ'!] אתם אמורים להוסיף לפחות שלושה תמונות לקטעים בסיפור [אפשר יותר] חוקים: אפשר להוסיף תמונה שלא קשורה לקטע הבא [לא משנה איך הרקע נראה מאחור]. אם יש תרגום על התמונה אז זה לא צריך להפריע. אסור לעצבן או לתקן מישהו שכתב את הפיק אלא אם כן הוא מתקן את עצמו. משחק נעים!!!!

love Jay

New member
תני לי לראות אם הבנתי...

לוקחים שלושה תמונות ואת הפיק צריך לבסס על התמונות?

אוקיי תקשיבי

את צריכה לכתוב פיק, ומתוך הפיק תבחרי קטעים- על הקטעים האלו תחפשי תמונות שמתאימות.

Bakura

New member
אינויאשה הלך ביער.

והוריד את החולצה, כי היה לו חם.

Bakura

New member
והתמנוה האחרונה אסורה לפירסום :X

תפעילו את הדמיון. הסוף ^_^ !!!!!!!!!!! ((חלק מהקטע, שמותר לפירסום, אני מקווה >_>))

Bakura

New member
הם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה?

:p ואין צורך לקלל~ כי........................... יש היום ל"ג בעומרררררררררררררררררר יש היום ל"ג בעווווווווווווווומררררררררררררררררררררררר!! יש היום לג בעוומר~!!! *שיר של פירומנית*

לי Li

New member
XDDDD-אזהרה, מי שנגד השיפ שלא יראה-

יש לו הבעה כזאת דורשת אניסה XDDD הוא כזה "כן, אני מוכן, בוא סאשי" נמ 0.0; בישים *.*

אני הייתי מנסחת את זה ככה -

"בוא נראה אותך גבר! בוא אלי! כולי שלך" *מבט זימה מצד סמאשי* *אינו נוהם* *סמאשי מתנפל על המציאה*

Naraku SeXy

New member
XDDDD חבל שהיא לא פרסמה ..

את התמונה האחרונה של הסיפור >_> זה היה מוסיף .. אבל לא כולם חייבים לראות ^^

למעלה