משחק חדש: גיבורי על

משחק חדש: גיבורי על

שירים שקשורים לגיבורי על איכשהו כמו פס קול של סרט גיבור על (כמו HOLD ME THRILL ME KISS ME KILL ME ) או שיר שמדבר על חייו של גיבור על (כמו I SAVE THE WORLD TODAY) או שיר שמוזכר בו גיבור על....

nickless m

New member
באת לאיש הנכון!

יש לי אוסף פסקולים בבית (חלק בתקליטים). chad kroger feat. nickelbback-hero (spiderman soundtrack)1 sum41-what we´re all about (spider-man soundtrack)1 our lady peace-superman´s dead goldfinger-american pie (superman soundtrack)1 mark antony-mask of zoro(zoro soundtrack)1 animaniacs-just say narf פינקי והמוח נחשבים?! איזה עוד עכבר יכול להשתלט על העולם??? או אפילו לדבר. צריך כוחות בשביל זה. אוי אז זה מוחק את זורו.. :\ הוא סתם טמבל עם חרב ומסכה שחורה. אם תרצו..יש לי עוד רשימה של סרטים ויגבורי על וילדים מפה..ועד לשתי מטר מפה.

nickless m

New member
כככככלללללל גיבור?

אפילו שוקי מהשוקלד שוקי והפיצפונים ?

בבקשה לא לשכוח...

את ג´וסי סקוט שהוא סולן להקת SALIVA (להקה מצויינת). למה כולם נותנים את הקרדיט לצ´ד קרוגר בלי לראות שיש עוד מישהו ששר את השיר (ולא חלק קטן ממנו.... אפשר לקרוא לשיר הזה דואט....)

nickless m

New member
אוי ואני חשבתי ש..

chad kreoger זה השמן הבלאקר הזה והשני זה הוסלן של ניקלבק חחחחח טוב לדעת.

אתה רואה!

הוא עושה את כל השיר הזה יפה! בכלל סליווה להקה מצויינת אני מאמין שבעיקבות השיר הזה יגיעו גם הקליפים שלהם לארץ אבל הם פחות טובים משאר השירים בדיסק שפשוט כל שיר בו יפה. אני פותח במלחמה! כל איש שיגיד שצאד קרוגר שר את השיר הזה בלי להזכיר את ג´וזי סקוט, ימות!(או לפחות יקבל הודעה שמסבירה לו שגם ג´וזי סקוט קיים) נכון שבלי

i need a hero!

וגם hero של בט´ מידלר זה על סתם גיבורים אלמוניים באופן כללי, אפשר, לא?

למעלה