משחק חדש בפורום

משחק חדש בפורום

אם למישהו יש רעיון לשם בשבילו הצעות יתקבלו בברכה חחח אז ככה.... כמו שאתם רואים בתמונה יש 8 עיינים. בכל פעם אני אבחר שחקן אחר ואתם תגידו אילו עיינים מהעיינים בתמונה שייכים לו. המשחק הזה שונה מהמשחק זהה את הדמות בזה שאם עד עכשיו נתתם חצאי תשובות של רק מה שחשבתם שידעתם פה אתם צריכים לתת בתשובה שלכם את כל העיינים שאתם חושבים ששייכים לשחקן . אם טעיתם תמיד תוכלו לנסות שוב הראשון שמצליח לגלות כאת כל העיינים הנכונות הוא המנצח והוא זה שיפתח את המשחק בפעם הבאה (אם הוא רוצה... אם הוא לא רוצה הוא יכול להגיד לי ואני אפתח במקומו) גם במשחק הזה בבקשה לכתוב את התשובות בתוכן ההודעה בלבד השחקנית שאתם צריכים למצוא את העיינים שלה הפעם היא: קנדלה

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאה רק עכשיו הבנתי שיש כמה../images/Emo6.gif

הבנת הנקרא אצלי לא משהו
לא משנה..בפעם הבאה כי כבר ראיתי כל מיני תשובות><

אמ לאיזה קנדלה את מתכוונת? וטראנו?

ואת יכולה לקרוא למשחק 'זהה את העיניים' חחחחחחח

חחח לא צריך עוד פעם אבל פעם באה

לכתוב בתוכן ההודעה כדי שאם זה יהיה נכון אז אחרים יוכלו לנסות גם.. ואם כותבים את זה בכותרת אז כולם רואים..

../images/Emo128.gif

זה משנה כי מי שרוצה לענות ורואה את התשובה שלך מול העיינים שלו זה קצת הורס.... במקרה הזה התשובה שלך לא נכונה אבל אם היא הייתה נכונה.... זה היה הורס לאחרים

Stootz

New member
אה אופס חחח לא קראתי את ההוראות ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

אוקיי אז- 1,2,5,7

../images/Emo127.gifיפה../images/Emo70.gif

את פותחת את המשחק הבא!!!! זה לא חייב להיות עיינים דרך אגב.... כל חלק אחר בפנים גם תופס

למעלה