משחק חדש-במסרים

Another Girl

New member
משחק חדש-במסרים ../images/Emo137.gif

לוסי העלתה רעיון להעביר את משחק סיפור השורות מהשירים למסרים. אז עכשיו אסביר את הכללים: בשרשור זה תופיע הרשימה של מי שמעוניין להשתתף במשחק.הראשון שמתחיל שולח את השורה הראשונה,שהיא תחילתו של הסיפור,למישהו אחר שהוא בוחר באקראי מתוך הרשימה. השני שמקבל אותה שולח את ההמשך למישהו אחר ברשימה,בצירוף השורה הקודמת שנשלחה אליו כדי להראות את הרצף של הסיפור. שוב,הסבר: כל מסר עם שורה חדשה חייב להכיל את כל השורות שכבר נשלחו בסבב. בנוסף,חייב המסר לכלול את שמות המשתתפים שהמסר הגיע אליהם לפי הסדר. דוגמה: נניח אני הראשונה,ושלחתי ללוסי. לוסי תכתוב את השורה שלי ותוסיף את השורה שלה. בנוסף היא תכתוב: בתיה,לוסי. את המסר היא תשלח למאור:מאור יצרף למסר שלו את שתי השורות שלנו ויוסיף את שלו,ויכתוב: בתיה,לוסי,מאור...וכן הלאה וכן הלאה. (כל זה כדי שכולם יקבלו את המסר ואף אחד לא יקבל פעמיים.) כשהאחרון ברשימה מקבל את המסר ורואה שהוא עבר בין כולם(אפשר לבדוק בשרשור הזה)-הוא מתחיל לשלוח את המסר לראשון ברשימה,ושוב תוך ציון השם,אפילו אם זה פעמיים.שימו
:חייבים להקפיד על זה כדי שלא יווצר בלאגן. כשהסיפור ייראה גמור נפסיק את המשחק ונכניס את הסיפור למאמרים.
מי שמעוניין לקחת חלק במשחק הזה,נא לשרשר
לכאן,ואני אבחר באקראי מי יהיה הראשון לשלוח מסר.

אנשים לא לשכוח אותי !!!

זאת מיטל smallville girl טוב אני כותבת מהמחשב של הבצפר טובב רק רציתי לכתוב שראיתי סרט של פול עם רינגו !! טוב אחר כך .. ביי ביי צלצול !!

טוב חזרתי שנית

אממ... קודם כל סליחה על השרשור הלא שייך ! רק רציתי לומר שני מתגעגעת !! ומה קורה עם המפגש ? אגב הסרט (דרישת שלום לרחוב ברודו משו כזה ..) שראיתי היה בערוץ 4משו ראה , ו יכול להגיד לי במקרה את שירים שהיו שם ?

Another Girl

New member
חחח איבן האיום ../images/Emo6.gif

קודם תגידי אם את משתתפת במשחק או שסתם נצל"שת לכאן בעזות מצח

דקלה9

New member
זה סרט מ- 84

נדמה לי ויש אלבום שמהווה את הפסקול מתוכו. יש בו בעיקר קאברים ושיר אחד מקורי:No More Lonely Nights. יש לי את הסרט הזה. לא משהו...

i love lucy

New member
../images/Emo9.gifתודה וכן, גם אני מתלהבת מה-

האיקונים החדשים כן כן!!!!

Another Girl

New member
אוקיי אז נתחיל

מי שרוצה להצטרף עדיין יכול. מי שתשלח את המסר הראשון תהיה...הכובענית המטורפת שלנו,The Mad Hatter.
משחק נעים לכולנו...

למעלה